Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
810
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GüVENLİK KAMERASI MONTAJI
A
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar tekrardan merhaba;
Ülkemizin her yerinde iş yapmaktayız. Bundan böyle DH ailesi ile yaptığımız işleri fotoğrafları ile birlikte burada paylaşmaya çalışacağım. Unutmayınız DH ailesinden arayan herkese özel iskontolarımız olduğu gibi bu hep devam edecektir. Biraz yaptığımız işler hakkında bilgi vermek isterim.
Alkatek Güvenlik Sistemleri olarak 2008 (11 YIL)'den beridir hizmet vermeye devam etmekteyiz. Özellikle Kamera Sistemleri, Yangın İhbar Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Plaka tanımlama sistemleri, Personel Takip Sistemleri ile ilgili ülkemizin nadide kurumlarına başarılı işler yapmış ve referanslarımıza katmış bulunmaktayız (www.alkatek.net) bakabilirsiniz. Zaman içerisinde sizler de göreceksiniz ki Alkatek verdiği sözü tutar, işlerini zamanında ve titizlikle yapar. Ülkemizde Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren tüm marka ve modeller bünyemizde mevcut olup tüm distribütörler ile çalışmamıza eksiksiz devam etmekteyiz.
Firmamız 3 ana başlık altında faaliyet göstermektedir. 1- Toptan satış 2- Satış ve Montaj 3- Teknik destek ve eğitim
En uygun kaliteden tutun Dünya markalarına kadar ürünler mevcuttur. Tüm müşterilerimizin ihtiyacını karşılayacak potansiyele sahip ürün gamımız vardır. Bazı ürün markalarını paylaşalım
Güvenlik Kamerası= Haikon, Dahua, Uniview, Tıendy, V-Guard, Bulwark, Neutron, Cenova, Baff, HiLook
Yangın Sistemleri= Mavili (MaviGard), FİNDER, TeleTek, TEKNİM, Bosch
Alarm Sistemleri = Neutron, DSC, Paradox, WiseTech, CROW, Teknim

Keşiflerimiz ücretsizdir. Keşif sonrası en uygun çözümler için sizleri de bekler iyi günler dileriz.
Telefon ve iletişim bilgimiz aşağıdaki gibidir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALKATEK -- 6 Aralık 2019; 14:58:4 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.