Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
298
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Mühendis Arkadaşlar çok dikkat. Ölümlü iş kazası içerir!!!
J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar çok çok dikkat edelim lütfen sadece mühendis olarak değil ,riskli yerlerde çalışan bütün insanlar için söylüyorum. ( Güvenlik nedeninden dolayı İş yeri ve ilçe belirtmeyeceğim )
Ankarada bir inşaat firmasında proje mühendisi olarak çalışıyorum. Yüksek katlı bina işleri yapıyoruz kısaca. Haftada 3 gün şantiyede olurum diğer 3 gün ise ofiste çalışıyorum. Geçen hafta isg uzmanlar geldi ,bizlerde bütün çalışanları toplantı salonuna topladık ve eğitim verdiler uzmanlar. Patronlar da bizlere isg kursu verildiğine dair belge imzalattılar. Ayrıca isg ekipmanları dağıttılar , her sene olduğu gibi. Daha sonra işçilerden bir kaçı ne gerek var tarzı laflar etmeye başladı. Bende gerçekten çok önem veririm bu konuya çok hassasımdır güvenlik teçhizatlarında. Zaten orada bende bir şey uyandı bunlar bu kafayla bu güne nasıl kazasız gelmişler diye.
3 gün önce ilk sinyalini verdi ,
adam iskelede çalışırken baretini takmamış , üstte çalışan adam da belinde bulunan büyük çiviler olan kutuyu düşürdü şans eseri kimseye birşey olmamış. Taki düne kadar , adam beline güvenlik halatını bağlamadan iskeleye çıkmış ve onuncu katta çalışırken iskelenin iki ayağı kopuyor ve adam düşüyor , adamı yedinci kattaki mebani tutmaya çalışıyor ama kurtaramıyor , adam düşüyor. Arkadaşları nercan dedoyu çağırıp panikle aşağı inip adama yardım etmeye çalışsalarda nafile ,adam çoktan ölmüş. Neyse bügün patron çağırdı beni fırça falan çekti. Bende olayı anlattım suç sizde falan dedim baya tartıştık. Beninde artık doldum. Haftaya büyük ihtimal istifamı verecem. Böyle paradan başka hiçbirşey düşünmeyen patronlarla çalışılmaz. Banada ceza gelecek büyük ihtimalle. Birde dava falan açacaklarmış. Baya başım ağrıyacak gibi. Zaman ayırıp okuduysanız teşekkür ederim.
Not: Siz siz olun çok önem verin bu isg olaylarına. Tedbirinizi her zaman alın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Blokladım.
İşsiz herif.
Yoruma Git
Guest-D50B08F8B - 4 yıl +3
B
4 yıl
Yüzbaşı

geçmiş olsun. isg yasaları sebebiyle şantiye şefi olmaya karşıyım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

Blokladım.
İşsiz herif.



T
4 yıl
Yarbay

Cool Story Bro



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Yarbay

Adam sandık eşşeğee alnımıza değdi..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Teğmen

okumayın nercan dedo



J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar bu konu çok önemli. Öne çıkaralım ki herkes okuyup bilinçlensin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.