Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
802
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom dan Bimcelle geçiş!
S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba
2 ay ustuste kotayı astigim için 250mb için fazladan 9 TL odettiler. Video falan açmadığım ve çok dikkatli şekilde internet kullandığım halde internet uçup gidiyor. Bu durum özellikle %80 ve sonrasında çok daha hızlı oluyor. Bir keresinde dh'nin bir sayfasında bile 30mb gitti !! Bende durumdan ciddi bir şekilde suphelendigim için taşınmaya karar verdim ancak diğer ana operatörlerdeki tarifeler nerdeyse aynı olduğundan biraz bekliyeyim dedim. bugün Bim'de çok uygun tarifeler olduğunu gördüm ve üstelik taahhüt falan yok ve Türk telekomun alt yapısını kullanıyorlar.
Bu konuda bilmedigim/öğrenmem gereken başka durumlar varmı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 19 Mart 2019; 20:4:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

Bir durum yok zaten bimcell telekomlanayni sebeke cekim.ve hiz farki yok gecin gitsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

Bimcell pek iyi değil.Daha önce kullanmıştım.Ama yine de siz bilirsiniz.



K
5 yıl
Yarbay

DH'nin 1 (bir) sayfasında 250 (evet iki yüz elli) reklam olduğu için yemiştir. Bimcell e geçiş yapın tt de sıkıntı yaşamıyor iseniz sıkıntı yaşamazsınız. Sadece önceliklendirme daha düşük olacaktır. (web sayfası 5 sn yerine 6 sn de açılır - önce tt müşterinin talepleri işlenir hali ile)



S
5 yıl
Yarbay

Cihazınızın veri kullanımı bölümünden operatörün dediği kadar veri kullanmadığından emin olun öncelikle. Reklamları vs. engelleyebilirsiniz. Ayrıca eşitleme seçenekleri de her bağlantıda veri transferi yaparak data kullanıyor. Arkaplandaki farklı uygulamalar da veri tüketiyor olabilir.



A
5 yıl
Yarbay

QoS yapıyorlar.

Yani BimCell TT Mobil müşterilerine göre 1 basamak daha geriden geliyor.



S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

Reklam engelleyici kullanıyorum ve hemen hemen aynı şekilde kullandığım halde eskiden 1gb kota bile bana yetiyordu ama son aylarda nedense internet uçup gidiyor. Ben operatörden şüpheleniyorum ve bu yüzden taşınmaya karar verdim ama taahhüt cezaları biraz fazla olduğundan biraz beklemek zorundayım

Qos olayını da öğrendiğim iyi oldu ama taahhüt bittiğinde kararımı pek etkilemeyecektir. Bilgi paylaşımı ve yardım onerilerinizden dolayı size teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.