Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1316
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline abonelik görünüyor ?
A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hattim turkcell sadece 2017 de superonline aboneligi açmışım görünüyor bu ne ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Er

Başkası sizin adresinizi vererek internet almış olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Teğmen

Hattınıza tanımlı Turkcell tv varsa superonline üyeliği gözüküyor.



B
6 yıl
Çavuş

Salla Kazan kampanyasından fizy vb. hediyeler alınca e-devlette adınıza bir Superonline üyeliği açılmış gözüküyor.

Bu olay benim başıma geçen yıl geldi, öyle e-devlette gezinirken BTK'nın sayfasında aboneliklerin borç-alacak bilgilerine bakınca aktif 1 adet Superonline aboneliğimin olduğunu gördüm. Superonline Müşteri hizmetlerini aramama rağmen tatmin edici bir cevap veremediler. Birisi benim adıma abonelik mi almış yoksa bu sistemsel bir şey mi nedir dediğimde "bu boş bir abonelik, hiçbir adreste kullanılmıyor" dediler. Hiçbir müşteri temsilcisi bunun sistemsel bir olay olduğunu bana doğru düzgün izah edemedi. Haliyle çok kaygıya kapıldım çünkü sonuçta internet aboneliği yani elektrik-su vb. olsa yine neyse de internet aboneliği üzerinden suç da işlenebilir. Her durumda kendimi temize çıkarmak için savcılığa başvurup dilekçe vermiştim. Aylar sonra takipsizlik kararı geldi Turkcell cevap vermiş bu Salla Kazan kampanyası ile ilgili sistemsel bir olay diye.


Türk Telekom'da da (Avea) aynı durum var. Türk Telekom Prime tarifesine geçip hediye tivibu üyeliği başlattığımda da adıma TTNET aboneliği görünmeye başladı e-devlette.

Yani kaygılanmayın, bir problem yok ama ne olur ne olmaz diyerek bu abonelik herhangi bir adreste kullanılıyor mu diye sorun bence.

Ekleme: Turkcell aboneliğimi aylar önce iptal etmeme rağmen halen Superonline üyeliği aktif gözüküyor. Bu sistemsel olay firmalar tarafından düzeltilmeli bence çünkü sebepsiz yere kaygılandırıyor insanı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrownSquirrel -- 16 Ağustos 2018; 1:20:15 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.