Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
304
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK | Nexus Silent Mouse | Kablosuz | 3 Gün kullanıldı
N
5 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
Merhabalar, 3 gün önce elime ulaşan Nexus marka kablosuz mouseumu satıyorum. Ürünü deneyimlediğim 3 gün içerisinde, geniş olmayan basit dizaynlı mouselardaki uzun süreli kullanım alışkanlığım sebebiyle parmak konumları olan mouseları kullanamadığımı farkettim. Yaptığım işlerde ve oynadığım oyunlarda bana kullanımda zorluk oluşturduğu için satıyorum.

Mouseun isminden de anlaşılabileceği üzere satış noktası sessiz oluşu. Ek olarak sol tarafında artı fonksiyonlar taşıyan bir adet daha scrollu bulunuyor. Ürünün kutusu, kutuyla değil ambalajla satıldığından ve ben ambalajı yırtarak açtığımdan malesef yok. Ama istanbul dışındaki arkadaşlara güzelce kutulayıp kargolayabilirim.

Ürün için ikinci ele düştüğünden düşündüğüm fiyat 50TL, İstanbul içi elden, diğer illere alıcı ödeyecek şekilde kargo ile gönderebilirim. Takas veya pazarlık düşünmüyorum. 3 gün durumuna inanmayan arkadaşlara hepsiburada mailini özelden gönderebilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Benim satın aldığım, sizinde ürünü inceleyebileceğiniz sayfa;https://www.hepsiburada.com/nexus-sessiz-silent-mouse-p-HBV000002EDN7



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.