Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
176
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twitter kurucu ortağı Evan Williams, yönetim kurulundan istifa etti
U
5 yıl
General
Konu Sahibi


Twitter'ın kurucu ortağı Evan Williams, şirketin yönetim kurulundan istifa ettiğini açıkladı. 12 yıl boyunca mikro blog platformunun bir parçası olan Williams, bu kararını da attığı bir tweet ile duyurdu.

 


Platforma desteğini sürdürecek


Williams yaptığı açıklamalarda, "12 yıldan beri yaşadıklarım inanılmazdı ve Twitter ile şirkette geçirdiğim süre boyunca başardıklarından gurur duyuyorum. Zamanımı diğer projelere odaklarken takım için kök salmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı. Williams, 2006'da Twitter'ı kurdu ve şirkette 2008'den 2010'a kadar CEO olarak liderlik etti. Yakın zamanda ise Medium.com yayın platformunu yönetiyor.


Kurucu ortak ve şu anki CEO'su Jack Dorsey, çalışmaları için Williams'a teşekkür ederek, şirketin "toplantı konuşmalarındaki" sesini  özleyeceğini söyledi. Ayrılık kararı, şirketin mali durumunu yakından takip edenlere tam bir sürpriz olarak gelmedi. Zira Williams, son dönemde elinde bulundurduğu Twitter hisselerinin çoğunu satmıştı.

  

 Haberi Portalda Gör

S
5 yıl
Yarbay

"Kurucu ortak ve şu anki CEO'su Jack Dorsey, çalışmaları için Williams'a teşekkür ederek, şirketin "tahta konuşmalarındaki" sesini özleyeceğini söyledi."

Tahta mi? Kurul olmasin?




M
5 yıl
Onbaşı

Translatehaber nokta com.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @suslu76
M
5 yıl
Yüzbaşı

yakın zamanda kötüye kullanımın önüne geçemedik diye açıklamaları vardı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı

sebebi belli oldu o zaman




Bu mesajda bahsedilenler: @medverdev
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.