Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
877
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CITROEN DS4 ARACIMI SATIYORUM
C
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ekim ayında yurtdışına yerleşeceğim için Citroen DS4 aracımı satıyorum.

Aracım 2012 model - 79.000km'de benzinli düz vites.
Park halindeyken park etmeye çalışan bayan sürücünün gaz-freni karştırması sonucu ön sis farı kısmından araç darbe aldı ve ön plastik tampon ve sis farı değişti. Tramer kaydı 7.500 TL olarak yazıldı. (Kazanın fotoğrafları mevcut)
Marşpiyel kısmında bir hasarı var aracın, sokak içine dönerken devrilmiş kaldırım taşını görmedim ve marşpiyel bir darbe aldı ancak onu yaptırmadım.
Onun dışında herhangi bir kazası boyası vs. yoktur. Başka araç almayacağım için istenirse satıştan önce beyan vererek kendi kaskomdan bu hasarı onartabilirim.

Aracı aktif olarak kullanmıyorum o yüzden mayıs ayında biten muayenesini yaptırmadım. Kullanmadığım için aracı neredeyse 1 yılda 1 kez yıkattım o yüzden arabanın görsel olarak bakıma ihtiyacı var. (pasta-cila, paspas, deri direksiyon temizliği, yeni far ampulleri, vs.) Teknik ya da motorunda bir sıkıntı yok o bakımları aksatmadan yaptırdım. En son bakımı Şubat ayında yapıldı.

Aracın ilk sahibiyim, yedek anahtarından tüm bakım ve satış faturasına kadar hepsi duruyor.

Fiyat: 61.500 TL.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catamenia -- 9 Eylül 2019; 15:5:40 >

E
5 yıl
Binbaşı

Hocam muayene yaptırmadan aracı satamazsiniz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.