Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
199
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Burada Abazanliktan ve Yalnizliktan Soylenen Arkadaslara Tavsiyem: BASARILI OLUN
B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Burada surekli yalnizliktan ve abazanliktan soylenen arkadaslara tavsiyem: Calisin, gelisin ve basarili olun. Enerjinizi buna kanalize edin, gerisi gelir.

Ortalama bir sosyo-kulturel sahip Turk Kadininin (ve dahi ayni sosyo-kulturel seviyeden kendine daha maskulen bir partner arayan Turk Pasif Escinselinin) bir erkekte aradigi en onemli sey statu ve basaridir. Basari tipi her sekilde kurtarir.

Nereden biliyorsun lan diye soran olabilir. Gayet ortalama memuru bol bir aile kokeninden geliyorum. Ben liseye basladigimdan beri hem anne babamin ozel sektorde kariyer gelisimi, hemde benim akademik gelisimimle ailecek sinif atladik diyebilirim. Bunun karsiliginda bir gram dahi ilgi duymadigindan hic bir caba gostermedigim insanlarin bana karsi davranislarinin nasil degistigine kendi gozlerimle tanik oldum.

Ornek vermek gerekirse esi subay olan teyzeme her yaz 1 hafta falan giderdik. Oraya gidince bende yasitim kuzenimin arkadaslariyla takilirdim yasadiklari lojmanda. Ortaokuldayken normal arkadasca davranan bu kizlar, 1 sene sonra ozel Turkiye'nin adi cok meshur liselerinden birine basladiktan sonra gittigimde ellerini nereye koyacaklarini sasiriyorlardi ben hic bir caba gostermememe ragmen.

Kisacasi calisin, basarili olun. Tipsiz dahi olsaniz, sosyal fobinizde olsa, konusmayi dahi beceremeseniz, Turkiye'de Kari Kiz kesiminin en cok onemsedigi sey statudur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 6 Aralık 2019; 23:21:29 >

K
4 yıl
Yüzbaşı

Basarili olsam ve karim olsa niye pasif arayim okumayi biraktim ordan sonra



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
4 yıl
Binbaşı

Doru



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 yıl
Binbaşı

Ne basurlumu olalım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Onu escinseller icin yazdim.

Heteroseksuel bir insansan niye pasif ariyorsun zaten amk. Pasif ariyorsan heteroseksuel degilsin, ya escinsel ya biseksuelsin demek.
Okudugunu nerenden anliyorsun ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Kas adam
K
4 yıl
Yüzbaşı




< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nikopoll
O
4 yıl
Teğmen

kızlar başarılı olsun benim için



H
4 yıl
Binbaşı

ya basarili degilim ya da basari bile tipimi kurtarmiyor. bilin bakalim hangisi
saka bir yana olenle olunmez bu yuzden pek umrumda degil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.