Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
1159
Tıklama
2
Öne Çıkarma
‘Dev bütçeli’ Diyanet ‘rahatlattı’: Lüks ve israftan kaçınmak için rehberlik etmeye devam edeceğiz
R
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bütçesi tartışma yaratan Diyanet, ‘milli ürün’ çağrısında bulundu ve ekledi: “Başkanlığımız lüks ve israftan kaçınmak konusunda milletimize rehberlik etmeye devam edecektir.”

‘Pastör krizi’ ve kurlarda yaşanan dalgalanmanın ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’nin elektronik ürünlerine boykot çağrısı yapmıştı.

İHA’nın haberine göre, Türkiye’nin ‘maddi ve manevi açıdan kenetlenme ve fedakarlık zamanı’ndan geçtiğini savunan Diyanet, “Biliyoruz ki devletimiz, mazlumlara umut olduğu için zalimlerin hedefi olmaktadır” dedi.

Açıklamaya şöyle devam edildi: “Diyanet İşleri Başkanlığı bütün görevlileri ve mensupları ile milli paramızı kullanmak, lüks ve israftan kaçınmak ve milli ürünleri tercih etmek başta olmak üzere her türlü fedakarlık ve sorumluluk konusunda milletimize rehberlik etmeye devam edecektir. Tarihten beri nice zorlukları birlik ve beraberlik ruhu ile aşmış aziz milletimiz, sistematik şekilde maruz kaldığı bu çok boyutlu saldırıların da üstesinden gelecek ve Allah’ın yardımı ile bu onurlu mücadelesinden galip çıkacaktır. Tarih şahittir ki Allah, dinine yardım edenlere yardım edecek, mazlumların hamilerine tuzak kuranların tuzaklarını boşa çıkaracaktır.”

K: http://www.diken.com.tr/dev-butceli-diyanet-rahatlatti-luks-ve-israftan-kacinmak-icin-rehberlik-etmeye-devam-edecegiz/



Hiltonda gezmeyin o zaman.
Yoruma Git
BlackGhost12 - 6 yıl +8
B
6 yıl
Yarbay

Hiltonda gezmeyin o zaman.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yarbay

fıkra falan mı bu?



C
6 yıl
Onbaşı

Devlet Bahçeli diye okudum.



R
6 yıl
Binbaşı

Resmen insanın aklıyla alay ediyorlar. Başka açıklaması yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Binbaşı

Çok ilmi bir açıklama
Selam ve dua ile



C
6 yıl
Binbaşı

ithal ürün kullanan insanların bir cogu marka fanatikliginden degil o paranın karsılıgını en iyi o ürün verdigi icin kullanıyor mesela giyim.olarak örnek veriyim 100 liraya yerli ayaklabı var 130 150 arasına da ithal bir marka var insanlar dogal olarak markanin global olmasından en azından urunun kalitesinin cok ust duzey olmasa bile yerli urune gore bi tık daha iyi oldugundan onu tercih ediyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yüzbaşı

Dalga geçiyorlar halkla.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 17 Ağustos 2018; 8:21:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
6 yıl
Teğmen

Bunlarin yemekten gobegi catlar ama acliktan olenede bu dunyada ac kaldin obur dunyada baldan dereler seni bekliyor diye de nasihat verirler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yüzbaşı

Diyanet bu konuda maalesef sınavı veremedi , dini siyasete alet edersen , samimi insanlar oradan uzaklaır bunu görmeleri lazımdı.



H
6 yıl
Binbaşı

Allah bunların belasını versin.net



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Binbaşı

Mercedes showroom'dan yeni saçmalıklar.



R
6 yıl
Yüzbaşı

Okulunda bile imam hatip oldugu belli olsun diye susleye pusleye disyapiya yaptigin israfin haddi hesabi yok gelmis bir de israftan kacinmak icin yol gosterecegiz diyor.



Sonra bu gencler neden camiden sogudu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.