Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
81
Cevap
4456
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SAKIN MİLLENİCOMA GEÇMEYİN SAKINN ! PİŞMAN OLURSUNUZ
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DURUM:
ÇÖZÜLMEDİ

18 Ağustosda Millenicoma telefon üzerinden 100 Mbps hızı olan prestij paketine başvurdum çünkü Altyapım 97Mbps destekliyordu, 27sinde kuruluma gelindi ve 10dk dan daha az bir sürede kurulum tamamlandı. Ama halen internette bağlı değildim çünkü sinyal gelmiyordu bir gün onun için bekledim ve 28 Ağustos gününde internetim geldi. Hız testi yaptığımda 80-90 Mbps hız bekliyorken gördüğüm hız beni baya şaşırttı ve üzdü 32 Mbps hız alıyordum. Müşteri hizmetlerini 20 kere aradım o gün ve bana saçma sapan önerilerde bulundu tarayıcı geçmişini silmek gibi. Her türlü yöntemi denedik lakin internettimin hızı hiç bir zaman düzelmedi ve her gün 10 kere aramaya başladım. Hep aynı şeyleri söyleyip durdular hiç bir zaman mantıklı ve çözüm odaklı değillerdi ve bir kaç gün sonra WhatsAPP müşteri hizmletlerinden tekrardan yardım istedim. Ve iç tesisatda problem olabileceğini söyledi ve teknik ekiplerin 84 + KDV ile yapacaklarını söylediler onuda kabul ettim. Ve teknik ekibi beklemeye başladım resmen kendimi eve kapattım her an gelirler diye, 7 gün geçti kimse gelmedi, ve yine 1 hafta geçti ve halen sorunum çözülmedi. Biri arıyor Altyapınızda sıkıntı var diyor diğeri arıyor iç tesisatınızda problem var diyor. En sonunda TürkTelokoma kendim ulaştım ve yardım istedim, ve gerçekten çok hızlıca geldiler ve Dağıtım kutusundan binanıza gelen kablolar eski dedi hızımızı 50Mbpsye çıkardı. Yani Millenicomun haftalardır yapamadığı şeyi ben TürkTelekoma bir yazı yazarak anında yaptı, benim facebook sayfalarına mesaj yollamam yetti. Millenicom hala Aciliyetinizi bildiriyorum ve Arza kayıdı oluşturdum diyip duruyor. İnternet hızım 70-80 Mbps ulaşmaz ise iptal ettirip TürkTelekoma geçicem. Başvurduğum gün 10 kere sordum 70-80Mbps hız alırmıyım diye bana evet alırsınız Altyapınız 97Mbps hız destekliyor dendi bende inandım, hatta kuruluma gelen arkadaşada sözleşmeyi imzalamadan önce sordum evet 80 Mbps hızı rahat alırsın dedi bana. Millenicom ekiplerinden artık yardım istiyorum hep aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz bana.


Altyapı Sorgulama Sonuçları Her Sitede Aynı Sonuç
< Resime gitmek için tıklayın >



Millenicom Müşteri Hizmetleri Robot Gibi Hep Aynı Şeyi Söyleyip Duruyor Sonsuza Kadar Arza Kayıdı Açıyorlar !
< Resime gitmek için tıklayın >




Millenicomun İlk Verdiği Hat Değerleri
< Resime gitmek için tıklayın >



TürkTelekomun Yükselttiği Hat Değeri
< Resime gitmek için tıklayın >



Artık bir çözüm istiyorum eğer 70-80 Mbps hızlara ulaşmayacaksam İptalimi istiyorum.



17.09.2019: Sorunum çözülmedi hatta çözmeye çalışmadılar bile, halen aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Millenicoma geçicek arkadaşların bir daha düşünmesini tavsiye ederim aksi taktirde aşırı bir şekilde pişman olabilirsiniz. İnternet hızını kendi imkanlarımla birazcık olsun artırabildim TürkTelekomu arayarak v.s.Millenicom muşteri hizmetleri ilgileniyormuş gibi görünüyor olabilir ama hepsi bir kandırmacadan ibaret.

17.09.19 Kendi İmkanlarımla Çıkardığım Güncel Hat Değerleri:

< Resime gitmek için tıklayın >


25.09.2019: Tahmin ediceğiniz üzere sorunum tabi ki çözülmedi. Gerçekten Millenicom kadar saçma işe yaramaz bir Internet Servis Sağlayıcısı görmedim. İptal ettirmek istedim 120TL Kurulum ücreti istediler sorun onlardan kaynaklanıyor ve ben onlara para vericem ben aptalmıyım? İlk başvururken resmen 10 kere onlara sordum 100Mbpsye yakın hız alırmıyım bana dedikleri şuydu 70-80Mbps hızı kesin alırsınız çünkü altyapınız 97Mbps destekliyor bende güvendim ve başvurdum, hatta sözleşmeyi imzalamadan önce kuruluma gelen arkadaşada sordum bana dediği aynen şuydu, ben kontrol ettim çok rahat 80-90Mbps hız alırsınız dedi. Bende güvenerek imzaladım ve ertesi günü 32Mbps hız alıyordum Türktelekomu şahsen ben arayarak hızı bir miktar artırdım Millenicomun gram yardımı dokunmadı. 100Mbps olan paketimi 50Mbpsye düşürmek zorunda kaldım iptal etmek istediğimde ise benden Kurulum parası olan 120TL istiyorlar Resmen DOLANDIRCILAR.



04.10.2019: Hızımı 50Mbpsye eylül ayında düşürdüm ama Ekim ayında bana gelen fatura 100Mbps parası. Ben 100 Mbpsenin 70-80 Bile göremedim ve Müşteri yanılatarak zaten beni bu 100Mbps paketine geçirmişlerdi ilk, Hem onların suçundan dolayı zaten. Eylül ayının faturasının fiyatını düşürdüler ama ekim ayının 50Mbps parası alması gerekirken 100Mbps alıyor. Herhalde eylül ayının fiyatını düşürdükleri için ekim ayına dayatıyorlar. Yani 25 eylüldede dediğim gibi Resmen bu Dolandırıcılıktır. Niye halen iptal ettirmiyorsun diye sorarsanız Kurulum ücreti istiyorlar ve zaten Fiber gelicek adresime geldiği gibi iptal ettiricem


Eylül ayında 50Mbpsye düşürdüğüm Paket
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu da Ekim ayının faturası
< Resime gitmek için tıklayın >


15.01.2020:
1 aydır Millenicomu iptal ettirtmeye çalışıyorum iptal etmemek için çeşitli yalanlar söylüyorlar, iptal birimine bağlanamıyorum 1 saat telefonda bekliyorum sonra yüzüme kapanıyor. Şuan Millenicom yüzünden evde 2 internet bağlı biri Millenicom diğer Superonline iptal etmiyorlar Tahhüütsüz paketi kullanıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 15 Ocak 2020; 3:13:46 >

M
5 yıl
Binbaşı

Merhaba,

bilgilerinizi pm olarak atabilir misiniz.

iyi çalışmalar.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilgileri yolladım.




Bu mesajda bahsedilenler: @millenicom
M
5 yıl
Çavuş

Whatsapp müşteri hatlarından öğrendiğim tek şey, yaptıkları gaz almak,
sorunu takip etmek, müşterinin önceki görüşme loglarına bakmak diye bir şey yok.
genelde çare sosyal medya üzerinde ses duyurmak.

ben biraz şanslıydım. bulunduğum bölge yeni bölge sayılır.
hem altyapı yeni hem de abone sayısı şişmiş değil.
muhtemelen abone olanların çoğu da öyle 35mb 50 mb, hele 100 mb istememişlerdir.
muhtemelen 8, 16 ve 24 mb istemişlerdir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bölgeme Turkcell Superonline Fiber gelicek kazı ruhsat onayı bekliyormuş geldiği anda iptal ettiricem resmen dalga geçiyorlar bizlerle.




Bu mesajda bahsedilenler: @meko35
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bana en fazla 80Mbps hız alırsın dendi. Şimdi bana diyorsunuz ki 40 Mbps hızdan fazla alamazsınız o zaman niye haftalardır oyalıyorsunuz arzayı çözüyoruz diye ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 11 Eylül 2019; 12:30:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @millenicom
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Gold Man

Bana en fazla 80Mbps hız alırsın dendi. Şimdi bana diyorsunuz ki 40 Mbps hızdan fazla alamazsınız o zaman niye haftalardır oyalıyorsunuz arzayı çözüyoruz diye ?
Merhaba,

Pm üzerinden geri dönüş sağlandı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sorunumu bir an önce çözmenizi dört gözle bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 11 Eylül 2019; 14:17:19 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @millenicom
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Gold Man

Sorunumu bir an önce çözmenizi dört gözle bekliyorum.
Konu yakından takibimizdedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sorunum halen çözülmedi ve çözülmeyecek gibi görünüyor. Daha demin ekipler aradı sorununuz çözüldü diye hız testi yapıyorum değişen hiç bir şey hat değerlerim halen aynı yükselme olmadı. Dün ekipler gelip kablo çekmişler sizin orda dediler bende şaşırdım bize gelen giden hiç olmadı ne arayan oldu ne de zili çalan bütün gün evdeydim ben. Habire arza kayıdı açılıp duruluyor sonra ses kayıdı beni arayıp Arzanız çözülmüştür deniyor ama çözülen hiç bir şey yok 20 den fazla bu ses kayıdı beni arayıp aynı şeyleri söyledi. Müşteri kandırıyorsunuz ve oyalıyorsunuz kimsenin benim sorunumu çözmeye çalıştığını sanmıyorum 28 Ağustosdan beri arza kayıdı açmaktan sıkıldım çözülmüyor işte ne uğraştırıyorsunuz beni desenize çözemiyoruz. Telefonda 70-80Mbps hız alırsınız demeyi iyi biliyorsunuz ama arza olunca hızınızı 50Mbps düşürelim diyorsunuz, ben kabul etmiyorum ve sorunum gelecek günler içerisinde halen çözülmeyecek ise iptalini istiyorum. Boş boşuna zaman kaybedemem ben, çocuk oyuncağına çevirdiniz iyice. Müşteri hizmetlerini arıyorum hep aynı şeyleri söylüyorlar, farklı bir şey söylesin biri ya arza kayıdınız var bekleyin deniyor bekliyorum çözüldü diye aranıyorum daha sonra tekrar arıyorum çözülmedi diyor arza kayıdı açıyorlar yine aynı senaryo başa sarıyor sorunum asla çözülmedi ve çözülmeyecek eğer böyle devam edilirse.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @millenicom
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Gold Man

Sorunum halen çözülmedi ve çözülmeyecek gibi görünüyor. Daha demin ekipler aradı sorununuz çözüldü diye hız testi yapıyorum değişen hiç bir şey hat değerlerim halen aynı yükselme olmadı. Dün ekipler gelip kablo çekmişler sizin orda dediler bende şaşırdım bize gelen giden hiç olmadı ne arayan oldu ne de zili çalan bütün gün evdeydim ben. Habire arza kayıdı açılıp duruluyor sonra ses kayıdı beni arayıp Arzanız çözülmüştür deniyor ama çözülen hiç bir şey yok 20 den fazla bu ses kayıdı beni arayıp aynı şeyleri söyledi. Müşteri kandırıyorsunuz ve oyalıyorsunuz kimsenin benim sorunumu çözmeye çalıştığını sanmıyorum 28 Ağustosdan beri arza kayıdı açmaktan sıkıldım çözülmüyor işte ne uğraştırıyorsunuz beni desenize çözemiyoruz. Telefonda 70-80Mbps hız alırsınız demeyi iyi biliyorsunuz ama arza olunca hızınızı 50Mbps düşürelim diyorsunuz, ben kabul etmiyorum ve sorunum gelecek günler içerisinde halen çözülmeyecek ise iptalini istiyorum. Boş boşuna zaman kaybedemem ben, çocuk oyuncağına çevirdiniz iyice. Müşteri hizmetlerini arıyorum hep aynı şeyleri söylüyorlar, farklı bir şey söylesin biri ya arza kayıdınız var bekleyin deniyor bekliyorum çözüldü diye aranıyorum daha sonra tekrar arıyorum çözülmedi diyor arza kayıdı açıyorlar yine aynı senaryo başa sarıyor sorunum asla çözülmedi ve çözülmeyecek eğer böyle devam edilirse.
Merhaba,görüşme sağladığımız üzere teknik birimimizle iletişime geçilmiştir.Konu yakından takibimizdedir. En kısa zamanda bu sorun çözümlenecektir.İyi akşamlar dileriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Artık çözelim şunu artık rica ediyorum haftalardır bir aşama kat edemedik.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 14 Eylül 2019; 20:47:59 >


Bu mesajda bahsedilenler: @millenicom
M
5 yıl
Er

Konunuzun takipçisiyim Emirhan Bey. Umarım sorununuzu bir an önce çözerler. Bende Millenicom`a geçmeyi düşünüyorum sizin yaşadığınız sorunu yaşacağımdan çok korkuyorum eğer sorun çözümlenir ise Millenicom`a geçmeyi düşünebilirim.

İyi forumlar.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Can Ersoy

Konunuzun takipçisiyim Emirhan Bey. Umarım sorununuzu bir an önce çözerler. Bende Millenicom`a geçmeyi düşünüyorum sizin yaşadığınız sorunu yaşacağımdan çok korkuyorum eğer sorun çözümlenir ise Millenicom`a geçmeyi düşünebilirim.

İyi forumlar.
Merhaba,www.milleni.com.tr sayfasından beni arayın talebinde bulunursanız uzman satış ekibimiz size detaylı bilgilendirmeyi sağlayacaktır. Müşterilerimizin mağdur olup sorun yaşamasını asla istemeyiz.Konu yakından takibimizde olup, en kısa zamanda çözümü sağlanacaktır. İyi akşamlar diler,sizi de Millenicom ailesinde görmek isteriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

almayan aldırmayan millenicom ne ya ?




Bu mesajda bahsedilenler: @EmirhanBektas
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Benim de isteğim bir an önce sorunumun çözülmesi. 28 Ağustostan beri kimse sorunumu çözmeye çalışmadı hep beni oyaladılar hep aynı şeyleri söyleyip durdular. Sorunum çözülür ise konu başlığını [Çözüldü] olarak işaretlerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @royalflush_tr
E
5 yıl
Teğmen

Musteri temsilcilerinin kesinlikle egitilmeleri sart.. port ,ping, modem sinyal db gibi teknik bilgileri bilmeleri sart. Son kullanicilar emin olun temsilcilere isi öğretir durumdadir.. bir oyuncu ping iyi olsun ister.. bir arsivci download hizina bakar .. bazilarida sadece upload a bakar benim gibi.. millenicom u egitime davet ediyorum :) kamu spotu gibi oldu..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren27 -- 15 Eylül 2019; 0:21:21 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok haklsınız oyun v.s indirirken Download hızına ihtiyacımız oluyor, artık oyunların boyutu baya bir arttı yüksek internet hızlarına ihtiyaç duyuyoruz. Ben bilgisayarımı yayın yapmak için topladım Upload hızına da ihtiyacımız olabiliyor Türkiyede upload hızları genelde aynı oluyor 4 üzeri uploadı kısıtlı ISSler verebiliyor bir kullancı yayın yaparken pinginin bi anda artmasını istemez. Millenicomda çok ping var gibi gözükmüyor ama daha yayın açmadım yayın açtıktan sonra ki değerler nasıl olur bilemem. Umarım 44Mbps hızdan kurtulurumda 70-80 Mbps hızlara erişebilirim, gerçi 44Mbps hız çok da düşük bir rakam değil ama dediğim gibi oyunların boyutları çok arttı insan oyunu hemen indirip oynamak istiyor.

Cevabınız için teşekkür ediyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 15 Eylül 2019; 0:32:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @evren27
E
5 yıl
Teğmen

Sizin up 4 iyi.. ben yeni aboneyim suan 2 veriyorlar.. onun savasi içindeyim. Dua edin bana :)) 2 ay surmez bu savas :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren27 -- 15 Eylül 2019; 0:35:0 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EmirhanBektas
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Umarım tüm sorunlarınızı çözer kesintisiz ve sorunsuz bir internete sahip olursunuz Millenicomun müşterilerle biraz daha ilgilenmesi gerekiyor hep oyalıyorlar Yapacağız,Edeceğiz,Çözeceğiz, diyip duruyorlar ama ortada hiç bir şey yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @evren27