Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
1309
Cevap
447232
Tıklama
26
Öne Çıkarma
Cevap: SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (27. sayfa)
A
4 yıl
Onbaşı

Saç ektiren bir yakınımı gördükten sonra gözüm çok korktu. Özellikle ilk 2 hafta baya acı çekti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Teğmen

Ben şu an saç ektirsem mi protez mi kullansam dıyorum . Saç ektirenlerin ilk haftalrına baktığımda şu an saç ektirmeye uzağım.Artı etekaltı kılları gibi ben hiçbirini beğenmiyorum. Protezde ne bilyim kendi saçın değil ve çok yapay duruypr..İzmir de bu işi adamakıllı yerde yok araştırdığım kadarıyla..



J
4 yıl
Binbaşı

yurtdışından piyasaya yılda 1,5 milyar euro para giriyor. bu yüzden denetlenmiyor. Hastaneler de kiraladıkları odanın, katın kirasını almaya bakıyor. Yoksa gelen hastanın saçını kim ekiyor? kim bunlar? yetkinlikleri var mı? diye bakmıyor. Yani devlet de hastaneler de para derdinde. olan hastalara oluyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @rex1
H
4 yıl
Yarbay

ön cizgiyi dogal yapan birini bulamadım
bazısının ki belli bazısınınki cok dogal oluyor ekim yapılan yerlerde aynı oysaki, acaba bu durum ten ile mi alakalı



R
4 yıl
Binbaşı

göz boyamak için tabi ki başarılı sonuçları tekrar tekrar göstereceksiniz.

bu görselde olanları orantılarsak 100 kişiden 3 4 kişi diyebiliriz. her ektiren başarı elde etmiyor. yani bu başarı oranını siz değil tamamen kişinin yapısı ve şansı belirliyor.

kuzenim ve arkadaşım ektirdi sadece kelliği kapatıyor tüy gibi duruyor. evet fotoğraflarda kel olarak görünmüyorlar ama yakınında olan biri çok rahat anlıyor.

bana göre en güzel çözüm tam dökülmeden protez yaptırın. yan saçınızı sıfır makineyle alırsınız.protez koyunca kendi saçınız gibi duruyor.

evet protezin bakımı zor belirli bir ömrü var ama en azından saç ekimindeki gibi hüsran yaşamazsınız ve daha ekonomik.




Bu mesajda bahsedilenler: @HairExpertClinic
P
4 yıl
Yarbay

Tavsiye edecek firma verebilirmisiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Er

https://haberard.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-ve-sac-ekimi-fiyatlari/
https://eniyi-haber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-fiyatlari/

Mesut Çeviğin ekilen saçlarının döküldüğünü görünce daha iyi bir saç ekim merkezi arayışına girdim karşıma bu gibi listeler çıktı hep 1. ve 2. sıra değişse de hep klinikler aynı.

Bir türlü karar veremedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar. Mesut Bey'in saçları dökülmedi ekim yapılan bölgedeki sonuçlarını öncesi ve sonrasına bakarak görebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gurursahibi
G
4 yıl
Er

aaaa evet dökülmemiş ama buradan Mesut Çeviğin ekilen saçları dökülüyor yazılmıştı


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emphair
E
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ne yazıkki böyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Dilerseniz operasyonlarımızın sonuçlarını instagram hesabımızdan görebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gurursahibi
M
4 yıl
Yüzbaşı

prp ve mezoterapi kampanyanız devam edıyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emphair
T
4 yıl
Yüzbaşı

Bende ektirdim bir anlık cesaret ile 4. ay bitti şuanki hali bile tatmin edici benim için daha toparlanması için bir 4 ay daha var sonuçlar beni çok heyecanlandırıyor



T
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: capablanca35

yaw kardeşim görmüyor musun EMPHAİR'in google yorumlarının hepsi fake. yorum yazanların ya 1 ya da 2 yorumu var hepsi parayla alınan sahte yorumlar

Hatta bu konu başlığı altınaki ilk yorumlar da direk sahte yorumlarla doldurulmuş.. Özetle EMPHAİR yalan dolan işler peşinde koşturuyor
Hocam yaptığınız çok ayıp ve yanlış resmen hakka giriyorsunuz hadi inancınız yok diyelim birazcık akıllı düşünün lütfen.

Farzedelimki Mesut çevik ve enis kirazoğlu ile farklı ilgilendiler. Peki ya buraya yorum yazan onca dh üyesi ? Hadi onlarda paralı yorum olsun.

Peki ya ben ? Sizden daha eskiyim bu forumda 4-4.5 ay önce ektirdim(artık gün saymıyorum, memnunum şuan bile daha yeni yeni saçların kendisini göstermesine rağmen) ekim öncesi ekim hemen sonrası ve şuanki resimler mevcut. Tamam belirtilecek nokta var hiç kimse bu işte orjinalliği garanti edemez öyle birşey yok doğal gibi durur yakın olur... Bu firmada zaten görüşmemizde bana bunu belirtti sonuçta yoktan var edemeyecekleri için eskisi kadar sık bir saç olmasını beklemek aptallık olur öyle bir dokuma yapabilecek el yok çünkü . Birazcık uzun tutarsın
saçını 3 numaraya vurmadığın sürece ekimde düzgün yapılmışsa doğal durur zaten...

Şunuda belirteyim olabilecek en kötü duruma yakındım şakaklar komple açık ve orta kısımda tükenmek üzere idi. Birde ekstra olarak egzamam ileri seviye artmıştı kepek dediğiniz şeyin 3 katını düşünün saç derim beyaz beyaz olup yılan gibi deri atıyordu. İlaçlarla onu azaltıp 2 hafta gibi bir süreçte ondan sonra ekime başladılar ve piyasaya göre orta şuan için belki komik bir rakama şuan çıkan kısım seyrek dursada(4 ay saçların daha yeni yeni kendine gelip uzadığı dönem internette gördüğüm kadarı ile 8 ay olmadan net bir sonuç görmek zor) yinede eski haline göre tekrar tekrar söylüyorum yüzümü güldürüyor en azından. Saç ekimi estetik gibi geliyordu en başlarda bana sonrasında hiç umursamadığım halde kendime bir güven bir mutluluk aşıladığını farkettim saçın.

Ben girip şu ana kadar hiçbir yere yorum yazmadım sebebi ise biraz da bu işi anlamak araştırmak. Sadece emphair için konuşmuyorum o kadar firmanın Türkiyeden hiçbir müşteriye ihtiyacı yoktu zaten bu corona olayına kadar. Ben saçımı yıkatmaya giderken 10 lu bi ingiliz ekip saç ektiriyordu orda aşağı yukarı fiyatlarada kulak misafiri oldum korkunç yani biz sürümden kazanma gibiyiz resmen ama yaklaşımları ve hizmetleri aynı kalitede maksat boş kalmamak. Şimdi düşünün 5000-10000 fiyatlarla lira 4 kişilik (bazen 6 oluyorlar işi hızlandırmak için) ekip 3 saat enseden greft topluyor diğer ekip 3 saat kanal açıyor sonra kalan sürede yerleştiriyorlar ki siz bıkıyorsunuz artık bu kadar uğraş niye diye...

Yine yanlış anlaşılmasın emphairin dediğiniz yöntemleri kullanacak kadar düşeceğini hiç düşünmüyorum. Kendim orayı seçtim diye değil bizzat yoğunluklarını yurtdışı müşterilerini acıbademde gördüğüm için zaten çalışma şekillerini görmemiş olsam emin olun saçım yine bu kadar çıkmış olsa dahi en ufak koruyucu yorumu bırakın buraya girip ektirdim bile yazmazdım.

Uzun lafın kısası bu işte ne yazık ki bir uzmanlık yok fakat ekibin tecrubesini göz önüne almanız lazım artık eskisi gibi saç ektirdim çıkmadı olayı yok gibi greft alma ve kanal açma metodları değişti. Eskiden ekilen greftler %50 ye yakın kayıplarla çıkarken şimdi %90ın üzerinde yani ismi geçen firmaya gidin emphair olabilir başka firma olabilir yeter ki sokak arasında ev kiralamış adamlar olmasın. Zaten saçlarınız çıkar(ekim bölgesinin belirlenmesi ve kanal açma yönteminden hiç bahsetmiyorum uzadıkça uzar seçiceğiniz firmayı araştırmanız gerekli :)) )
Çok uzun uzun yazdım ama bir kişinin saçı dahi olsa fikri değişsin bu firma için olmasada genel olarak değişsin yeter benim için herkese mutlu yaşamlar...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGameGuard -- 10 Mayıs 2020; 4:20:39 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
M
4 yıl
Yüzbaşı

Üstadımın dediklerine kefilim. Kendisine sordugum tum sorularin cevabini usenmeden kem küm etmeden samimi bir sekilde cevapladi. Fotograflarini da gordum cok basarili bir operasyon gecirmis.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TheGameGuard