Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
42489
Cevap
2593487
Tıklama
63
Öne Çıkarma
Cevap: Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1577. sayfa)
M
3 yıl
Yarbay

Türk Telekom kullanıyorum, umarım çözülür. IOS 14.5 için çok fazla şeyi çözeceği söyleniyor ama bakalım inşallah.




Bu mesajda bahsedilenler: @turbetfur2
0
3 yıl
Yüzbaşı

Apple storeda bugüne kadar hep sanal kartıma kullanırdım bugün mail geldi ödeme alınamadı diye limit olmasına rağmen şimdi kartı kabul etmiyor var mı bu durumu yaşayan artık kabul etmiyor mu sanal kart anlamadım



K
3 yıl
Yarbay

telefon geçmişinizi okudum hocam aynı şeyleri yaşamışız bi kaç farkla.
bende zenfone 5 ilk çıktığında almıştım.
sonra şarj yetmeyince garantiden pil değiştirdim vs ama yine uyum sağlamadı. note 10 lite aldım,lite serisinin bariz eksikliklerini görünce s10 plus a geçtim.
şuan s10 plustada 1 yıla yakın kullanımımda artık günü çıkarmıyor.
şuan bende iphone 11 e geçmeyi düşünüyorum,aslında gönül 11 pro max diyor ama aradaki fiyat farkı 2 kat neredeyse.

sonuç oalrak sorununuza çözümüm yok başıma gelmedi ama samsungdan sonra 11 size nasıl geldi ,kamera ,hız şarj oalrak.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mc lover
M
3 yıl
Onbaşı

Apple kullanırken gerek hız gerek kamera daha bi zevk veriyor bana samsung demeyelimde androiddeki bazı özellikleri özlüyorum tek sıkıntım o yıllardır android kullanan birisi olarak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yarbay

neyi özlüyorsunuz hocam.
ben,m gördüğüm en büyük fark arama ekranında kişi harflerini girince kayıtın çıkmasını yani babam ı arayacaksam 4 kere 2 ye basıyordum gibi.
iphone da bu yok heralde.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mc lover
R
3 yıl
Yarbay

Arkadaşlar merhaba. Esasen XR kullanıcısıyım ancak forum aktif olmadığı için ve ekranlar da benzer olduğu için size danışmak istedim. Bir kaç defadır oluyor. Güç tuşuna basarak ekranı açtığımda parlaklık çok sönük loş olarak açıldı. Ekran aç kapa yapar yapmaz ise düzeliyor. Bu bir sorun mudur acaba?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Merhaba, otomatik parlaklık açıksa eğer sensörden dolayı yapıyor olabilir. Bir de otomatik parlaklığı kapatıp bir süre deneyin, duruma göre apple destek ile iletişim kurun.
Otomatik parlaklığı kapatmak için,
Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Puntosu
kısmına girerseniz en aşağıda görürsünüz. Durumu yine buradan yazarsanız hem biz bilgileniriz hem de yardım lazım olursa yine yardımcı olmaya çalışırız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 1 Mart 2021; 18:56:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Roland Deschain
R
3 yıl
Yarbay

Cevap için teşekkür ediyorum. Otomatik parlaklık uzun süredir kapalı. Bir kaç defa oldu. Ancak ekranı kapatıp açınca hemen düzeliyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi sizce?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @manesnuc
M
3 yıl
Yarbay

Rica ederim, yani otomatik parlaklığın kapalı olduğu durumda sizin en son ayarladığınız parlaklık ile açılması gerekiyor. Ben haziran başında aldım iphone 11'i ve ilk 1 ay'dan sonra otomatik parlaklık kapalı olarak kullanmaya başladım çünkü bazen düşük bazen de yüksek oluyor ortam ışığına göre rahatsız ediyordu.
Kısacası otomatik parlaklık kapalıysa sensörlük yani donanımsal bir unsur kalmıyor, daha çok yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama en iyisi apple destek ile görüşmek. Hemen dönüş sağlıyorlar zaten, size büyük ihtimalle yapmanız gereken bir kaç adım söyleyecekler ve ya bir süre deneyimlemeniz için ileri tarihli bir randevu araması oluşturacaklardır ya da servise yollamanızı isteyeceklerdir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 1 Mart 2021; 19:3:35 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Roland Deschain
A
3 yıl
Binbaşı

11 promax ,a ara verdim...bana çok geliyordu?çoğu özelliklerini kullanmıyordum
iphone X aldım hayırlısı ile.



M
3 yıl
Yüzbaşı

Donanımsal bir sorun yok. Bu sıkıntı ios 14.2 ve 14.3te çok oluyordu. Sanki kısık mavimsi bir renk oluyor ekran. İos 14.4te çok daha az yaşıyorum,hatta 1 veya 2 defa yaşadım. Tamamen yazılımsal.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Roland Deschain
R
3 yıl
Yarbay

Çok sağ olun. Sorun aynen belirttiğiniz gibi. 14.4’e güncellendim. Donanımsal olmadığı sürece sorun değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @Metropol33
M
3 yıl
Onbaşı

Hocam ses kısma tuşuna basıyordum androidde tüm ses düzeylerini kontrol edebiliyordum ,bu bir ikincisi bildrim paneli istediğim gibi düzenleyebiliyordum ,androidde iken uygulamaların çoğunu apk olarak kullanıyordum youtuba spotye felan para vermiyordum şimdi zoruma gidiyor para verecek olsam hangi birine vereyim zengin telefonu biraz galeride dosyanın mb sine bile bakamıyorum pil göstergesini panel inmeyince göremiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kral1840
C
3 yıl
Yarbay

14.4 e henüz geçmedim sorun var mı bu sürümde ?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar. Ben iphone 11 e yeni geçtim. 1 2 saat kadar oldu. İos sürümü 14.2 gözüküyor. Son sürüm de 14.4 galiba. Güncellemeli miyim? Birde önereceğiniz ekran koruyucu var mıdır?
Arka tarafa kılıf alıcam ama orasıda cam veya plastik gibi bişey orayada jelatin tarzı bişey var mı yapıştırmalık.



Y
3 yıl
Yüzbaşı

Cihazınızda bir sorun varsa bu sorunu Apple destek ile çözmeye uğraşmayın arkadaşlar😀
16 Haziran 2020 de almış olduğum 11pm cihazımda bildirim sorunu vardı Apple destekle görüştüm şunu yap bunu yap dediler yaptım sorun çözülmedi.
Şu güncelleme ile sorun çözülecek kesin çözeceğiz çözülmezse ben buradayım diyen kıdem biriminden arkadaşlara İNANMAYIN!
Gel zaman git zaman cihazı o haliyle kullanmaya devam ettim. En sonunda cihaz sorunlu olduğunu kabul ettim ve aynı cihazdan bir tane daha sipariş verdim. Cihaz elime geçer geçmez eski cihazımdan hiç bir yedek almamama rağmen yeni cihazda da eski cihazda olan sorunların aynısı ilk günden karşıma çıktı.
Tekrar Apple desteke iletişime geçtim x kişisi çözeceğim abi rahat ol. X gitti y geldi. Y kişisi abi kesin çözeceğim rahat ol.
Y gitti z geldi aynı cümleler her yan güncelleme de çözülmeyen sorunlar ve iletişimi kesen x y z ve alfabede ki tüm harfleri temsil eden KİDEMLİ BİRİM arkadaşları :)
Bugün ve gecen hafta yaşadığım deneyimleri anlatıyorum.
İyice okuyun lütfen.
Cihazımda sorun yaşadığım uygulamalar whatsapp, Facebook, İnstagram,İmessage.
Apple in kendi uygulaması da var:)
Her neyse M kişisi mühendislik ile iletişime geçiyor, mühendislik birimi sorun yaşayan arkadaşa profil yükleyin yaşadığınız bildirim sorunun saatlerini not almasını isteyin ve olay yaşandıktan 24 saat icerisinde verileri toplayın ve bize iletin diyerek söylemiş.
27 şubatta profili yüklüyorum. İmessage uygulamasından kendime mesajlar atılmasını istiyorum mesajlar gelmeyince bana mesaj atan kişiden ekran kaydı almasını istiyorum. 21.18 de atılan mesajlar 21.22 de bana geliyor mesaj atan abim ekran görüntüsü alıyor.
Ben bana bildirim gelirken ekran görüntüsü alıyorum.
28 Şubat saat 19 da m kişisi beni arayarak tarihi ve saati not alıyor her şey güzel gidiyor elimdeki videoları iletiyorum m kişisine.
M kişisi her şeyi alıyor tamam diyor. Mühendislik birimine verileri veriyor ve bugün tarafıma dönüş yapıyor
Yusuf bey verileri 24 saat içinde değilde 1 saat içinde almamız isteniyor diye:))
8 9 aydir sorun çözemeyen Apple destek simdi kendi arasında ki sorunu bana aktarmaya çalışıyor.
Apple mi? Aman uzak dursun.
Yasal işlemleri başlatıp uğraşacağım milyonlara hitap eden bu oluşum ile.
Sorun çözme odaklı olmayan dünya markası Apple a :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Ben de airpods ile bir sorun yaşayıp, bu sorun üzerinden ürünümde parça değişimi bile yapmama rağmen sorun devam edince tamamen sıfırı ile değişimini istemiştim. 24 saatlik kayıt, olayın yaşandığı zamanları not edilecek, zart, zurt. Yahu zaten olayı kabul edip parça bile değiştirten sizsiniz şimdi niye kayıt tutup güncelleme beklememi istiyorsunuz. Tüketici hakem heyetine verdim şubat'ın başında, bakalım şimdi kontrol ettim de savunması geldi aşamasında. Bu destek ekibinden birden fazla kıdemli ile görüşünce zaten olaylar garip gelmeye başlıyor. Yanlış anlaşılmasın ama çaycı bile kıdemli diye geçiyor olabilir çünkü bu kadar kıdemli insan içerisinden düzgün bir sonuç almak imkansız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yusufcan9292
Y
3 yıl
Yüzbaşı

Birisi ak derken birisi kara diyor.
Tüketici hakem heyeti de paklamaz beni. Çünkü bana servise gitme diyenler de kendileri. Elimde somut bir veri yok onların mailleri ve onların ses kayıtları disinda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @manesnuc
M
3 yıl
Yarbay

Gerçi doğru tüketici hakem heyeti şuan bir şey anlayamaz. Benim elimde 5 adet servis kaydı var, pdf olarak hepsini yükledim THH'ye. Valla kolay gelsin artık nasıl çözebileceksiniz bilmiyorum. Servise gönderseniz sanmıyorum bir şey anlasınlar, geri göndereceklerdir sorun yok diye ki bazı servisler sorun görmeyince işlem olmadığı için kargo ücretini size kitliyor maalesef deneyimledim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 2 Mart 2021; 21:20:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yusufcan9292
Y
3 yıl
Yüzbaşı

Ses kayıtlarını saklıyor musunuz diye sorduğum zaman evet dediler. Bir avukat ile de görüşmeye gideceğim ondan nasıl bir dönüş alacağım bilmiyorum.
Apple destek oyalamaktan başka bir işe yaramıyor onlarda mühendislik birimine bağlı kaldığı için.
İnsallah seninde bir an önce sonuçlanır davan.




Bu mesajda bahsedilenler: @manesnuc