Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
odtü-makina odtü-uzay ve havacılık itü-uçak arasındayım
V
4 yıl
Er
Konu Sahibi

merhaba öncelikle. ben şu an başka bir bölümde okuyorum ancak seneye merkezi puanla yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. (sıralamam 3,6k 2019yerleştirmesi) pc mühendislikleri iyi okullara yetmiyor, elektrik elektronik falan da istemiyorum. bana da makina ağırlıklı bölümler kalıyor. itü uçak düşünüyordum ancak ing olmaması kafamı karıştırdı çünkü ingilizcem kötü hazırlıkla da ne kadar iyi olabilir bilemiyorum.. odtü havacılık mı? odtü makina mı? ing düşününce de bu kafamı karıştırıyor. Makina uçağa göre zor sanırım? Benim için havacılık sektör olarak içime siniyor yani makina her şeyi kapsar ama ne kadar önemli ki kapsaması? Bu bölümler/ çalışma olanakları/ işe girme zorlukları ve gereklilikleri hakkında gerçekten bilgi sahibi olanların fikrini almak isterim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
4 yıl
Er
Konu Sahibi

yok mudur odtü makina, havacılık okuyan ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Teğmen

TOBB düşün derim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Er

Hocam merhabalar,
Ben itü uçakta 1.sınıf okuyorum şu an ve gayet memnunum. Aklında olan soru işaretlerini maddeler halinde yazarsan memnuniyetle cevaplarım.



İ
4 yıl
Teğmen

Bende aynı şekilde odtü makina ya da odtü havacılık en son hacettepe elektrik elektronik düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok şu an hali hazırda uçak ile ilgili bölüm okuyorum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @veronikaveronika
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.