Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
167
Cevap
34113
Tıklama
306
Öne Çıkarma
Türk Telekom Soygunu!
G
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir ay önce büyük bir hata yaparak şu interneti yenilettik. 3-4 gün önce bir müşteri hizmetlisi aradı internetinizin hızı yavaşlatılacak (bana başta satarken iki yıl sabit şu bu dediler) eğer şimdi aylık faturanıza +12 lira uygularsak eski şekliyle kullanmaya devam edeceksiniz denildi. 15-20 dakika bağırış çağırış ne kadar yavaşlatırsanız yavaşlatın fazladan bir kuruş ödemem dedim. Sonra eleman dedi ki e peki madem size aylık 8 liraya indirelim denildi (sanki babasının dükkanında mal satıyor kafasına göre indirim uygulayabildiğine göre) beş kuruş ödemem benden habersizde benim faturama bir lira fazla yansıtın gider dava açarım diye bağırıp kapattım. 3-4 gündür akşamları internetimiz aynı saatte kesiliyor ve sabaha kadar internet yok. Bugün artık öğlende kesilmeye başlandı. Az önce müşteri hizmetlerini aradım dedim durum böyle böyle denildi ki modeminizde arıza görünüyor yeni modem almanız gerek. Dedim daha modem yeni 3 gün öncesine kadar takır takır çalışıyordu da şimdi mi bozuldu bu modem. Dedi ki isterseniz arıza kaydı alalım ekibimiz gelip incelesinler yalnız ekibimiz ücretli çalışıyor. Dedim ha illa o parayı bir şekilde çıkaracağız ödemezseniz de internet minternet yok diyorsunuz öyle mi dedim. Yarım saatte bununla bağırış çağırış özetle şu firmaya kesinlikle bulaşmayın. İlk ay anlaşmamız üzerinden internetimizi alırken baktılar sözleşmesi var zam yapamıyoruz böyle bir şey düşünmüşler zaten bizim memlekette kafa sadece kimi nasıl kazıklarıza çalıştığından şaşırmadım. Şu firmadan uzak durun tek söyleyeceğim bu en kısa sürede de şu interneti değiştireceğim cayma bedeli falan umrumda değil LÜTFEN ŞU KONUYU ÖNE ÇIKARALIM HERKES ŞU REZİLLİĞİ GÖRSÜN LÜTFEN!

Edit 1: Bugün akşam yine aynı saatte internetimiz kesildi ve yine sabaha kadar gelmeyecek. Bir firma bu kadar küçük hesapçı olup bu kadar çirkinleşebilir mi? Güya modem bozuktu helal olsun bize vallahi nasıl bozduysak her akşam aynı saatte kesilip ertesi gün aynı saatte geri geliyor sanki ev kedisi kafasına göre çıkıp gezip geliyor.

Edit 2: Şu an yine aynı saatler ve internetimiz kesildi hani tesadüftür şudur budur diyen varsa eline demir para alsın 6 kere atsın 6 sında da para aynı noktaya düşüp aynı yüzü gelirse tamam derim. Pazartesi günü şu şirketten kurtuluyorum.

Edit 3: Az önce hadi yine bir arayayım dedim aradım müşteri hizmetlerini X hanımefendi açtı dedim sorunum bu 6 gündür akşamları aynı saatte bu internet kesilip sabah aynı saate doğru geliyor sizce bu tesadüf mü dedim işte hemen arıza kaydı alıyorum kontrol ediyorum cevap klasik kablonuzda sorun olabilir modeminizde sorun olabilir ekibimizin gelip bakmasını ister misiniz dedi dedim ki arkadaşım her defasında aynı lafları duyuyorum benim internetimle kim oynuyorsa (burada bildiğim bütün küfürleri ettim) dedim ki ben parasını verdiğim hizmeti almak istiyorum benim internetimi ne uçurun ne yavaşlatın geçen ay nasılsa o şekline getirin dedim ha bu arada bu yaptığınız rezilliği de yazabildiğim kadar yere yazıyorum bu konudan da bahsettim dedi ki tamam ben şimdi not düşüyorum akşamları aynı saatte internetinizin kesildiğine ilişkin dedim hah tamam artık öğlenleri de kesersiniz ve yarın da böyle olacağına kalıbımı basarım. Şu firmanın gerçek yüzünü herkesin görmesi için yazıyorum nasılsa pazartesi süperonline mı olur ne olur şu an bakınıyorum değiştireceğim ama siz sırf şu şirketi tanıyın diye bu satırları yazıyorum konuyu öne çıkarıp destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim Allah razı olsun zorda kalanın yanında duruyorsunuz umarım bu konu ulaşabildiği kadar insana ulaşır.

Edit 4: Normalde şu saatlerde internetimiz olurdu ve son editte bahsettiğim gibi tahminimce artık gelmez hani arıza var ya. Bakın arkadaşlar kendi kurultularım değil haziran mıydı neydi 2 hafta internet kesintisi yaşamıştık bir tane çalışanı yollamışlardı adam baktı etti dedi ki abi hiçbir yerde sıkıntı yok sadece internet kablonuz sorunlu onu yaptırdınız mı tamamdır dedi. Gittim o gün yeni bir kablo yaptırdım şu an o bağlı ve ilk defa bunlar tarafından aranana kadar hiçbir sorunumuz yoktu. Şimdi diyenler çıkar e bu kablo da bozulmuştur ya kardeşim bugün 7. gün hani tesadüf şans kader kısmet bir yere kadar dün dedim siz bunu artık öğlenleri de kesersiniz diye aynen de böyle oldu bir şirket düşünün bir tane müşterisine aylık bindirmeyi yapamadı diye bu kadar çirkinleşebiliyor hakkımı savunduğum için şu an bunları yaşıyorum bu kadar rezillik olur mu başka bir ülkede böyle bir şey yaşasam kim bilir bir davada kaç para tazminat alırdım hani kime neye dava açsam ne olacak bir yandan bunu düşünüyorum illaki kullanıcıya bir mazeret bulurlar sadece şunların gerçek yüzünü herkes görsün başka bir isteğim yok.

Edit 5: Şimdi müşteri hizmetlerini aradım Allah’a şükür çalışan hanımefendi insan evladı çıktı da sıkıntımızı anladı. Kendisi hat değerlerini kontrol ediyorum vs. her türlü ayarı yenilettik ve sorunun sizden kaynaklı olmadığını görüyorum diye açık açık söyledi. Dedim ki bana böyle böyle söylenildi işte bu yeni tarifeyi yapmazsanız internetiniz kesilir yavaşlar. Ben hayır dediysem aynı kotada kalır en fazla kotayı aşarsam ücretini öderim bu nasıl bir terbiyesizlik böyle baktı etti kadın sağ olsun dedi ki ben şimdi arıza kaydı alıyorum personelimiz gelip baksın dedi dedim ki bakın bu personel ücretliymiş bana iki sefer böyle denildi ki benim personelle işm olduğunu sanmıyorum ama sırf bir kere daha emin olmak için tamam gelsin dedim hayır dedi ben ücretsiz bir personel ulaştıracağım ki bu zaman kadar 3 kere gelmişlerdi hiçbirinde ücret ödediğimizi de hatırlamıyorum. Özetle ortada yapılan muamelenin hanımefendi de normal olmadığını dile getirdi pazartesine kadar şu sorun çözülmezse pazartesi türknete geçmeyi düşünüyorum ama bunu da yargıya taşımaya niyetim var konuşmalarımızda kayıt altındaymış ya müşteri memnuniyeti için bakalım bir de mahkemede görüşelim.

Edit 6: Bu arada hala internet yok son müşter temsilcisiyle konuştuktan hemen sonra 1-2 saat kadar internet geldi sonra yine kesildi. Hani söylenecek çok söz var da hesabım 6 yıllık bunlar için ziyan edemem. Türknet düşünüyordum fakat çok fazla olumsuz yorum okudum şu an kararsızım araştırıyorum bu arada çok fazla mesaj var hepsine dönemem şu anlık btk falan herhangi bir yere başvurmadım hafta sonu bir kafamı toparlayayım sonrasına bakacağım.

Edit 7: Konuyu trendlerden kaldırmışlar sebebini merak ediyorum.

Edit 8: Son müşteri temsilcisi sağ olsun yapılan çirkinliğe sessiz kalmayıp elinden geleni yapmış anladığım kadarıyla bir gündür internetimiz sorunsuz çalışıyor. Şu konumu trendlerden kaldıran kimse diyecek hiçbir şeyim yok burada haksızlığa uğrayan bir insan tepkisini dile getiriyor siz bunun önüne geçiyorsunuz yahu bu memlekette hakkımızı niye arayamıyoruz? Ortada açık açık yapılan bir yanlış var bunu dile getiriyorum bu konu trendlerden kaldırılıyor hani birde diyorlar ki dava aç ulan daha benim forumdaki konum trendden kaldırılıyor mahkemede nasıl hakkımı arayayım? Şu konu trendde 3.- 4. sıradaydı yarım günde 10-15 bin kişi girip çıkıyordu trendden kaldırıldı 1 günde 200 kişi girmiş çoğu da durumu merak eden insanlar. Cidden diyecek hiçbir şeyim yok. Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ezilenin yanında durduğunuz için de bu konuya her türlü desteği veren onlarca kişiyle gurur duyuyorum her şey gönlünüzce olsun. Bu arada bu konuyu da çeşitli haber sitelerine taşıdık bugün yarın bir kaçında yayınlanır diğerleri de haberin önünü keser mi merak ediyorum doğrusu.

Edit 9: 3 gündür yine aynı saatte internetimiz kesildi az önce müşteri hizmetlerini aradım tamam sinyal gönderiyorum dedi ve 30 saniyede internetimiz geldi yahu bir firma 10 lira için bu kadar mı düşer arkadaş aklım almıyor 10 lira fazladan alamadı diye benim internetimi kasıtlı kesiyorlar ilk müşteri temsilcisi de demişti zaten ama bu fiyatlandırmayı yapmazsanız internetiniz yavaşlayacak, kesilecek diye 10 lira için günlerdir benden beddua yiyen bir firma hani modem bozuk kablo sorunlu ya ne hikmetse arayıp küfür ettiğim zaman bu internet saniyesinde geliyor.

Edit 10: Dün hiçbir şeyin değişmeyeceğini bildiğim halde gittim gıcır gıcır bir kablo yaptırdım elektrikçide de test ettik canavar gibi çalışıyor eve geldim sonuç yine aynı akşam 8 gibi kesilip ertesi gün 12-1 e kadar gelmeyen bir internet. Müşteri hizmetlerini arıyıp saydırmaya başladığım zaman tamam sinyal gönderiyorum dediklerinde saniyeler içerisinde internetimiz geliyor. 10 lira için ne kadar küçülünür bu yazı bunun özeti aslında.

Edit 11: Son müşteri temsilcisi de aynı şeyleri geveleyip durunca saydırdım ve iki gündür internetimiz kesik daha da gelmez herhalde.

Edit 12: 4 gündür internetimiz tamamen kesikti. en son dün bir müşteri temsilcisi ücretsiz bir eleman gönderdi adama derdimizi anlattım adamda sanki karşısında 3 yaşında çocuk varmış gibi boş boş laflar geveleyip durdu. Sorduğum çoğu soruya cevap veremedi konuyu değiştirdi falan en son dedi ki klasik tabi ankastrede sorun var binanın temelinde olduğundan bizimle alakası yok elektrikçiye yaptırmanız gerek. (Bu arada bu eleman 2-3 ay önce gelip abi hiçbir yerde sorun yok sadece telefon kablonuzu yeniletin diyen eleman) Dedim ki bu internet işçi gibi düzenli saatte kesilip geliyor sence bu normal mi diyorum olabilir diyo dedim tamam kardeşim eyvallah. Dün 4-5 kere ttnet tarafından elit hizmet almak ister misiniz diye aranıp durduk en son istiyorum dedim ve yarım saat içerisinde internetimiz geldi. 24 saattir kesintisiz şekilde internetimiz var. Durum artık açıkça ortada kesinlikle bu interneti bunlar kesiyor tesadüf falan bir yere kadar. 1 saat içerisinde elit ekip gelecekmiş bakalım ne kadar elitse artık bu ekip sorunumu kesinlikle çözecek mi dediğimde evet denildi. Bakalım bugünü de katil olmadan atlatırsak iyidir. Ha bu arada yaklaşık bir aydır her gün 2-3 kere müşteri temsilcilerini arayıp arıza kaydını aldık şu bu demelerine rağmen dünkü müşteri temsilcisine dedim ki kardeşim bir aydır her gün arıza kaydı bırakıyorum neden elemanı şimdi gönderiyorsunuz sistemde arıza kaydı göremiyorum dedi daha öncekiler kayıt açmamış hani buradan müşteri temsilcilerinin de ne olduğu ortada. Yani söylenecek çok şey var da neyse nasıl bir belaya çattık arkadaş.

Edit 13: Elit ekipleri buysa artık kaliteyi düşünün 9 a randevu aldık güya 11 oldu gelen giden yok

Edit 14: Az önce müşteri temsilcilerini aradım dedim bu elit ekipler hala gelmedi dediler ki siz geri çevirmişsiniz dedim ne alaka ne gelen oldu ne arayan oldu ekiplerimiz bakmış sorununuz binadan kaynaklı olduğundan yapabilecekleri bir şey yokmuş ekip ücretini de bir güzel ödettirdiler yani cidden ne diyeceksin ki bunlara ekibi yollayın dediğim anda internetimiz geldi ve bir gün boyunca kesintisiz çalışıyor hem ekibin ücretini aldılar hem ekibi göndermediler yahu bir firma baştan aşağıya bütün çalışanlarıyla yalancı, dolandırıcı olur mu arkadaş.

Edit 15: Bu Allahın hırsızları elit personeli göndermemekle birlikte 72 liralık faturamızı 97 liraya çıkarmışlar üstelik elit personelde 11 liraydı görün bu dolandırıcıları görün.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 4 Ekim 2018; 15:27:7 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Adamların müşteri hizmetlerini arıyorum "21 liraya elit hizmetimizi yönlendirebilirim onun dışında başka bir şey yapmam" diyor... Sanki escort yolluyor !

Allah'tan kend...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Antikaruh - 6 yıl +69
Ben de bir zamanlar kullanıyordum ilk hafta 24 mbps aldığım internet sonraki haftalarda 6-8 mbps e düştü. Müşteri hizmetlerini aradığımda eviniz santrale uzak dediler. Ulan santral yürüyerek uzaklaşmış olamaz benden dimi?
Yoruma Git
Yorumun Devamı DD1022 - 6 yıl +28
Hocam yanlış anlama olmasın. Ben yıllardır TTNET kullanıyorum. Şimdiye kadar kimse arayıp ta 12TL ver yoksa hızını düşürürüm diye bir şey demedi kanunen diyemez de.

AKN kot...
Yoruma Git
Yorumun Devamı trancenden - 6 yıl +7
G
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuyu öne çıkaralım beyler ne kadar kişi görürse o kadar iyi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
6 yıl
Teğmen

Geçmiş olsun hocam umarım bi şekilde sorunu çözersiniz. Ben de zamanında bi hata yapıp bu firmaya bulaştım bende de aynı şekilde belirli saatlerde internet bildiğin yok gibi. Ne video izleyebiliyosun ne oyun oynayabiliyosun. Vasıfsız çalışanlarına da cevapları ezberletmişler ya modem bozuk derler yada ankastrenizde sorun var derler. Hiçbir zaman bizim altyapımızda sorun var biliyoruz sorunu çözücez filan asla demezler. Ben etrafımdaki insanlara bu firmadan sakın hizmet almayın bunların altyapısı bile olsa türknet,netspeed kullanın diyorum. Benim taahhüt bitsin türknet yada netspeed'e geçicem. İşin asıl üzücü kısmı bu adamları şikayet edip yaptırım uygulayacak bi kurum yok yada aylarca uğraşıcaksın belki bir sonuç alırsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vallahi sorma kardeşim ya bu müşteri hizmetleri de sanki kazık başına prim mi alıyolar nedir ilk eleman aradığında demişti şimdi bu yeniletmeyi yapmazsanız internetiniz yavaşlar kesilir şöyle olur böyle olur diye bildiğin haramiler yani en kısa sürede değiştiriyorum iş inada bindi artık



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RogueAgent
G
6 yıl
Yüzbaşı

A
6 yıl
Çavuş

türk telekomu bende uzun yıllar kullanmıştım
o kadar sene nasıl dayanmışım bilmiyorum , internette kopmalar mı dersin ,sabit fiyat denilen faturalarda her ay değişik fiyatlarda gelen faturalarmı dersin anlatılmaz müşteri hizmetleri ayrı bi fiyasko kısada verdiğiniz paraya karşılık hizmet alamıyorsunuz rezil ediyorlar sizi

şu an türksat kablonet kullanıyorum evimde, ayrıca kablotv de var
24mps sınırsız net + kablotv sinema paketi içinde 60 lira ödüyorum sabit fiyat her ay aynı geliyor
internet gayet iyi fiber zaten , çekim gücü evin heryerinde çekiyor , müşteri hizmetleri zaten ödül almış
tavsiye ediyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl
Yüzbaşı

Vallahi bu enflasyonda tüm internet paketleri de pahalanıcak gibi tahminimce.Onun için 2 yıl taahhütlü güzel bir pakete geçmeyi planlıyorum.2 Haneli rakamlar internet için ucuz kalabilir gelecek yıla.

Not: Tatırım yavsiyesi değildir.



G
6 yıl
Yarbay

Taahhüt, sözleşme ve abonelik kânunlarının 14.maddesinin 2.fıkrasına göre taahhüt boyunca kişi aleyhine hiçbir karar ve fiyatlandırma uygulayamaz

11.madde 2.fıkra Sözleşmeye konu mal veya hizmetin faturalandırma dönemi değiştirilerek ücretlendirmeye esas birim fiyat arttırılamaz.

Hocam dediklerimi dikkate al taahhüt sözleşme kânunlarının tam maddelerini oku ona göre itiraz yapabilirsin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 12 Eylül 2018; 21:36:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dreaming no more
P
6 yıl
Binbaşı

Paul doany'e yaz Twitter üzerinden bunu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Er

TTNET pişmanlıktır.



D
6 yıl
Çavuş

Ben de bir zamanlar kullanıyordum ilk hafta 24 mbps aldığım internet sonraki haftalarda 6-8 mbps e düştü. Müşteri hizmetlerini aradığımda eviniz santrale uzak dediler. Ulan santral yürüyerek uzaklaşmış olamaz benden dimi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay

aknden haberın yok heralde ınternet yavasladı dıyınce nasıl yavaslatırsınız demenden belli :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Binbaşı

Adamların müşteri hizmetlerini arıyorum "21 liraya elit hizmetimizi yönlendirebilirim onun dışında başka bir şey yapmam" diyor... Sanki escort yolluyor !

Allah'tan kendi evimde supo kullanıyorum, İstanbul'da ailemin evinde internetten neler neler çektim şu 2 ayda. TT'ye para verenin aklından şüphe ederim ki bizimkiler bu işten anlamadıkları için onların aklının ne durumda olduğunu biliyorum zaten.