Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1086
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung kendi oyun servisini duyurabilir
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Son dönemde bulut altyapısı üzerinden oyun oynama imkânı sunan servisler ilgi görmeye başladı. Google Stadia ve Microsoft xCloud gibi servisler yakın zamanda rekabete katılacaklar. Samsung ise biraz daha küçük çaplı bir servis üzerinde çalışıyor.


PlayGalaxy Link nedir?


PlayGalaxy Link kendi bilgisayarınızı bir sunucuya dönüştürüyor. Samsung’un Parsec adındaki düşük gecikmeli olarak PC üzerinden oyun akışı sunan hizmetten faydalandığı ve kendi markası ile sunduğu ifade ediliyor.


Ayrıca Bkz.Google Play uygulamalarına etiket desteği geliyor

Parsec uygulamasını kurduktan sonra aynı ağ içerisinde yer alan mobil cihazlara oynadığınız oyunu aktarabiliyorsunuz. Dilerseniz ağ dışında olsanız bile internet üzerinden yine bilgisayarınıza bağlanabiliyorsunuz.


PlayGalaxy Link ise Samsung’un uyumlu akıllı telefonlarında oyun akışları sunma imkânı verecek. Henüz hangi modellerin uyumlu olduğu bilinmiyor ancak başlangıcın Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 serileri ile yapılması sürpriz olmaz. Samsung’un IFA 2019 fuarında ilk açıklamayı yapması bekleniyor.


 

 Haberi Portalda Gör

D
5 yıl
Yarbay

Klasik samsung. Her isi deniyor tutarsa yurusun mantigi ile urun hizmet cikariyor ama nadiren onun altini doldurup son kullaniciyi tatmin edecek kaliteli bir is sunuyor. Sayet dunyanin en buyuk panel ve chip ureticisi olmayasaydi akilli telefon sektorundede basarili olmasi pek mumkun olmazdi. O kadar ustun paneller ve chipler uretmesine ragmen ilk urettigi akilli telefonlarin iphonelarin ezber kopyalari oldugunu hatirlatirim.




S
5 yıl
Yarbay

Maalesef özgün ürün yapmak için gerekli süreç çok zorlu ve maalesef kopyalamak gibi hileler işe yarıyor çoğu zaman.




K
5 yıl
Yarbay

Samsung kendi ürün gamına yoğunlaş,her cacığa salata olmanın anlamı yok.



X
5 yıl
Binbaşı

aslında hangi telefonlara geleceği bilinebilinir. Bu özellik note 10 serisine gelicek ise android 10 için tasarlanıyordur. Android 10, android Q demek. İnternetten anroid q alacak telefon ve tablet listesi mevcut.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.