Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
1164
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: AMD'nin müthiş yükselişi l Piyasaya değeri en yüksek seviyede (2. sayfa)
S
6 yıl
Yarbay

Erdi bey yazınızı okurken farkettim. Normalden daha hızlı okudum. Kafamın içinde sizin sesinizle video izlermiş gibi oldum

Şaka bir yana seviliyorsunuz. AMD nin sırf soket yapısındaki geriye dönük uyumluluğu yüzünden bile İntele tercih sebebi.



C
6 yıl
Yarbay

Keyifle okunacak bir yazı olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
6 yıl
Yarbay

Erdi Bey yazılarınız cidden çok detaylı ve değerli sizi yıllardır takip ediyorum başarılarınızın devamını dilerim.




M
6 yıl
Binbaşı

AMD hem çok çabaladı hem de karından bir kısmını feragat etti. üstüne üstlük şansı da yaver gitti. o kazancının %70' i kendi çabasından dolayı geri kalan %30' u rakibinin bir çuval inciri berbat etmesinden ve burnundan kıl aldırmaya yanaşmamasından.


keşke 3-4 tane işlemci üreticisi olsaydı 90'lardaki gibi de daha ilginç yaklaşımlar görebilseydik. gerçi gpu ve cpu birbirine yanaştıkça ve mobil işlemciler bilgisayar pazarına adım attıkça ilginç bir rekabet yaşanacak, şimdiden etkileri hissediliyor.


bilimkurgu filmlerindeki ilginç tanımlamalı çok işlevli bilgisayarları belki 10 yıl içinde görebiliriz. eski casio saat boyutunda ufak bir pc düşünün; tv arkasına takınca ev eğlence sistemi, telefon arkasına takınca akıllı telefon, monitör arkasına takınca tam teşekküllü bilgisayar. oda büyüklüğünde bilgisayarlardan bozuk para büyüklüğünde bilgisayarlara.




T
6 yıl
Teğmen

Aynı başarıyı artık ekran kartı tarafında da görsek iyi olacak.



G
6 yıl
Yüzbaşı

intelden bıktım usandım amd geçiyorum artık al benisi ürünler çıkarıyor inşAllah bu Devam eder böyle




E
6 yıl
Teğmen

hisse başı 5 dolar civarındayken erdi beyciğimin (iphondo ya slmlar ) attığı twiti hatırladım şuanda en dibi gördü geleceği sağlam hisse alın özetinde birşeydi sanırım :)




T
6 yıl
Yarbay

O
6 yıl
Binbaşı

Amiga degil Atari olmasin? Amiga nin konsol filan cikardigi yok ( retro 500 u saymazsak ). zaten Amiga diye bir sirket de yok Commodore idi sonra Amiga ismini her alan daha da batirdi simdi nerede kimlerle bilen yok kayip :)



B
6 yıl
Yüzbaşı

Tek çekirdek performansı ve Frekans'da İntel'e eşit olursa çoğu intel'i bırakır.




G
6 yıl
Yüzbaşı

Her zaman derim AMD candır can.




S
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

yok yaw mayning sayesinde bütün bu karlar
Yalnız koyinlerin balon olduğunu yazmamışsınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.