Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
283
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Denizci Öğrencilerin Dergisi İçin Desteğe İhtiyacımız Var !
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba DonanımHaber takipçileri, arkadaşlarımızla beraber yazdığımız dergimizi bastırmakta maddi açıdan sıkıntı yaşıyoruz. Eğer az veya çok yardım edebilirseniz seviniriz. Fongogo sitesi üzerinden proje başlattık. Buradan desteklerinizi bekliyoruz.

Fongogo Linki

Merhabalar,
2019 yılı bizim için acı başladı. Ocak ayında Kerç Boğazı' nda yaşanan gemi kazasında, okulumuzdan bir arkadaşımız olan Sinan Karabulut' u kaybettik. Ardından yine bu sene Temmuz ayında, gemideki ihmallerden dolayı Mustafa arkadaşımızı da toprağa verdik. Tüm bu yaşananlarını yazdığımız, diğer denizcilik üniversitelerden mektuplar topladığımız ve, sektörel sıkıntılarla ilgili araştırmalar yazıp, çeşitli sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiğimiz dergimizi bastırmak ve dergimizi ÜCRETSİZ bir şekilde dağıtıp daha çok insana ulaştırmak istiyoruz. Dergi hazırlama sürecini aylar öncesinde bitirmemize rağmen tüm gerçekliğiyle ve açıklığıyla sektörünün durumunu ve yaşananları yazdığımız için dergimize maddi destek bulamadık.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.