Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
61
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Iphone İade Boykot- Sildiler Yine Açıyorum
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Konumu silen yoneticilere buradan selam olsun. Konu icerigi sadece kusursuz cihaz icin gecerli degil, sorunlu cihazlariniz icin de ayni proseduru izleyerek iade surecini baslatabilirsiniz.

Evet beyler bu zamana dek kusurlari yuzunden 2iphone 1 samsung iadesi yaptım TÜBİS üzerinden ve yeni telefon alırken üzerine ekstra hiç para vermedim. İnternette cihazlarını kıran ya da dolarını yakan süzme salakların yerine sizlere para iadesi alma yolunu tarif edeceğim.

Tüketiciyi Koruma Kanunu’na göre 2yıllık garanti süresince ilk hatasıymış 4. Hatasıymış 6. Hatasıymış buna bakmadan cihazı iade edip paranızı geri isteme hakkınız var. Distbritörlerin yalanı ilk 1sene de aynı parçanın 4kez değişmesi, 2.sene içinde 6kez değişmesi gibi yalanları var. Iphone kutusu içindeki kağıtta bile kanunla ilgili maddelerde distbritörlerin saçmalıkları yazmıyor. Baktınız iade yapmıyorlar direk e devletten tübis için kayıt açın. Kanuna göre garanti süresi boyunca sizin SEÇİMLİLİK HAKLARINIZDAN OLAN PARA İADESİNİ CİHAZIN İLK ARIZASINDA YERİNE GETİRMEK ZORUNDALAR. DİLEKÇENİZDE BUNU BELİRTİN. BURADAKİ YOL KUSURLU CİHAZLAR İÇİN GEÇERLİYDİ.

Buradan sonrasında arıza vermeyen cihazlar için yazıyorum. Ekonomik savaşta devletimize zarar veren ve ülkemize yaptırımlarda bulunan bu Amerikan şirketini Cumhurbaşkanımızın da çağrısıyla boykot ediyorum, ödediğim .....₺ tutarın tarafıma peşinen geri ödenmesini talep ediyorum diye dilekçe yazın, %99,99 paranızı 2ay içinde iade alacaksınız. Bu süre zarfında cihazı kullanmaya devam edin. Ardından size ptt memuru sonucu tübisteki ev adresinize getirecek. Sonuc olumsuz olsa dahi cebinizden 19,50₺ posta ucreti cikacak. Olumlu oldugunda, O evrakla Apple store a gidin. Baktınız iade etmiyorlar. Doğruca icra dairesine gidin hangisine gittiğiniz farketmez, İLAMLI İCRA TAKİBİ başlatın. Yine ödemezlerse haciz kararı alır icra dairesi bu seferde ödemek zorunda kalırlar. Tabi bunlar uç noktalar. 3 cihaz iadesinde ortalama 2-3 hafta içinde para hesaplarıma geçmişti.

Ekleme: tübis te şikayet edilen şirketi Apple Store Akasya veya Zorlu center olarak belirtin. Merkezleri bu mağazalar çünkü. Ben hepsiburada üzernden aldım Zorlu center daki adresi şikayet ettim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.