Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kargo rezaleti
H
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hep işlerden alışveriş yaparım. şiödiye kadar kargoda sıkıntı yaşamamıştım. 27 kasım akşamı sipariş verdim, hala kargoda görünüyor. sinirden çatlamak üzereyim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?? bu arada tabii ki aras kargo.



İ
4 yıl
Teğmen

Ben bu sıkıntıyı hep ptt ile yasarım. Umarım bir daha onlara isim düsmek zorunda kalmaz. Hocam bıktırana kadar arayın kesin bir sesle konusun. Defalarca mail atın detaylı sekilde anlatın. Nerede kargonuzun bekletildiğini neden gelmediğini ve aceleniz olduğunu çünkü içinde ders kitapları olduğunu söyleyin. Telefonda da aynı sekilde anlatın problemi. Hatta konustuğunuz kisiye de bir sikayet mektubu yazmasını rica edin. Ben ptt için bunu yapardım ve benim yazdığıma değil onların yazdığı mektuba hemen dönüs olup gönderimi yaparlardı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Y
4 yıl
Yüzbaşı


https://forum.donanimhaber.com/dh-en-kotu-kargo-firmasini-seciyor--141028249-1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Er

black friday den dolayi butun kargolarda yogunluk var kisiye ozel sorun degil genel



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

J
4 yıl
Teğmen

Aras kargo mu :) iletişime de geçemezsin. Genel merkezi ara, onlar bura genel merkez gardaş şubeyi ara diyecek sen de kaba davran o sıralar açmıyorlar telefonu açsa aramaz mıyım? Tabi bu kısımları sinirli söyle. Şikayetvar'da da şikayet başlığı aç.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
4 yıl
Çavuş

kargo firmasının ve işler'in ortak suçudur. yoğunluk olacağını bile bile plan yapmamışlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 3 Aralık 2019; 16:31:12 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.