Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
2078
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Şampiyon (2018) (2. sayfa)
W
5 yıl
Teğmen

Dün izledim. Fena değildi 10/6.
İş cıkısı direk gidip seansa yetişeyim diye yemek yemeden girince de öyle gelmiş olabilir.
Konu olarak güzeldi, cıvık aşk sahneleri de yoktu. Babası ile olan kısımlarda duygulandıgım da doğrudur. Ailece gidilip rahatça izlenebilir ancak izlerken sıkıldım da. Tv de de izlenebilirdi bence.



İ
5 yıl
Yüzbaşı

Çok çok beğendim. Mükemmel bir film olmuş. Fikret Kuşkan, Ekin çok ve Farah Zeynep çok başarılıydı.


Ama asıl aşk hikayesinin filmden farklı olduğunu duyunca üzüldüm nedense.



Ö
5 yıl
Yarbay

Son zamanlardaki en iyi yerli yapımlardan belki de en iyisi. Gerçek bir hikaye oluşu bunu izleyiciye en güzel şekilde yansıtabilmeleri ve duyguyu en güzel şekilde verebilmeleri harikaydı.

İzleyin izlettirin sinemaya gidip destek olun. 4. haftasında koca salonun hala hınca hınç dolu olması çok güzeldi.



B
5 yıl
Yarbay

Bugün izledim epey beğendim ben de, bu kadar beklemiyordum. Duygulandım baya. Fikret Kuşkan çok iyiydi role güzel gitmiş.
At yarışına ilgim alakam yok ama hikayeyi herkes sevecektir.
Babanın bakışları bile cidden etkiledi beni.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

Filmin başında Ekin Koç biraz yavan kalıyor, bir de Karataş'ın jokey oluşunu gerçekten niye farklı yansıtmışlar onu fazlaca anlamlandıramadım Halis Karataş'ın gerçek hayatını bilen biri olarak.

Ancak filme gerçekten Bold Pilot un ruhu değmiş diyebilirim, konu başta yavan BP da starta zor giriyor, ilk yarı çok olmasa da sıkıcı yarışı gerilerde takip ediyor, 2. yarı gerçekten güzel sanki BP gibi sonlarına doğru vites artırıyor, final ise müthiş ağlatarak bağlıyor bunu da Bold Paylıt koptu geliyooooooor olarak nitelendirebilirim.

Bold Pilot Cumali Koçovalı seni de unutmayacağız



K
4 yıl
Yarbay

Filmi az önce izledim. Bu yoklukta harika geldi. Normalde filmlerin ne gerçek hikayelerden alıntı oluşuna (biyografi) ne dram oluşuna ne de spor özellikle de at yarışı oluşuna ilgi duyarım. Bütün bunlara rağmen film beni bir şekilde kendine bağladı, kendini izletti. Bu tarz içinde bir hayvan barındıran, insanla iletişim kuran, içinde mücadele olan Hollywood yapımlarıyla epey doyduk ama bu tip yerli yapımların yok denecek kadar az olması -hatta yok sanırım ben bilmiyorum böyle bir yerli yapım- Şampiyon'u daha da değerli kılıyor. Gerçek bir hikaye olması ve bu topraklardan çıkma olaylar olması ise yapımın kıymetine ekstra kıymet katıyor. Filmin sonundaki o gerçek görüntüleri görünce gerçekten yapıma olan saygım bir kat daha arttı. Böyle bir at, böyle bir serüven, böyle bir dram, böyle bir mücadele ve başarı. Boş bir zamanınızda bu filme de yer ayırın. İzlemeyen varsa listesine alsın. İyi seyirler.



N
4 yıl
Çavuş

Harika bir film 🙏🏻



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
4 yıl
Yüzbaşı

Ne hikaye etkiledi, ne oyunculuklar etkiledi. Hatta izlerken sıkıldım diyebilirim.



K
2 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.