Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
583
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Takipsiz Postalar ( fiyat yazmayan küçük mektuplar)
T
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar ,

Ticari olmayan ürünler yani üzerinde fiyat etiketi olmayan, mektup şeklindeki postalar takipsiz olarak sorunsuz bir şekilde geliyor mu ? Yoksa o paketlere de gümrüğe sunma bedeli vs. vergi ekleyip kapıda ödeme alıyorlar mı ?

Son zamanlarda böyle posta alanlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?



S
5 yıl
Teğmen

gelmiyor ki hocam gelse öğrencez bizde durumu :)))))))))))



T
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Benim 28 Ağustoslu Almanya çıkışlı takipsiz mektubum 15 günde geldi bilginize.



S
5 yıl
Yüzbaşı

Gelmiyor. Çünkü gümrük kabul etmeyip geri yolluyor gelenleri.

CN15
returned to sender
-refused by customs
letter post ordinary items(e formatted: contains goods) must have ua-uz barcodes and customs declaration which subject to customs control.



T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İngiltereden bir arkadaşım takipsiz kargo gönderdi, çok küçük bir paket zarf boyutunda toplam 10 günde geldi. Gelmiyor, geri gidiyor vs. diyenleri bilemem. Belki şansa geçmiştir.



R
4 yıl
Binbaşı

Gelmiyor geri gidiyor diyenlerin hepsi bir tarafından sallıyor. Geliyor arkadaşlar, postacı bırakıp apartmana gidiyor. Bir dedikodudur gidiyor anasını satayım.
Soruyu soran arkadaşın takipsiz posta dediği ile Çin alışverişi yapanların takipsiz dedikleri bir değil bu arada. Forumda değişik bir karmaşa var bu konuda.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.