Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
150
Tıklama
0
Öne Çıkarma
George R.R. Martin Bir Japon Oyun Geliştiricisine Danışmanlık Yaptığını Kendi Blogunda Doğruladı
B
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisinin yazarı George R.R. Martin yayınladığı blogunda, bir Japon video oyun geliştiricisine danışmanlık yaptığını doğruladı. Başka herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Mart ayında YouTube kanalı Spawn Wave, Dark Souls ve Bloodborne geliştiricisi From Software'ın bir sonraki projesine ilişkin bir söylentiyi tartıştığı bir video yayınladı ve videoda From Software'ın açık dünya bir oyun üzerinde çalıştığı ve George R.R. Martin'in baş yazarlardan biri olduğu belirtildi. Oyun hakkında ise ziyaret edilebilecek çeşitli krallıklardan ve bu krallıkların liderlerini öldürerek elde edilebilecek yeteneklerden bahsedildi.
 
From Software'da devam eden projeler hakkında bilgi sahibi olan bir kaynak oyun sitesi Gematsu'ya yaptığı açıklamada stüdyonun son üç yıldır geliştirilmekte olan ata binmeli bir açık dünya oyunu üzerinde çalıştığını ve Hidetaka Miyazaki ile George R.R. Martin arasındaki ortaklığın yayıncı Bandai Namco tarafından Microsoft'un E3 2019 basın konferansında resmi olarak duyurulacağını söyledi. 
 
From Software şu ana kadar böyle bir ortaklıktan resmi olarak bahsetmedi. İşin aslını E3 2019'da öğreneceğiz gibi duruyor.  




B
5 yıl
Yarbay

Bu E3 harika olacak. Her firmadan iyi haberler birikiyor. Umarım Nintendo Metroid , StarFox ve F-Zero duyurusu yapar.



B
5 yıl
Yarbay

Benim paylaştığım haberin altına yazar mısın canım editörüm?https://forum.donanimhaber.com/soulsborne-game-of-thrones-e3-2019-da-hazir-olun--137696591#138370288



B
5 yıl
Yarbay

Hadi hayırlısı.



G
5 yıl
Yarbay

Harbiden sony de olsa belki tarihin en iyi E3ü olabilirdi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu E3 harika olacak. Her firmadan iyi haberler birikiyor. Umarım Nintendo Metroid , StarFox ve F-Zero duyurusu yapar.


FZero oyunu sonsuza kadar gelmiyecek bunu anlsaniz artik



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

J
5 yıl
Binbaşı

Hiç süphesiz From Software'ın yeni hikaye odaklı oyunu.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yarbay

Geldi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.