Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Seiko Saat Tercihi
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşım şu aşağıda gördüğünüz saati bana saat&saat firmasından hediye olarak almış.
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/seiko/SEISB179P/PD/?gclid=Cj0KCQiA14TjBRD_ARIsAOCmO9ax-CipiqYuYx1hHxv5uvm_io3_diAUAsWSb2rWuVdCe3-e7UB8xEcaAj6PEALw_wcB

Ancak benim pek zevkime uygun bir saat değil ve ben bu saati değiştirmek istiyorum. Malum saat&saat firmasında da genelde moda saatler mevcut. Bana önerebileceğiniz bir saat var mıdır bu firmadan? Tekrardan belirtmek isterim bu firmadan olması zorunludur.

Söylemeyi unutmuşum, genelde spor saatlerden hoşlanıyorum nato kayışlı gibi. Örnek olarak şu anda kullandığım saat aşağıdadır.
http://www.reddeerwatches.com/seiko-map-meter-nylon-strap-200m-diver-watch-skz317j1-skz317.html



B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cevap gelmemiş ama sonucu söyleyeyim.

Gittim Bursa Anatolium Saat&Saat mağazasına ve değişim istediğimi söyledim. 4 adet seiko ve 2 adet greenwich saat gösterdiler muadil olarak. Seikoların 3 ü pilli (seiko chronograph) 1 tanesi solar idi. Greenwich beğendim ancak güvenemediğim için Seikoda karar kıldım.

Spor saat sevmeme rağmen şu modeli aldım ;
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/seiko/SEISC085P/PD/?gclid=Cj0KCQiA14TjBRD_ARIsAOCmO9a8MG8Wg_M4MA0dBPPlblN8nEmU6M0Yl7fRq2aJO4fNcahDiIuPVRMaAk0nEALw_wcB



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.