Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
50698
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem Şifreleri ve Arayüzleri
7
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Modem arayüz IP adres bilgileri birçok markanın aynıdır. Genellikle en yaygın kullanılan IP değeri 192.168.1.1 olmakla birlikte bazı istisnai durumlarda olabilir. Örneğin bazı markalar IP numarası olarak 192.168.2.1’i kullanmayı tercih etmişlerdir.

Konu Güncellendi 24.04.2019 Destek Sitesi: Modem Şifreleri

Aynı şekilde internete bağlanmak için kullanılan tüm modem şifreleri de birçok modelde “1234” veya “admin” olarak kullanılır. Özellikle kampanyalı bir modem aldıysanız aldığınız markanın tüm modellerinin arayüz şifreleri ve IP adresleri aynıdır.

Eğer kullandığınız modem Ttnet modem, SuperOnline Modem, Zyzxel Modem, Huawei Modem, Tp-link gibi markalardan biriyse modem şifresi için 192.168.l.l sitesine giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Modem Arayüz Giriş Şifreleri

Türkiye’de yaygın olarak kullanılan modem markaları Ttnet modem, SuperOnline Modem, Zyzxel Modem, Huawei Modem, Tp-link’tir. Şimdi bu markaların modem şifrelerini bir inceleyelim. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız lütfen https://modemsifreleri.com/ linkine tıklayınız.


Eğer verdiğimiz tüm bu bilgilere rağmen modem arayüzüne girişte bir sorun yaşıyorsanız, daha önce şifrenizi değiştirmiş olabilirsiniz. Ya da belirlediğiniz şifrenizi yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Bu durumda modeminizi resetlemeniz gerekecektir.
Tüm bu sorunlar ve daha fazla çözüm önerisi için Modem Şifreleri adresini ziyaret edebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724canli -- 3 Temmuz 2020; 13:52:21 >

M
6 yıl
Onbaşı

Günümüzde evde iş yerinde olmazsa olmaz diyebileceğimiz internet bağlantısı ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. internet kullanıcısının yaşadığı konulardan biri de zamanla şifremi uzun zaman önce değiştirmiştim fakat aklıma gelmiyor.

https://www.teknocard.com/modem-arayuz-sifresi-unuttum/



D
6 yıl
Onbaşı

ŞURADA KAPSAMLI ANLATIMI ÇOK İYİ YAPMIŞLAR
https://nedirx.net/modem-arayuzu-giris/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargman6969 -- 8 Ocak 2019; 21:48:44 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.