Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
687
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi’den çok uygun fiyata router
E
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Uzun süredir ağ donanımları pazarında Mi markası ile başarılı işler yapan Çinli üretici Xiaomi, markaya yeni bir ürün daha ekledi. Xiaomi Mi Router 4C adındaki ürün fiyatı ile dikkat çekiyor.

 

Xiaomi Mi Router 4C özellikleri ve fiyatı

 

Aslında yeni model aynı serinin uygun fiyatlı Mi Router 4Q modeli ile hemen hemen benzer yapıda. Tasarım anlamında biraz daha kompakt bir çizgi izlediğini söyleyebiliriz.

 

Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketlerde uygun fiyata Huawei Honor 9 Lite satılacak

Yeni router donanım anlamında da önceki modelden bir tık daha iyi. MediaTek'in ağ cihazları için tasarladığı MT7628DA yonga setini kullanan model çok yönlü 4 adet anteni ile daha iyi bir çekim verimliliği sunuyor. Cihaza aynı anda 64 aygıt bağlanabiliyor. Ayrıca 64MB DDR2 belleğe sahip ve uygulama ile yönetilebiliyor.

 

2.4GHz bandında 300Mbps aktarım hızları sunan yönlendirici iki adet LAN ve bir adet WAN portuna sahip. Birden fazla cihaz bağlandığında otomatik olarak hızları ayarlayabilen yönlendirici tek bir cihaza da öncelik verebiliyor. WPA-PSK/WPA2-PSK güvenlik yöntemlerini kullanan cihazda OpenWRT tabanlı MiWiFi OS arayüzü yer almış.

 

Xiaomi Mi Router 4C  modeli 12$ gibi oldukça uygun bir fiyata satışa sunulacak. Böylece aynı fiyat seviyesinde 4Q modelinden biraz daha verimli bir bağlantı imkânı elde edilmiş olacak. Yeni model 30 Temmuz itibariyle satışa sunulacak.

 

 Haberi Portalda Gör

Merhabalar,

Sevgili editör, rica etsek haber adıyla yapılan paylaşımlarınızda detay'lara özen gösterseniz, Neticede söz konusu elektronik bir cihaz, sahip olduğu teknik deta...
Yoruma Git
Yorumun Devamı mehmet_clk - 6 yıl +14
C
6 yıl
Teğmen

Bi tık iyiymiş




S
6 yıl
Yarbay

Nereden nasıl temin edebiliyoruz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yüzbaşı

Sen nasıl haber editörüsün ya. Eskisinden daha iyi demek haber mi oluyor? Yazsana özelliklerini haberin içine. Senin haberinden sonra aletin özelliklerini aratıp baktım. Beni buna niye zorluyorsun. Ya da senin editör olarak orda ne işin var o zaman. Ya da hala donanımhaber'e girmeye devam ederek ben mi hata yapıyorum?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santhora -- 29 Temmuz 2018; 20:07:49 >


M
6 yıl
Binbaşı

Merhabalar,

Sevgili editör, rica etsek haber adıyla yapılan paylaşımlarınızda detay'lara özen gösterseniz, Neticede söz konusu elektronik bir cihaz, sahip olduğu teknik detaylardan biraz yazsanız fena olmaz dı sanki!
Misal bu haber aslında bilgilendirme amaçlı yapılıyor fakat yukarıda yazılanlar geçiştirme yapılmış gibi çünkü kaynaktada aynı mantıkla yazılmış, yazmışken bari haber yapalım denilmiş ve bu haber peydah olmuş.

Lütfen detay yazalım, iyi çalışmalar.




Q
6 yıl
Binbaşı

En azından çıkış tarihini öğrenebildik.Neyse çıktığı zaman ki bugün çıkacak Donanımhaber.com daha detaylı bilgi verecektir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 30 Temmuz 2018; 0:30:18 >

.
6 yıl
Yarbay

Keşke kovulsan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ekrem71
A
6 yıl
Yarbay

Umrunda bile değil ne dediğimiz..



E
6 yıl
Çavuş

DonanımHaber editörleri sadece İngilizce bilin yeter diye alıyor artık galiba. Çünkü çeviri bürosundan pek bir farkı kalmadı maalesef...




O
6 yıl
Binbaşı

Apple ürünü olsa bütün chipsetleri tek tek yazardı. Ah Ekrem ah. Kaliteyi yukseltemiyorsun. Hep taraflı davranıyorsun.




A
6 yıl
Yüzbaşı

ekrem ın suçu yok, 1 tık için yeni model çıkartmışlar olmamış şayomi.



A
6 yıl
Yüzbaşı

zamanında domain adını ekremin üzerinemi yaptılar, şimdi ayrılamıyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.