Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
756
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RAMAZANDA UYKU DÜZENİ
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Beyler sene başından beri 12'de yatmaya çalışıyodum 6-7 gibi falan kalkıyodum.Şimdi ramazan gelince sahur falan işi değiştiriyo bi de oruçlu oluyosun
Sizce iftarla sahur arası biraz uyuyup kalanı sahurdan sonra tamamlamak mı
Yoksa sahura kadar uyumayıp sahurdan sonra 10a kadar falan uyumak mı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Teğmen

Ben 23 ile 3 arası uyumayı düşünüyorum. Sahura zaten kesin kalkacaksın. Uykunun da verimli saatleri bunlar. Bir de beni gece efkar basmaya başladı. Arabesk girip geçmişi düşünmeye falan başlıyorum o yüzden geceye bırakmayacağım. Sahurdan sonra saat 7 8 e kadar deneme vs. ile giderim. Zaten çoğu şeyi o arada halledersin. 9 gibi bir daha yatarım öğlen 1 de kalkarım. Bir daha denemelere falan girsen iftara kadar gidersin böyle. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak :D



Y
5 yıl
Çavuş

Bende sabah 8–9 a kadar çalışıp uyumayı düşünüyorum. Öğlen ezanı tam 12 de okunsa namazı kılıp uyumayı düşünüyordum ama öğlen 1 i buluyor. Ama bakıcaz ilk 1–2 gün nasıl olacak.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Binbaşı

Ben gece çalışıp sabah uyuyacağım başka yolu yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Er

Geçen sene denedim uykuya düşkün biri olarak 11 den sonra çalışılmıyor (genelde 12 de yatıp sabah 7 de kalkarım). Sahurdan sonra daha mantıklı ama ben kütüphaneye gitmeyi planlıyorum sahurdan sonra da uyumazsam ee kardeşim ben ne zaman uyuyacağım diye düşünmüyor değilim ( kütüphaneye sabah 9-10 gibi gitmezsem hemen doluyor )



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.