Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1016
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada dan aldığım kulaklığı iade talebim reddedildi
S
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Xiaomi piston basic edition kulaklığı 8 Ağustos Çarşamba günü Hepsiburada daki bir satıcıdan aldım. Perşembe günü kulaklık geldi . Geldiği gibi açıp denedim ve istediğim gibi bir kulaklık olmadığını anladım . Kulaklık konusunda az çok deneyimliyim . 35-40 TL arası bir şey almayı düşünüyordum bende bunu aldım . Her neyse kulaklığı 5 dk kullanmadan kutusuna geri koydum . Perşembe günü iade edemedim . Cuma günü iade ettim verdim kargoya . 15 Ağustos Çarşamba günü kargo adama ulaştı. Bekledim , sonra baktım ihtilaflı yazıyordu . İnternete ihtilaflı yazınca bir çok kişinin bu sorundan yakındığını gördüm . Bugün tekrar bakınca iademin reddedildiğini gördüm . Kulaklık kişisel ürün diyemi reddedildi ? Ne yapabilirim ? Sanırım paramı geri alamayacağım . 14 gün icinde üründen cayma hakkımı kullanmak istedim lakin kabul edilmedi .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Teğmen

Kulaklık gibi ürünleri hijyenik sebeplerden ötürü iade almıyorlar diye biliyorum. Şikayet Var'a yaz daha çok yardımcı olurlar



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
6 yıl
Yarbay

Yanlış olan birşey yok,kulaklık kişisel üründür...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.