Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
1427
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: İntiharı denemeden önce araştırma yapayım dedim(gülmekten intihar ettim.) (2. sayfa)
C
4 yıl
Yarbay

Zaten oleceksin. Acelen ne firsatin varken yasa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TabldotLife

Gidip gitmeyeceğimizi nereden bileceğiz ki, o eşik çok bulanık hangi kötü durumdakiler intihar edebilir, hangilerinin etmesi caiz değildir gibi gibi...
Ben de o bulanık eşikteyim, defalarca 3-4 adım kaldı. O adımları da korkumdan atmadım (ölmekten korkmuyorum). Korkum intihar etmenin inancıma göre çok büyük günah olması ve o günahı işlemekten korkuyorum. Yoksa biri çok fazla acı çekmeden ölümüme sebep olsa, öte tarafta yakasına yapışmazdım hiç.
Şahsi düşüncem bu gün bir ayet inse. İntihar etmenin günah olmadığına dair, ilk 1 yıl içerisinde sırf türkiyede 2-3 milyonun üzerinde intihar olayı olur.
Işte bu yüzden o ayet var ve bu yüzden sen intaar etmiyorsum. Bu senin için de herkesin için de güzel bir şey. Her ne kadar intaar etmek istesen de.

İşin dini boyutunu geçeyim, sana deeb webin en derinde ki intaar videolarını izlersem anında fikrin değişir. O dehşet anları ölen insanları, kanları gördün mü daha çok korkarsın ve intaar etmezsin. Acısız ölüneceğine inanmıyorum. Hatta ölünce son kez ama seni her türlü bin pişman edecek bir acı çekeceğine inanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı

Meslek olarak çok fazla ölüm gördüm(sağlık memuruyum) fiziksel olarak acı çeken insanlar gördüm. Başına gelmeden bilemezsin evet ama bir dönem 1 ay gibi bir süre içinde toplamda 35-40 defa epiglot şişmesi türünde alerjik ataklar yaşadım( 10-12si boğularak ölme tadındaydı) bir seferde nehirde boğuldum bilincimi kaybetmeden sınıf arkadaşlarım kurtarmıştı beni, o zamanlar bile sadece nefes alamamanın verdiği acı dolayısıyla çırpınıyordum hiç birinde ölmekten korkmadım. Belki onun bir tık ötesidir bahsettiğin acılar bilemiyorum daha ötesini, ama dediğim gibi şu an değişse şartlar, intihar etmek günah olmaktan çıksa her halde önce gider kendime bir mezar kazar üzerime otomatik toprak dökecek düzeneği kurup kimse ile görüşmeden bu işi bitirirdim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sasasa671
V
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

yazıyorum admin efendiler siliyor anlamadım gitt senin konuyuda silerler.

Alıntıları Göster
"Bör mosojonoz kural doşo konu nödönüyle sölündü."
Tam olarak bu manzara oluyor de mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
4 yıl
Teğmen

Allah senden neden nefret etsin hocam? Ne günah işledin de böyle düşünüyorsun? Hayatta başına kötü şeyler gelmiş olabilir bu forumun %90 ı sıkıntılı tipler zaten. Ama bunları aşmak için enerjin ve zamanın varsa gerisi hikaye demektir.

Her sıkıntı, her bela seni değiştirir ve güçlendirir artık eski sen değilsindir. Kazandığın tecrubeleri değerlendirmelisin. Bardağın dolu tarafından bakıp yoluna devam etmeni öneririm.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DEFx
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.