Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
343
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türknet ile olan imtihanım bitsin artık!
H
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba;

Türk telekom ilgisizliğinde şikayet edip vaktiyle türknet e geçerek İnternet ile ilgili sorunlarımızın çözümünü yada en azından ilgi gösterilmesini umduk ama tam bir FİYASKO çıktı. Açtığımız onlarca hizmet talebi ve şikayete sadece sorumluluğu üzerimizden atabileceğimiz bir cevap yazalım ve şikayeti kapatılım tarzında yaklaşılmıştır.

Önceleri türk telekom dan ara sıra da olsa gelip yerinde kontrolleri yapan ekipler olurdu maalesef artık oda kalmadı. Sadece kalabalık ve türk telekomun hali hazırda fiber hattı çektiği noktalarda hizmet vermeyi marifet sanıp onun dışında sıradan mahallelerde oturanlara hiçbir çözüm sunmuyor.

1. Sürekli internet bağlantısı kesiliyor. İlk günden bu yana düzelme olmadı. Bunun için ev içi tesisatı bahane ettiler direk bina girişinden bağlantı kontrolü yaptık hiçbir şey değişmedi.

2. İnternet bağlantı hızımız 8 mbps ücreti alıp sadece 2.1 mbps sunuyor. Aynı kutudan hizmet alan yan binadaki komşum ise 6.0 mbps alıyor. Bağlantı hızı ise her geçen gün daha da düşüyor. 2 hafta boyunca 0.2 mbps lerde süründü ancak sadece iç tesisattan o demek dışında cevap verilmedi.

3. Son zamanlarda ise modemde internet kesildiği belli olmuyor, ışıklar değişmiyor ancak bağlantı sağlanamıyor.

4. Binaya kadar gelen kablolarda bir hata olabileceğini iki komşu bina arasında tek fark bu ancak bunun da benim sorumluluğum olduğu söyleniyor. Ancak Türk Telekom zamanında kendileri birkaç kez kesilen kabloyu yenilediler. Servis sağlayıcı olarak tüm bina girişine kadar olan hatlar türknet veya onunda hizmet aldığı türk telekomun sorumluluğundadır.

Sonuç olarak internet problemlerinden çok sıkıldığım için türknet destek ister son kez forum üzerinden iletişime geçsin ve bunu artık son kez GERÇEK bir çözüm sunsun.

Yada çözümlerim olan şu seçeneklerden hangini tavsiye edersiniz.

1. Bizim internet, Körfez internet gibi kocaeli bölgesinde yerel hizmet sağlayıcılar. Anten ile internet bağlantısı yapıp telekom vb gibi altyapı problemlerini aşmak.
2. Pahalı da olsa turkcell süperbox gibi bir hizmete geçip tamamıyla taşınabilir mobil altyapı almak.

Tüm bunlar için maksimum cuma (06.12.19) gününe kadar bekleyeceğim. Bu iki servisten birini kullanan varsa onlarda yorumlarını belirtirse memnun olurum.

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



T
4 yıl
Yarbay

Merhaba, öncelikle karşılaşmış olduğunuz durumlar nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben size her konuda yardımcı olmaya çalışacağım. PM üzerinden sizinle iletişime geçtim. Mesajınızı bekliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.