Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
116
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GÜNCEL KAMPANYA VE İNDİRİM HABERLERİ
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Marka ve firmaların güncel kampanya ve indirim haberlerini takip ederek fırsatları kaçırmak istemiyorsanız www.kampanyatik.com sitemizi ziyaret edin.

Sitemizde yer alan kategoriler arasında kredi kartı kampanyaları ile bankaların müşterilerine sunduğu kampanya ve indirim avantajlarını öğrenebilir, kampanya katılım koşulları ve nasıl faydalanır gibi soruların cevabı sayfamızda.
https://www.kampanyatik.com/category/kredi-karti-kampanyalari/



Firma,marka, market ve alış veriş merkezlerin müşterilerine sunduğu kampanyalar ile araba çekilişleri , telefon çekilişleri gibi dağıtılan ikramiyeleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca yeni başlayan çekilişleri, çekiliş sonuçları ve katılım koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz.
https://www.kampanyatik.com/category/cekilis-kampanyalari/


Turkiye geneli Migros, Carrefour gibi market zincirlerin kampanyaları ve A101 aktüel kataloğu, Bim aktüel kataloğu ve Sok aktüel kataloğunu sayfamızda inceleyerek fırsatları kaçırmayın.
https://www.kampanyatik.com/category/magaza-market-kampanyalari/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.f.a -- 4 Ekim 2019; 23:14:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Er

evet arkadaşlar yeni bir uygulama keşfettim internetten para kazanmak istiyorsanız buyrun gelin her ayın sonunda ödeme yapılıyor reklamlara tıklayarak para kazanabilirsiniz hem eğlenin hem para kazanın link:https://www.paralan.biz ref link:https://www.paralan.biz/game/register.php?ref=1426



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.