Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
890
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Logitech MX Master 3 - Detaylı İnceleme - Kullanıcı yorumları
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Logitech MX Master 3, MX Master 2 'ye göre biraz daha dar bir gövdeye sahip ve el içerisinde çok rahat oturuyor, tuş hassasiyeti, mouse hissi çok iyi. Ağırlığı MX Master 2 'den çok az daha hafif.

Kutu İçeriği
Mouse, USB Alıcı, Garanti Belgesi, Dökümanlar, Type-C Şarj kablosu. Kutuyu küçük ve minimalist yapmışlar, ilk kutusunu açtıktan sonra içinde ayrı bir kutu daha çıkmakta, üzerine MX yazısı eklenmiş ve şık duruyor.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


Mouse Özellikleri
Magspeed denilen yeni manyetik scrol ile 1 seferde 1000satır geçebiliyorsunuz, ayrıca ileri ve geri tuşları büyültülerek alt kısma alınmış, özelleştirilebilir tuşları ile dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


Bağlanabilirlik
Unifying alıcı ve bluetooth ile 3 bilgisayar arasında geçiş yapabiliyorsunuz, mouse alt kısmında profil geçiş butonu mevcut. Ayrıca logitech flow yazılımı ile dosya kopyalayabilirsiniz. Windows, linux ve mac ile uyumlu
< Resime gitmek için tıklayın >

Şarj ve Kullanım Süresi
Type-C ile birlikte hızlı şarj desteği var, 1DK 'lık bir şarj ile ortalama 3 saat kullanabiliyorsunuz, tam şarj ile 70 gün ve üzeri kullanım sunmakta ( Sabah8 - akşam 6 ölçümlerinde )

Video inceleme
Videoyu izlemek için tıklayınız

MX Master kullanıcıları bu başlık altında yorumlarınızı ekleyebilirsiniz, konu başlığımız hayırlı olsun :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 27 Kasım 2019; 10:43:25 >

D
4 yıl
Yüzbaşı

Güzel inceleme olmuş hocam elinize sağlık ben de tesadüfen gecen gün vatanda satıldığını gördüm internet sitesine düşmemiş daha henüz. Benim merak ettiğim konu mx master 2s ile olan boyutu farkı. Büyük eli olan biri için 2s mi yoksa 3 mü daha ideal olur?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

3 ile 2 arasında sadece hafif bi daralma var, 3 'ü tavsiye ederim. Almışken en sonu alın.




Bu mesajda bahsedilenler: @doobeyy
M
4 yıl
Yarbay

Başarılı bir inceleme olduğunu düşünmüyorum. Detaylı değil çünkü.

Fareyi alacaklara tavsiyem, internette mx master 3 scroll issue diye aratsın. Magnetic sisteme geçtik falan denmiş scroll tekerleği hiç stabil değil. Bu kadar pahalı bir farede böyle sorunların olmaması gerekiyor.

Onun dışında güzel bir fare. Alacaklar denesin derim.



U
2 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,

Daha önce Logitech Performance MX mouse kullanıyordum (2013 - 2014 yılından beri). Mouse un artık plastikleri dökülmeye başladı. Sonrasında uzun araştırmalarım sonucu Mx Master 3 almaya karar verdim. Yaklaşık 1 aylık tecrübelerim;

  • Öncelikle internet üzerinde mouse inceleme videolarına tam olarak inanmayın, malum ürün reklam ve tanıtım yaptıkları için, arkadaşlar taş mı yiyecekler.
  • Mouse un scroll sorunu var gibi, ama bu sorun genelde boşa dönerken yaşanıyor. Tırtıklı çalıştığında sorun yaşamadım.
  • Sayfalarda scroll ile hızlı hızlı yukarı ya da aşağı gitmeye çalıştığınızda mouse da yaptığınız hareket kadar sayfa aşağı yada yukarı hareket etmiyor. Sayfa bazen hızlı gidiyor bazen yavaş gidiyor.
  • En çok hayak kırıklığım scroll üzerindeki sağ ve sol butonlarının olmaması oldu. Sayfalarda veya klasörlerde ileri geri işlevi için çok kullanışlıydı. Böyle bir mouse a neden bunu koymazlar. Aslında scroll u sola ittirdiğinizde bir tık sesi geliyor ama uygulamasında bunun için bir işlev atayamıyorsunuz. Bu yüzden mouse dan soğuma noktasına geldim.
  • Yan scroll üzerinde buton yok. Koysalar çok güzel olurmuş.
  • Yan scroll a hemen alışamıyor insan. Biraz zaman gerekli sanırım.
  • Notebook a bluetooth üzerinden bağladım, USB portunu boşa çıkarmak için. Ancak bazen mouse un imleci takılıyor. 1 sn sonra tekrar çalışmaya başlıyor. Bunu USB dongle ile yaşamıyorum.

Benim tecrübelerim bu şekilde. Mouse u almak isteyenler, buna göre karar versinler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.