Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
969
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu takım ne oynayacak ??
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Transfer sezonu kapandı ve takımda santrafor yok , eren de forvet oyuncusu santrafor değil senede 10 tane gol atarsa öpte başına koy , 6 sıfırlık alanya maçı ve nispeten kolay gözüken şampiyonlar ligi gurubu bizim yöneticileri yanılttı biz hertürlü götürürz kafasına girdiler ama pişman olacağız … Bu takım 4-3-3 mü oynıyacak şimdi ? Avrupada büyük bir hüsran bekliyorum .. Ne dersiniz ??



S
6 yıl
Yüzbaşı

Avrupa da bizim defansı fena silkeleyecek rakip forvetler var, üstüne gol yersek durumu eşitleyecek forvetimizde yok. Eren desen daha topa vurmaya çalışırken çime takılıyor ayağı. Çıkartabileceğimiz genç yetenekte yok olsa zaten çıkartmıştık çoktan. Maçlarda geriye düşersek işimiz zor.
Henry ileri uçta falan oynar diyorlar nereye kadar oynar bu adam oynasa da ne kadar verim alabilirsin ki. Bi sakatlansa falan yerine kim geçecek. Bu sene çok fazla gol sıkıntısı çekeceğiz. Hayır takımın oynayabileceği doğru düzgün bi taktik bile yok.

Artık Fatih Terim’in şapkadan tavşan çıkartmasına kaldık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 1 Eylül 2018; 0:39:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Binbaşı

4-5-1 4-6-0



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.