Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Everspace 2 Duyuruldu!
Ö
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
Rockfish Games'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı Everspace 2, Gamescom 2019'da bir video ile çıkış yapacağı platformlar ve çıkış tarihi duyuruldu. Ayrıca 22 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı. Duyuruya göre Everspace 2; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2 Eylül 2020'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru ve oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Videosu:
 
Everspace 2; derin keşif, tonlarca loot ve klasik rol yapma özellikleri ile hızlı tempolu, tek oyunculu bir uzay oyunu. İnsan olma yolculuğunuzda, sırlarla ve tehlikelerle dolu; canlı, el yapımı açık bir dünyada geçen, heyecan verici bir hikaye yaşayın. 
Kendi hikayelerini anlatmalarıyla kendinize yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yan görevlerde ve zorlanacağınız savaşlarda sizlere yardım edebilecekler.
 






B
5 yıl
Yarbay

Bence üzerine güzel düşünmüşler ama beş para etmez sevmediğim tarz



F
5 yıl
Yarbay

Uzay oyunlarını sevmem ama oyun harika duruyor.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

V
5 yıl
Yarbay

Grafik kalitesi gayet başarılı uygun fiyattan çıkarsa alınır...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.