Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
463
Tıklama
0
Öne Çıkarma
aracım için far ampul tavsiyesi
T
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba egea aracımın fabrika çıkış ampullerin gece performansı çok kötü aynı zamanda selektör atarken de etkisiz kalıyor, hangi markanın ampullerini (Halojen) öneriyorsunuz? Teşekkürler.



S
5 yıl
Yarbay

philips xtreme vision %130
yada
osram nightbreaker



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Yarbay

Philipste Osramda kullandım. Beyaz halojen olanları. Gece görüşüm çok azaldı. Özellikle yağmurlu havalarda 10 cm önümü göremiyordum kör gibi gidiyordum. Elektrikçiden 5 liraya aldığım sarı halojen ampuller çok daha iyi.

Eğer aracınızın plastik far kapakları matlaşmışsa temizleyebilirsiniz. Böylece bir miktar görüş mesafesi artar.



E
5 yıl
Yarbay

Philips xtreme vision iyidir. Beyaz almayın görüş çok kötü oluyor. Selektör olarakta aynı ampulü ya da led takabilirsiniz ama kısalara led düşünmeyin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

https://cnsunnylightcarled.aliexpress.com/store/1473227?spm=a2g0o.cart.1000002.19.22763c001Rscom

Buradan aracınıza uygun led ampül alabilirsiniz. Mümkünse 4300k veya daha düşük ampül alın her hava koşulunda mutlu olursunuz...



S
5 yıl
Yarbay

Bütçe sınırı yoksa Philips Ultinon Led-HL H7 al. Philips'in halojen far sistemleri için ürettiği bir ampül mercek ihtiyacı yok çin malı ledler gibi ışık dağılmıyor.
https://forum.donanimhaber.com/philips-x-tremeultinon-h7-led-seat-leon--130975306

Forumdan bir arkadaş araştırırken konusunu buldum.


Benim kullandığım araç h4 onlarda lumen değeri yapı itibariyle düşük onun için araştırırken buldum bu seriyi h7 h4 vs halojen farlı araçlarda gördüğüm sonuçlar çok başarılı,
http://www.geceucusu.com/topic/8409-philips-x-treme-ultinon-led-ve-far-ayarı/https://www.tundratalk.net/forums/tundra-lighting-electrical/603282-h4-philips-x-treme-ultinon-led-headlight-bulb-review.html%3famp=1

Merceksiz farlarda dağılma halojen kadar başarılı olmuş. %160-%200 daha aydınlık diye farklı modelleri var hiçbir halojen daha iyi sonuç vermiyor. Philips Racing Vision var %150 daha parlak ama ömrü 225 saat fln 1-2 yıl ledlerin ömrü 3-4 kat daha fazla...

Philips resmi site ;https://www.philips.com.sg/c-m-au/car-lights/headlight-bulbs/plug-and-play-installation





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 9 Ekim 2019; 14:46:10 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

yerinizde olsam philips gibi kaliteli bir led ampul satın alırdım. bir kere 300 küsür tl veriyorsunuz ama sonuç muazzam.

eskiden çin malı inwells kullanıyordum şimdi paraya kıyıp philips'e geçtim. hem de garantisi var, çin malı ledler gibi ilk senesinde bozulmuyor.



F
5 yıl
Yarbay

H4 modelinde Osram Nightbraker Limited kullandım çok memnun kaldım. Açık sarı renkte olduğundan hava şartları ne olursa olsun güzel aydınlatıyordu. Beyaz ampüller araç üstünde şık dursa da aydınlatma bakımından çok vasatlar. Özellikle yağışlı havalarda farlar yanmıyor mu acaba dedirtiyorlar. O yüzden açık sarı renk halojen için idealdir.



H
5 yıl
Yarbay

osram nightbreaker en iyisi o bile çöp. Yağmurlu havalarda ya da sokak lambası ışıkları ile aydınlatılmış yollarda aydınlatma sıfır.Deneyimle sabit.led kullandım hepsi 1 sene de patladı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.