Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29280
Cevap
1515040
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (18. sayfa)
K
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Express Yourself

< Resime gitmek için tıklayın >
Oyuncular artık rakiplerini durdurmak için sadece ayaklarını kullanmayacaklar ama kartı da göze almalılar tabii böyle dokunuşlarda 😎👍
bunu kimsenin seveceğini sanmıyorum arkadan kayanlara uyuz olunurken bi de arkadan çekenler eklenecek


Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

bunu kimsenin seveceğini sanmıyorum arkadan kayanlara uyuz olunurken bi de arkadan çekenler eklenecek

Alıntıları Göster
Cezası varsa problem değil futbolun içinde olan şeyler gerçekçilik katar bence..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

Oynanıştaki yenilikler

Game Play

Yeni Top Sürme Tekniği: İncelikli Top Sürme


PES 2020'ye yeni gelen İncelikli Top Sürme, rakiplerinin hareketlerini öngörmede hünerli kullanıcıların, defans oyuncularının arasından sıra dışı bir çeviklikle sıyrılmasına imkan sağlayan gelişmiş bir teknik.

Dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Andrés Iniesta ile yakın bir çalışma sonucunda geliştirilen İncelikli Top Sürme, doğal bir teknik kabiliyeti olan oyuncuların, üstün bir teknikten ve saha farkındalığından faydalanarak rakibi atlatmasına imkan sağlıyor.

Game Play
Geliştirilmiş Top Kontrolü Mekanikleri

Gelen bir topu yakalayıp kontrol etmek adeta bir sanattır ve tıpkı bir portreyi iki sanatçının aynı şekilde yapmayacağı gibi her oyuncu da topa hükmetme konusunda kendine has farklı bir yaklaşıma sahiptir.

Geliştirici ekibi, PES 2020'de bu konsepti gerçekleştirmek için çok büyük emekler sarf etti ve gelen top kontrolünün oyundaki çalışma şeklinde çok büyük iyileştirmeler yapıldı. Oyuncular gelen topla etkileşime geçtiğinde artık daha üst düzey bir zeka göstererek kendi kişisel oyun tarzlarını temsil etmenin yanında ayrıca maçtaki duruma uygun olan top kontrol tekniğini seçecek.

Gelen bir topun yanında temasta bulunmadan koşmanıza imkan sağlayan Dokunmadan Kontrol ve ayrıca rakibinizi geçmek için topu bir tarafa doğru kontrol edecekmiş gibi yapıp ardından ustaca diğer tarafa yönelmenize imkan sağlayan bir beceri olan Kandırmaca Top Kontrolü dahil bir dizi yeni top kontrolü becerisi mevcut olacak.

Game Play
Bağlama Duyarlı Vuruş İsabeti

Futbolda sadelik sevenler için en tatmin edici şeylerden biri şüphesiz hedefine doğru acayip bir isabetle uçan bir uzun top görmektir fakat futboldaki her şey gibi isabet de uğruna çaba sarf edilmesi gereken bir şeydir. PES 2020, vuruşlar için zenginleştirilmiş bağlama duyarlılıkla sahaya yeni bir gerçekçilik seviyesi getirerek bu fikri hayata geçiriyor. Yani yaptığınız her vuruşun ve attığınız her pasın isabeti duruş şeklinize, sahadaki yerinize ve ne kadar baskı altında olduğunuza bağlı olarak değişecek ve daha derinlikli ve daha gerçekçi bir futbol deneyimi sağlayacak. Artık zamanlamanız, sabrınız ve maç farkındalığınız hiç olmadığı kadar fazla ödüllendirilecek.

Game Play
Daha Gerçekçi Defans

Hücum ileri uca yüklendiğinde ceza sahası bölgesi, defans oyuncuları için tam bir savaş alanına dönebiliyor. PES 2020'de defans oyuncuları iyi organize edilmiş bir hücumu engellemeye çalışırken ceza sahası etrafında geçen oyunun gerginlikle dolu her anını doğru bir şekilde yeniden yaratmak için çok önemli iyileştirmeler yapıldı. Bu iyileştirmeler arasında ek kayarak müdahale animasyonları, topu kafanızla uzaklaştırırken daha gerçekçi animasyonlar ve ayrıca çaresiz bir durumda başvurulabilecek son bir çare olarak Kasti Faul yapma seçeneği dahil çeşitli yenilikler yer alıyor.

Game Play
Geliştirilmiş Top Fizik Sistemi

Fizik motorundaki çok önemli geliştirmeler, topla çeşitli yeni şekillerde etkileşime geçmenize imkan sağlayarak daha derinlikli bir oyun tecrübesine katkıda bulunacak. İlk dokunuş etkileşimleri artık çok daha büyük bir gerçekçilikle işlenerek zeki oyuncuların topun yolunu daha iyi anlayabilmesine imkan sağlayacak. Teknik bir düşünce yapısına sahip futbolseverler de incelikle ayarlanmış top kontrol sisteminden faydalanarak topu ayaklarının çeşitli bölümleriyle manipüle edebilecek ve çok daha üst düzey bir hünerle kontrol edebilecek.

Game Play
Adaptif Oyuncu Etkileşimi: İlham

Yeni İlham özelliği sayesinde hayata geçirilen adaptif oyuncu etkileşimi sistemi ile birlikte futbolseverler, oyuncu kişiliklerinin sahada tahmin edilemez bir gerçekçilikle yansıtıldığını görebilecek. PES 2020'de her oyuncunun topla etkileşime geçme şeklini etkileyen bireysel bir oyun tarzına sahip olmasının yanında oyuncular ayrıca etraflarındaki diğer oyuncuların davranışları üzerinde de çok büyük bir etkiye sahip olacak. Örneğin top sürme yeteneğiyle ünlü bir oyuncu topu aldığında takım arkadaşları, oyuncunun içeri kat edebilmesi için yeterli alan açabilmek amacıyla etrafa dağılacak. Aynı şekilde top, ünlü bir oyun kurucudayken takım arkadaşları, oyuncunun dahiyane pas verme yeteneğinden faydalanabilmek için daha agresif bir şekilde pozisyon alacak. Oyuncularınızdan mümkün olan en iyi performansı alabilmek için farklı oyun tarzlarının birbirini nasıl tamamladığını düşünmeniz gerekeceğinden dolayı bu özellik, takım oluşumuna yeni bir derinlik katmanı getiriyor.

Game Play
Yeni Beceriler ve Yetenekler

PES 2020'de repertuarınıza bir dizi yeni beceri ve yetenek ekleyeceksiniz, işte bunlardan bazıları: Agresiflik: Adından da anlaşılacağı üzere bu beceriye sahip olan oyuncular, topla oynayan oyuncuya ciddi bir agresiflikle bastıracak. Sıkı Top Tutma: Bu beceriye sahip olan oyuncular, dar alanlardaki etkili manevralarıyla rakibi geçmek için üstün bir ustalık ve teknik kullanacak. Ara Pası: Bu beceriye sahip olan oyuncular, ara pası atarken daha yüksek isabete sahip olur. Uzaktan Şut : Bu beceriye sahip olan oyuncular, uzaktan şut atarken daha yüksek isabete sahip olur.

Game Play
Ronaldinho Gibi Oynayın
WE 2020 トレーラー

Spor dünyasının en eğlenceli oyuncularından biri olan dünyaca ünlü Ronaldinho'nun kendine has futbol tarzı, PES 2020'ye bomba gibi geliyor. Ronaldinho'dan ilham alan yeni animasyon setlerinin gelişiyle birlikte nihayet defans oyuncularını fütursuzca geçmek için eşi benzeri olmayan teknik bir yetenek ve akıcı hareketler kullanarak bizzat Ronaldinho gibi hareket edebileceksiniz. Ayrıca onun göğüs kontrolü ve sırt kontrolü gibi gösterişli ilk dokunuş tekniklerinin bir kısmını kullanabileceksiniz.



E
5 yıl
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >
Batistuta 2020 örümcek ağlarını almaya çalışıyor 😎👍



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
5 yıl
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Hücum yapan oyuncunun elle kendini savunması güzel aslında :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Express Yourself

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Hücum yapan oyuncunun elle kendini savunması güzel aslında :)
Senin sevindiğin özellik fifa 13 den beri var :))))))))

https://youtu.be/Ia43OgdBHaE



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Teğmen

Eyvallah Fiko 👍 Yalnız bu iki oyun da sana göre değil galiba 🤣 Kafa topu 2 oynamanı tavsiye ederim daha ucuz 😎





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 12 Haziran 2019; 13:30:52 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ucuzcufiko
A
5 yıl
Yüzbaşı

Son 2 yılda gerek PES gerek FİFA 2-3 tane top kontrol özelliği getirip bunu yenilik diye sunuyorlar.
Yukarıdada belirtildiği gibi herkes yeni çıkacak PS5 ve yeni oyun motorlarının gelmesini bekliyor.

Şöyle futbol oyunu endüstrisini tamamiyle değiştirecek işte oldu diyeceğimiz oyunu sanırım Cumhuriyet'in 100.yılında göreceğiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Teğmen

Kalbini camdan yaparsan kıran çok olur, demirden yaparsan sonu pas olur bu iki oyuna da çok bağlanmamak lazım görüyorum ki bazı arkadaşlar fanboy ben iyi neyse onu derim Fifa, Pes umurumda değil iyiyi alıp oynarım hem de en uygun fiyata gelip burayı baltalayan Fifacılara da tavsiyem odur isteyen istediğini alsın oynasın gelin bilgi verin konuyu kirletmeye gerek yok hiç 😑
2023 de bile olsa bu 2 firma bundan daha iyi işlere imza atamazlar bana kalırsa yeni bir soluk lazım Basketbol serisinde olduğu gibi...
Rockstar ya da başka bir firma ekibi toplayıp bu işe el atarsa her sene değil 2 ya da 3 senede bir oyun çıkartıp güncelleme ile aktif tutarsa o zaman istediğimiz oyunlara kavuşuruz yoksa elimizdeki malzeme bu yetersiz oyunlar ve sınırsız KAZIK fiyatlarla can yakıcı cep düşmanı yapımlar...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 12 Haziran 2019; 13:45:38 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alisinasyon
G
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

bunu kimsenin seveceğini sanmıyorum arkadan kayanlara uyuz olunurken bi de arkadan çekenler eklenecek

Alıntıları Göster
şöyle birşey var ama. arkadan kayınca bazen hiç kart göstermiyor hakem. ama bu elle çekmede sarı kart istisnasız gösterilirse her an kullanılmaz bu



Y
5 yıl
Yarbay

Pes in tek sevdiğim yanı Xbox yada PS de gamepass live gold ps lus bunlardan birine ücretsiz vermeleri iyi oluyor geçen yıl Gamepass çok erken geldi çok iyidi.



V
5 yıl
Yarbay

FIFA 19'dan sonra bayağı kişi PES'e geçti. Sebebi ise oynanış olarak PES 2019'un inanılmaz güzel olması. Oynanış çok zevkli.

FIFA'daki momentum kanser etme düzeyinde. Oynanacak gibi değil. Millet bıktı FIFA'dan. FIFA'nın oynanışı millete artık çok uyduruk geliyor.

Ayrıca bu konu PES sevenlerden oluşuyor, PES sevenler buraya yazıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 12 Haziran 2019; 14:54:55 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tuğrul Bey 40
E
5 yıl
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >
FC Barcelona Pes 2020 için demiş ki : "Bir futbol oyunu hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı. "





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 12 Haziran 2019; 15:14:11 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yüzbaşı

Yeni kamerayı çok beğendim. Özellikle 1986 Dünya kupasından kalma seyircileri daha fazla görebileceğiz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 12 Haziran 2019; 15:25:22 >

E
5 yıl
Yüzbaşı

Hindistan da 3500 rupi yine. 290 TL ye geliyor. Kur farkı vs derken 310 tl civarı yapar. Kontrol etmek lazım yine ama büyük ihtimalle buda Death Stranding Days Gone gibi türkçedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Express Yourself

< Resime gitmek için tıklayın >
FC Barcelona Pes 2020 için demiş ki : "Bir futbol oyunu hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı. "
Aralarında sponsorluk anlaşması var, ne demesini bekliyosunuz?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: eonmg

Hindistan da 3500 rupi yine. 290 TL ye geliyor. Kur farkı vs derken 310 tl civarı yapar. Kontrol etmek lazım yine ama büyük ihtimalle buda Death Stranding Days Gone gibi türkçedir.
türkçe olsa da başka bölgeden alınca online da o bölgeden eşleştirme yapıyor. asyalılarla bol laglı maçlar oynarsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

Gamepass ile oynarım 2 ay sonra, resmen Pes 19.2 olmuş, Pes 19'u day 1 almıştım bu sene 1 kuruş para çıkmaz benden.



V
5 yıl
Yarbay

Demoda keşke Manchester United da olsaydı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yüzbaşı

Bunu bilmiyordum. Ana hesap yapıp kendi hesabından oynarken de mi o şekilde oluyor?
Ben kendim için almıyorum online oynanmıyor zaten arkadaşın cafesi var oraya alacağız bir kaç tane.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kacanga