Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 1 mobil kullanıcı
9517
Cevap
874012
Tıklama
30
Öne Çıkarma
Cevap: Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (58. sayfa)
S
4 yıl
Yüzbaşı

Dikkat GT miş o GT 2 değil !!!!!!!!!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ottoman984
S
4 yıl
Yüzbaşı

Görüyorum ki bir arkadaş sürekli saati gömme eğiliminde ve alırken de özelliklerine bakmadım diyor.
Be arkadaş hadi hiçbirşeyine bakmadın wear os mu lite os mu ona damı bakmadın, hadi onada bakmadın, önceki GT versiyonunun Lite os olduğunuda mı duymadın.

Sen araba alırken bir firma yeni araba çıkarmış deseler gidip alacaksın sonra "aaaaa arka camı otomatik değilmiş, aaaaa vites otomatik değilmiş, aaaaa şerit takibi yokmuş onlar başka paketteymiş ben bakmadım" mı diyeceksin.

Sana net söyleyim sorun saatte değil sende, git watch 2 al yada wear os olan bir cihaz al.

Bize kötülemeye çalışma. Ben araştırdım ve özelliklerini bilerek aldım, benim için normal saate birebir benzemesi, arayüzleri, şarj süresi, su geçirmez olması, bildirim nabız - uyku ve adım takibi en önemli etken gerisi artılarıdır.

wear os saate dünya para verip kolumdaki saatin pil ömrünü vs özelliklerini duyunca "yemişim asistanını androidi bende bundan almalıyım şarj yüzünden çoğu zaman kullanmıyorum, kullandığımda da şarjı bitmesin diye telefona bağlamıyorum bile" diyen bir sürü kişi oldu.

Benden sana tavsiye almadan önce araştır, ki 1500 TL veriyorsun araştırmadan almak akıl işi değil.
wear os saatlerin ikinci ellerine bak zibilyon kadar var hemde 2-3 ay kullanıp satıyorlar neden acaba ?
He araştırmıyorsan da ağlamayacaksın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint1 -- 3 Aralık 2019; 9:17:40 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
4 yıl
Binbaşı

link atıp vesile olduığun için sağol hocam. aynı satıcıdan gt2 koruyucu aldım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @saint1
İ
4 yıl
Teğmen

Arkadaşlar merhaba. Saat için ekstra bir sarj cihazı daha almak istiyorum. Watch GT 2 de sarj cihazı yenilenmiş. Nereye baktıysam bulamadım. Saat daha yeni olduğu için bulamadım sanırım.



S
4 yıl
Yüzbaşı

EyvAllah. aslında bende kasa koruma almayı düşünüyorum TR ye gelince.
Normalde benim saat klasik ve klasik olan korumayı düşünüyordum ama siyah alsam saati spor havasına bürür mü diye düşündüm galiba ikisinden de alacağım.
Ayrıca şöyle bir geçmiş konuları araştırdım ve gördüm ki sen huawei watch da kullanmışsın wear os dan lite os a geçtin yani, tahminimce şarj süresi ve mağazadaki ürünlerin pek bir işe yaramaması ve görünüm bunda çok etkili oldu ayrıca duyduğum kadarı ile ekran izi olayı da varmış. sen wear ile gt 2 yi artıları eksileri olarak nasıl değerlendiriyorsun neden bu saate geçtin ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ottoman984
İ
4 yıl
Teğmen

İnsanların genelde beklentisi saatin herşeyi olsun ve sarjı da 2 hafta gitsin yönünde. Samsung active 2'nin şarjının ne kadar gittiği ortada. Önceliklere göre ürün seçmeyi beceremiyoruz. Ne önemliyse sizin için gidin o ürünü alın, ne kendinizi yorun ne de bizi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @saint1
S
4 yıl
Yüzbaşı

Aynen con waynen.

Ben yeni bir şarj aleti çıktığını duymadım ve açıkçası gerekde duymam şuan da çünkü tam saat tutmadım ama yaklaşık 1 saatte full doluyor şarjı.Buda benim için yeterli.
Şarjın bitmesini beklemiyorum hafta sonları evdeyken 30 - 40 dakika şarja takıp bir hafta şarjı dert etmiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @ilkerjj
O
4 yıl
Binbaşı

hocam ben tizen ve wear os çok kullandım. wear os epey yol aldı. tizen de kısıtlı ama mağazasında gene uygulamalar bulunuyor

ama wear os tan bahsetmek istiyorum.

* mesela 2015 teki huawei saatimde cep telin kamerasını kontrol edip foto, video vs çekebiliyordum.

* gelen bildirimleri anında sesle yanıtlayabiliyordum ( özellikle arabada ve idmanda kısa cevaplar veriyordum ve çok kolaydı )

* wear os ta en beğendiğim özellik navigasyondu. Haritayı saate veriyordu ve ayrıca saat hoparlöründen sesli yönlendirme yapıyordu.
tabi bunlarda telefona bağlı olmak zorunda. telefonun gps yi kullanıyor.

Lite os a gelince, tabiki bunların olmayacağını biliyordum. Saatten telefon kamerası yönetmek falan hep kullandığım şeyler değildi. Ama bildirim gelince istemsiz, cevaplayabilirmişim gibi geliyor

ve arabaya bindiğimde, saati uyandırıp, hi gogıl- mavi bahçe yol tarifi " demeyi özlemişim. Belki ileride navigasyon gelir ama gelmese de ben şu anda memnunum gt2 den.

En büyük özelliği tabiki şarj, diğeri fitness özelliği. wear os ta 100 fitness uygulaması varsa da hepsi çöp. Bakalım liteos nasıl çıkacak. Bana yeteceğini düşünüyorum. Değişik bir nabız ölçe sistemi var.

Uyku özelliği benim pek dikkatimi çekmemişti ama korkutucu derece başarılı. geçen laptop yatağımda uyuyakalmışım. pc açık :D ve uyandım. telefondan baktım ilk değerlere. uyandığım zaman doğru. pc den web geçmişine baktım. 02:13 gösteriyor son sayfa. saatteki uyku zamanım da 02:30 gösteriyor. dizi izliyordum muhtemelen o sırada daldım. Bu kadar milimetrik hesaplar yapması dikkatimi çekti.

Facelerle pek işim yok. Bana yetiyor şimdilik stoktakiler. Wear os ta binlerce yüz var. ilk zaman hevesiyle merak ediyorsunuz vs ama wear os ta şarj su gibi gidiyor. ayrıca bir zaman sonra 8-10 tane arayüz beğenip bunlar arasında devam ediyorsunuz. en beğendiğim " romanian 3d face " idi. lite os a da yeni faceler ekleneceğine eminim.

Lite os ta navigasyon ve bildirim yanıtlama özelliği kesinle olacak ileride. Ama bunu gt3 e mi saklarlar yoksa bize de verirler mi emin değilim. Çünkü bir sonraki saati satabilmek için " alın buna bildirim yanıtlama vs ekledik " diyebilirler.

Lite os gelişmese bile benim ofis + spor salonunda işlerimi görebilecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @saint1
S
4 yıl
Yüzbaşı

Bilgiler için teşekkürler;

Sesli yanıt ve navigasyon gelme olasılığı ram dolayısı ile biraz düşük gibi ancak saat kulaklık misali bir aracı rolü ile telefonla etkileşime geçebilirse bunlar mümkün olur tabi hatta asistan bile ekranda gözükmese dahi çalışabilir.
Ben özellikle bu son madde üzerinde çalışacağım bu hafta sonu çünkü yapılabilmesi olağan bir durum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint1 -- 3 Aralık 2019; 10:43:1 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ottoman984
Ç
4 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar merhaba, bende bugün siyah watch GT 2 alarak aranıza katıldım. öncelikle merak ettiğim iki konu var bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim. Birinci sorum bildirim geldiği zaman telefonda ses çıkarmadan sadece saatte titreşim vermesini ayarlaya biliyor muyuz, Samsung Galaxy Watch kullanırken saat bağlı ise sadece saat titriyordu Huawei'de hem saat titriyor hem telefondan ses geliyor. İkinci konu ise bildirim geldiğinde ekranda bir uyarı işareti çıkıyor mu Samsung'da sarı bir nokta beliriyordu sol tarafta. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağatay39 -- 3 Aralık 2019; 12:24:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı

Selam @Çağatay39
;

Denemedim ama sessiz moda alarak yada saat sesini sonuna kadar kısarak bildirimin sadece titreşimle uyarı vermesini sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

bildirim geldiğinde hemen saate bakarsanız direk bildirimi görüyorsunuz. bakmazsanız ekranda herhangi bir uyarı bulunmuyor, ancak gün içinde çok bildirim alan biri olarak anladığım kadarı ile okumadığınız bildirimleri belirli aralıklarla tekrarlıyor gibi geldi bana.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint1 -- 3 Aralık 2019; 12:30:31 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Ç
4 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim şimdilik telefondan sadece bildirim seslerini kapattım çağrı alarm ve medya açık olacak şekilde, bakalım bu şekilde kullanacağım artık alışırım herhalde. Ekranda bildirim geldiğini gösteren bir ibare olmaması kötü olmuş çünkü gün içinde işim gereği imalata çok fazla girip çıkıyorum ve çoğu zaman telefon masanın üzerinde kalıyor yerime geldiğim zaman saatten bakıp bildirim gelip gelmediğini kontrol ediyordum şimdi manuel kontrol yapacağım herhalde.




Bu mesajda bahsedilenler: @saint1
B
4 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar selam,

Bu saatte stres takip özelliği varmış ama saatini IOS'da kullanan bir arkadaşım var stres bölümü yok. Aktif etmek için bir şey mi yapmak gerekiyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı

Iyide nasil oluyorki



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ottoman984
S
4 yıl
Yüzbaşı

Saati ayarlayıp dış alan koşusu yaparsan sonrasında egzersiz durumunu kontrol ettiğinde göreceksin.

Egzersiz durumuna girip aşağı kaydırarak bu menüyü görebilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @semihsahin45
S
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: saint1

Saati ayarlayıp dış alan koşusu yaparsan sonrasında egzersiz durumunu kontrol ettiğinde göreceksin.

Egzersiz durumuna girip aşağı kaydırarak bu menüyü görebilirsin.
teşekkürler



İ
4 yıl
Yüzbaşı

iOS ta o özellik çalışmıyor. Bir şey yapmasına gerek yok almadan önce kullanıcı tanıtımlarına baksaydı görürdü . İlerde güncelleme ile gelir mi ? Bilemeyiz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bolobolo
B
4 yıl
Yarbay

Beyler saat için ekran kasa koruyucu aldım. Saat artık kolumda daha rahat olacak. Çarptı çizildi derdim olmayacak. Sonuçta para verip aldınız. Zarar görmesini iatemeyiz. Alacak kişilere kesinlikle tavsiye ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı

Ekran için bir koruyucu yeter gibi bence. bilmiyorum tabi çizilirse de üzülürüm açıkçası.




Bu mesajda bahsedilenler: @bestercan
O
4 yıl
Binbaşı

link var mı hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @bestercan