Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
397
Tıklama
0
Öne Çıkarma
50W Bası amfisiz teype bağlayabilirmiyim ?
_
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben arba teypinden ses sistemi yapmayı düşünüyorum.Elimde 2 tane 10cm 80w hoparlör var.Bide eski 4+1 ses sisteminin 50 w bası var ben bu bası teype direk bağlayabilirmiyim? Bağlarsam teypden bas ayarı yaparak açık kapatabilirmiyim?
(Teyp: Pioneer deh-p 40 mp 4x50w)



_
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Düzeltiyorum bass 30 watt.



M
6 yıl
Yüzbaşı

bağlandığında mutlaka ses gelecektir ama hiçbirzaman yüksek bir ses almanız mümkün olmayacaktır. sinema sistemlerindeki kapalı kutu subwooferlar genelde ev gibi belirli metrekaredeki sessiz ortamlarda çalışması için tasarlanmış cihazlardır. Araç içerisinde motor rüzgar ve çevre sesleri bastırıp size muzik keyfi yaşatması imkansız. Kendi aracımda kullandığım 100 w rms güce sahip alpine 815 20 cm aktif sub bile ucu ucuna yetiyor gerisini siz düşünün. cihazlar elimde nasılsa denerim olmazsa sökerim derseniz bir deneyin. teyp 4 çıkışlıdır ön iki cıkısa hoparlörleri arka çıkışlardan birini de bass a bağlayıp bagajda uygun bir yere koyun. açma kapama içinde teypteki fader ayarını kullanabilirsiniz. fad sadece öne alında basstan ses gelmez sıfıra alında hepsi çalar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.