Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Huawei FreeBuds Lite duyuruldu
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Kablosuz kulaklık segmentinde son dönemde vites arttıran Huawei son etkinliğinde de iki önemli ürün tanıttı. Huawei FreeLace standart kablosuz kulaklık olurken FreeBuds Lite ise gerçek kablosuz kulaklık olarak öne çıkıyor.


 


FreeBuds Lite özellikleri ve fiyatı


 


FreeBuds Lite aslında orijinal modelin daha hafif bir versiyonu görümünde. Şarjlı kılıfı ile birlikte toplamda 12 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı.


 


Ayrıca Bkz.Huawei FreeLace kablosuz kulaklıklar fonksiyonel tasarımıyla dikkat çekiyor

Huawei teknik detayları vermediği için orjinalden ne tür farklılıklar var bilinmiyor. Orijinal FreeBuds serisinde yakınlık sensörü, dokunmatik yüzey, üst seviye ses kalitesi, kablosuz şarj kılıfı şeklinde öne çıkan özellikler vardı.


 


Huawei FreeBuds Lite bu bakımdan bazı özelliklerde kırpmalara gidecek gibi görünüyor. Kulaklık modelinin fiyatı 120 Avro olarak açıklandı. Ülkemizde orijinal modeller farklı kanallarda 1200TL seviyesine kadar çıkıyor.


 

 Haberi Portalda Gör

Huawei'nin başına Tim Cook mu geldi, nedir bu fiyat politikası?
Yoruma Git
termomuk - 5 yıl +4
1200 tl nedir kulaklık içim AirPods ne farkınız kaldı
Yoruma Git
Turk.Navy - 5 yıl +3
F
5 yıl
Yüzbaşı

Hi RES destekliyor mu?




T
5 yıl
Yarbay

1200 tl nedir kulaklık içim AirPods ne farkınız kaldı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
5 yıl
Binbaşı

Huawei'nin başına Tim Cook mu geldi, nedir bu fiyat politikası?




S
5 yıl
Çavuş

huawei freebuds iPhone ile kullanan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi acaba



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
5 yıl
Binbaşı

Bugün aldım tamamen hayal kırıklığı ses 2 sn geç geliyor çekim mesafesi çok düşük kulağınızdayken şarjı çok çabuk bitiyor sürekli kutusuna koyup şarj etmeniz gerek ses kontrolü yok durdurma ve asistan açma özelliği var o da kafasına göre ya açıyor ya açmıyor ses kalitesi desen yerlerde şimdi şöyle birşey var ya benim ürünüm hatalı yada ürün tamamen kötü haftaya huawei servise gideceğim çünkü kulaklık iadesi yok aldığım yere iade edemem almayı düşünen olursa almayın.

Normalde birşey alacaksam kırk kere düşünür araştırır alırım ama buna acil ihtiyacım vardı çok kötü oldu benim için çünki hiç böyle bir şey beklemiyordum

(iade ettim)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 22 Ağustos 2019; 17:48:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.