Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
775
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bolum kararsizligi
L
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

gecen sene 113k yapmistim ucretli hukuk okuyabiliyordum sirf erkek arkadasim gitmiyor diye mezuna kaldim. bu sene onun sinavi cok cok iyi gecti bi aksilik olmazsa ilk binde olacak. bilkent elektronik yazacak o.

benim de tmde 73 tyt 56 ayt netim var. hacettepe gelme ihtimali yok yani. ankarada da hacettepe olmazsa devlette hukuk okumayi dusunmem ve sirf erkek arkadasimla beraber okumak icin mezuna kaldim yani ankara disini da dusunmuyorum.

aklimda hep bilkent ucretli hukuk mu %50 burslu isletme mi sorusu var. hukuk icin cok ilgiliyim diyemem tamamen aile baskisi. hukuk bitirdikten sonra baska bir sehirde calisma imkanim da olmaz su an yasadigimiz sehre donup ablam ve babamla calisirim mecburen.

isletme icin babami ikna etmem cok zor olur ama en azindan sonrasinda ne bileyim ankarada veya istanbulda yasayabilirim belki yurt disina bile gidebilirim ama hukukta olmaz iste oyle. yine de bilkent hukuk yani bilmiyorum.

tabi ki bana bagli ama fikri olanlar yazabilirse cok sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loyals -- 18 Haziran 2019; 12:20:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

kimsenin fikri yok mu ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yüzbaşı

Sonuç geldikten sonra tercih dönemi başlasın bi daha sağlıklı konuşulur bunlar. Hukuk ve İşletme bambaşka şeyler, Matematik’e ilginiz ne seviyede bunun cevabını vermelisiniz. İş imkanlarını ya da kişisel ilişkilerinizden daha önemli olan bu meslek eğiliminde.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

haklisiniz aslinda ama babam surekli hukuk fakultelerini arastir demeye basladi. yani eger isletme yazacaksam maalesef simdiden cok zorlu bir mucadeleye baslamam gerekiyor :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ribas0
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.