Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NASIL 2006'YA DÖNEBİLİRİM?
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Zaman makinası yapmamız gerekiyor arkadaşlar.
Artık bu bir ihtiyaç değil zaruriyet haline geldi.
Çalışmalara başlayın :)
Yoruma Git
DaRK_Z7D - 4 yıl +3
M
4 yıl
Yarbay

S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

dönemeyiz
bütün gün eski silkroad videoları izliyom



S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.
siz oynuyormusunuz hocam nasıl sw



S
4 yıl
Yarbay

Ben bu videoyu ilk izlediğimde nickler net gözüküyordu. Youtube eski videoları neden katlediyor anlamıyorum.
Bir kaç sro favori videolarım var, onlarda da aynı sorun...



D
4 yıl
Binbaşı

Valla bende aynı dertten muzdaribim. Zar zor çöp toplayıp üzüm pot aldığımız jewelboxtan orjinl thief hunter flag çıktığı zman npc satıp 330k verince deli gibi sevindiğimiz salı günü serverlar bakıma alınınca oyuna girip unique kovalayı falan çok özledim..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Binbaşı

Zaman makinası yapmamız gerekiyor arkadaşlar.
Artık bu bir ihtiyaç değil zaruriyet haline geldi.
Çalışmalara başlayın :)



X
4 yıl
Er

Vay arkadaş gözümden süzülen iki damla yaş resmen. Xian, Aege, Babel, Troy, Greece, Oasis... Unutanların vicdanı kurusun ne günlerdi cidden. Ben gerçi 2006 yılında Greece serverında server açıldıktan galiba birkaç ay sonra başlamıştım Silkroad'a ve tabi doğal olarak ilk charda Allah ne verdiyse vardı Str-Int karışık, heuksal/bicheon/pacheon beraber açılmış, sırf arkadaşa res atayım diye force açmışım. Bu karakterle yine 23 level'ı görmüştüm, nicki de 0hann3sburg3r gibi bir şeydi Hey gidi günler hey be. Şimdi böyle bir ortam bulmayı geçtim şu SRO ilk zamanlarındaki gibi dönse yine de kendimde o ilk zamandaki heyecanı bulacağıma hiç inanmıyorum. Eski videoları izleyip geçmişi yâd etmeye devam



R
4 yıl
Er

Muhtemelen iyi hayaller ve ideallerle yola çıkılmış bir oyundu fakat kısa sürede oyun pay to win sisteme döndü. Bu da çok sorunlu görünmüyor fakat yapısal çekirdek sorunları çok fazlaydı pvp+pve+kervan sistemi derinlemesine düşünülmemişti ve olanlar oldu. Yapımcılarsa bir türlü istedikleri ışıltılı restorasyonu gerçekleştiremedi şuanda çağa ayak uyduramayan pekçok oyundan bir tanesi. MMORPG' ler çağın şartlarına uyum sağlayana kadar böyle devam edecektir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.