Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
1707
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: CGN Hizmetinden çıkmak istiyorum (2. sayfa)
T
4 yıl
Binbaşı

quote:

C- Burada can alıcı nokta, İSS çalışanlarının acizlikten dışarıdaki router'dan port açamaması değil, "Kişilerin ve Kişisel Bilgilerin Güvenliği". Bu, teknik olarak daha az güvenli anlamına gelmiyor. Ancak sizinle aynı CGN'e bağlı başka bir daireden çok az (buna emin olun) hacking bilgisi dahi olan biri evindeki internetten bir terör veya ceza suçu işlediğinde o cihaza bağlı tüm aboneler töhmet altında kalıyorlar ve kullanılan yönteme göre değişecek şekilde aksini ispatı çok zor. Biraz daha bilgisi olan birisi aynı kendi evindeki cihazlar arasında bilgileri elde eder gibi aynı CGN'e bağlı abonelere erişebiliyor. İlgilenen ve ingilizcesi olan kişilere EuroPol'ün (Avrupa Birliği Ortak Polis Teşkilatı) bu uygulamanın ne kadar tehlikeli olduğu üzerine analizlerini paylaşabilirim.


Tam da bu yüzden bu cgn havuzuna tıkılmak istemiyorum aslında. Malum ülkemizde çoğu şey "terör" olarak isimlendirilebiliyor. Çok yüksek olasılıkla bizimle aynı ip'yi kullanan biri terör suçu işleyecek ve çamur bize de bulaşacak...




Bu mesajda bahsedilenler: @McKennasCole
P
4 yıl
Binbaşı

Tekirdağ da NAT yoktu dün gece yapılan çalışmadan sonra Tekirdağ da NAT başladı. Umarım NAT için değildir dedim ama beklenen oldu. IP tahsisi yapan kuruluş son IP adreslerini kiraladığını belirtmişti. Sanırım bundan sonra her santralin kaderi NAT olacak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.