Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
126465
Cevap
2078323
Tıklama
65
Öne Çıkarma
Cevap: [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4441. sayfa)
6
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Şu tolgay çöpünün nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum ozan bidonu bundan kaliteli oyuncu.Tolgayda istikrar 0 senede 3-4 maç iyi oynar.Şampiyonlar liginde 1 maç iyi oynadı diye busquets ilan ettiniz adamı.İşi gücü ronaldinho pası vereyim derken top kaybı yapıp kontra yedirmek tempo desen ara sıra ofansa katkı desen 5 senedir golü yok kariyerinde bir liverpoola uzaktan gol atmış başka attığı golü hatırlamıyorum.
tolgay %60 oynuyorsa Ozan daha -%50 de

tolgay kendi etrafında döner yetersiz
ozan şişirilmiş balon



F
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

Abi tamam yönetim şuan basarisiz da adamın viskisini içip oturduğunu nerden biliyosun? Senin düşündüğün cozumu adamlar 10 defa dusunup vazgeçmiştir.



Batma eşiğine gelen takım.

Yabancı sınırı

17. lik

Bunun sonucu istenilen kaliteli adamları ikna edememe

oynamayan veya kötü oynayan yaşlılara (kameni, dirar, aatif,soldado, neustadter,slimani) ödenmek zorunda olan maaşın bütçeye darbesi

taraftar baskısı

Takimdan gonderilenlerin tazminatı



Adamlar nelerle uğraşıyor. Çözümünü gerçekten duymak isterim. Bu yük altındaki takımı çözebilecek kapasiteye sahip biriyle konuşmak benim için hem şeref olur hem de forumda ne işi var diye şaşırırım.



Ha bu arada şunu incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum:

Dunning-Kruger etkisi

Alıntıları Göster
Arkadaş orada temsili bir betimleme yapmış viskisini içiyor veya mabadı yaymış oturuyor bilemeyiz tabi ki bilinen gerçek ne var? Koskaca Fenerbahçe lig düşme tehlikesi ile burun buruna. Takım şanssızlıklar veya bireysel hatalar ile de bu durumda değil bildiğin kötüyüz. Takımı güllük gülistanlık almadı tabi ki ama aldığı takım 2. idi, 20m luk nerdeyse transfer de yaptı. Tamam diyelim şanssızlıklar peşimizi bırakmadı ama koca dönem her maç döküldü bu takım herkes birşekilde kadrosunu güçlendirdi biz sözde profesyonellerce yönetilen Fenerbahçe koca yarı sadece 16 gol atabilmiş Fenerbahçe, Sadık transferi ile duruyor. 100 kişilik listemiz var hikayesini geçtim başkan çıkıyor gözü karartısız vs diyor yine birşey yok. Bu kaçıncı hata kusura bakmayın da ben daha iyi yönetirim kulübü harward mezunu da değilim.Ama en azından lafımın arkasında dururum. Ben de destek olunmasından yanayım ama şuan transfer zamanı kurumsal yapıya sahip profesyonellerin elinde ki Fenerbahçe de şimdiye transferler bitmesi lazımdı. Isimli oyuncu değil Türkiye ligine uygun potansiyelli oyuncu çok rahat bulunabilir herkes buluyor anadolu takımlarına bak çok örnek var. Ara transfer de kimse hazır oyuncusu bırakmaz neyi bekliyorsun gelecek isimlerin eksiklikleri illaki olacak bunlar ne ara hazır olacak. Yazın da dedik geciktik diye şuan da diyoruz. Transfer donemi biter lig başlar yine destek oluruz o konu ayrı ama şuan eleştirmek için doğru zaman bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yüzbaşı

Yohan Cabaye alın gelin adam crystal palace'ta da oynuyordu arabistandada oynuyordu mali işler yüzünden feshedildi galiba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Teğmen

Takımı 17. Sıraya kendileri düşürdü.Adamlar bu yüzden gelmiyor. Dirar. Aatif belirli seviyeleri var. Takım yaratamadılar bu yine yönetime yazar. Slimaniyi de kendileri getirdi.

Taraftar baskısı mı? FENERBAHÇE Kasım ayının sonunda şampiyonluğa havlu atıyor. Bak Kasım ayı diyorum. Bunlar baskı görmemiş.



Diğerlerine katılıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AnondraX
S
5 yıl
Er

Ağzı olan konuşuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Er

Birde bunu iyilik meleği bir adam gibi lanse etmiyorlarmı Gfb'nin içinde maç izlememiş olsak inanıcaz bunu söyleyincede paralı elemanları aklınca tehdit ediyor kimin ne mal olduğunu herkes biliyor büyük ihtimal yapmazlardı zaten ama taraftarın büyük çoğunluğu ne olduğunu bilmediği için tepki göstermiştir taraftarı geçtim Lefter'i anmayıp Sefa için methiyeler düzerek rahmet dileyen güya Fenerbahçe'li gazeteciler var gazetecinin böyle olduğu yerde taraftardan bu kadar olur



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mr. Pink
C
5 yıl
Yüzbaşı

Cabaye gelsin. Regista yaparız mis.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Binbaşı

Opsiyonlu sözleşme kabul etse ne güzel olur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Caner-Medley
L
5 yıl
Binbaşı

Cabaye en az 2 sene daha üst düzey oynar. keşke daha önce hamle yapılsaydı da kampa yetişseydi. Boştaki bir oyuncuyu hazırlayıp ikinci yarı için kullanmak zor olacaktır.

Yönetimin hayati hataları devam ediyor. Haftaya lig başlıyor ve elle tutulur fark yaratacak tek bir transfer yok.

İmza töreninde gereken neyse yapacağız, gözümüzü karartırız diyen başkan bu kez de hayal kırıklığına uğrattı taraftarı.

En fazla 2 oyuncu alınır bu dakikadan sonra o da yeterli olur mu göreceğiz.



L
5 yıl
Binbaşı

Bu saydıklarının hepsi bir anda ortaya çıkan şeyler değil neticede bu adam göreve gelmeden 1 sene önce karar verdi başkan olmaya ve mevcut sorunlar o zaman da vardı.

Kimse Ali Koç'u zorla yakasından tutup başkan yapmadı kulübe. Tüm bu sıkıntıları bilerek kendisi aday oldu ve taraftara camiaya tüm bunları çözeceğinin sözünü verdi.

Gelinen bu noktada tutulamayan sözler vaatler var ve daha da dibi gören bir takım. Tüm bunlara rağmen eleştiren taraftara da tepki göstermek oldukça saçma geliyor bana. Bunu sizin özelinizde söylemiyorum ancak taraftarın büyük çoğunluğu Ali Koç eleştirilince karşı savunmaya geçiyor nedense.

Biz Aziz Yıldırım yönetiminden tam bu yüzden memnun değildik bu algıdan kurtulalım derken yine aynı şeylerin yaşanması son derece üzücü. Umutlar Hayaller vaadedip yeniden diye yola çıkan bir adam, yanına aldığı tecrübesiz ve onu aşağıya sürükleyen adamlar yüzünden maalesef bir facia ile karşılaştı.Bunun acısını da her Fenerbahçeli çekiyor tıpkı başkanın kendisi gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AnondraX
D
5 yıl
Yarbay

Sergen Yalçın Ozan'ın dilinden anlar bence. Etse etse ancak o adam eder Ozan'ı. O da futbolcuyken böyle disiplinsizdi.



T
5 yıl
Yarbay

Bunu ben de söylemiştim. Eğer sen 1 sene önceden Comolli'yi bulup alıyorsan ve bu çalışmaları yaptığını söylüyorsan elinde bir havuz olaimalıydı. Bu takımda ne eksik? Şimdi deli dana gibi transfer araştıracağına elindeki listeden gerekli mevkilere transferi 1 Ocakta yapıp kampa getirmiştin. Ya da belki bu çalışmayı yaptırdın ama transfer yapamıyosun. O zaman neymiş transferin kampa yetişmesi öyle kolay bir şey değilmiş. Yani en çok eleştirdiğin konuyu sen 6-7 ayda daha kötü hale getiriyorsun.



Güntekin Onay'ın konuşmasını dinledim. Adam diyor ki 2 yılda sadece 2 gol atmış forvet yerine forvet transferi yapmamak çok çok büyük risk diyor. Eldeki forvet sayısına aldanmasınlar. Hepsini toplasan yarım forvet yapar. Slimani gidecek. Soldado gidecek. Frey yedeğin yediği olur. Senin as forvet transferi yapman lazım. Bu o kadar zorunlu ki. Takımdaki forvetler form ve moral olarak bitik. Bu adamların form yakalayacağını düşünmek çocukca bir saflık gerektirir. 1 milyona alacağın forvet bile şu an hepsinden daha etkili olur en azından form ve moral olarak daha iyi durumda olur.



Herkes hala Fener'e bir şey olmaz düşmez diyor. Ona bakarsan Fenerbahçe'nin ilk yarıyı 17. Sırada tamamlaması da imkansız denirdi. Çok kızıyorum çok. Ben bunlardan isabetli transferler beklerken nerde bitik adam var alıp geldiler. Ali Koç Comolli ikilisi canımıza okudu. Futbolun f sinden anlamayan adama takımın anahtarı verildi. Hala utanmadan antremana iniyor. Ayew Slimani Benzia bu adamlar bizi batırdı. Saf bir hoca ile de iyice sıvadılar.



Toparlamak için Ersun'un gelmesi şarttı. Cocu'ya niye o kadar sabrettiniz. Hadi ona sabrettiniz yardımcısına niye sabrettiniz. Kendinize gelin acil olarak. Sonucu ne olursa olsun şu takıma transfer yapın. Düşme riskimiz var ve bu riski görmezden gelemezsiniz. Bu utançtan acilen kurtarmanız lazım takımı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Lauren Cohan
T
5 yıl
Yarbay

Çözüm ne diye sormuş var mı çözümü olan diye. Bu saatten sonra ne yaparsan yap bir şekilde riski zararı olacak. Ffp olayı hesaplanıp ne kadar artımız varsa forvet + sağ kanat alınmalı. Forvet bence ligi bilen eski topçulardan alınabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

gol atmayı bilmeyen forvetimiz var ve hala daha david luiz'i konuşuyoruz.
comolli ve ali koç kendileri istediler bunu. fernandao’nun parasını frey’e yatırmanın cezasını çekiyoruz. fernandao nasıl satılabilir hala aklım almıyor. souza ve guillano’ya hiç girmiyorum bile. takımın omurgasını bozdular. futboldan anlamadıkları ve takımı bu hale soktukları için onları hiç affetmeyeceğim. topal-souza-ayew-guillano-valbuena-fernandao. şu takım yerine ayağını sürüyen slimani ve benzia’yı, futbolcu bile olmayan frey’i izliyoruz. ne uğruna? vizyon mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Binbaşı

Bizim başkandan çok başkancılık oynayan taraftarımız yok mu, hep bunlar yüzünden bu hale geldik. Zamanında Aziz Yıldırım idi şimdi Ali Koç.



Ali Koç gelirken ne ümitler ile kazanmasını istedik bırakın Aziz Yıldırım'ı bunlar Mahmut Uslu'yu aratır oldu. Başkan durmadan kendini yalanlıyor, gözümüzü karartacagiz diyip birde yalan atıyor utanmadan.



Sen değil miydin seçilmeden önce transferler kampa yetişmiyor diye eleştiren. Bizim yüzümüz hiç mi gülmeyecek. İkinci olan takıma 11 adam alıp sondan 2. Yapmak ve bunu görmesine rağmen i love you başkan demek tamamen akıl tutulması.



Gidip çöp transfer yapmayın. 1 tane de olsa bu takımın seviyesinde futbolcu alın yeter. 3 yada 4 futbolcu almayın Allah aşkına kaliteli 1 kişi alın, yalnızca 1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 14 Ocak 2019; 11:38:26 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yarbay

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirar hamlesine nazire yaparcasına Erzurumspor;Pierre Kanstrup adlı Danimarkalı bir stoper tranfer etmiş,keza Rizespor da Nantes'den sonra boşta kalan Nakoulma'yı almış.

Küme düşme hattında kartlar yeniden dağıtılıyor arkadaşlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
5 yıl
Yüzbaşı

kagawa-cabaye gibi en fazla 2 sene faydalı olabilecek isimler lazım bize. bu isimlerle belimizi doğrulttuktan sonra yerine genç ve iyi oyuncular bakarız. şu an kesinlikle öyle bir lüksümüz yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirar hamlesine nazire yaparcasına Erzurumspor;Pierre Kanstrup adlı Danimarkalı bir stoper tranfer etmiş,keza Rizespor da Nantes'den sonra boşta kalan Nakoulma'yı almış.

Küme düşme hattında kartlar yeniden dağıtılıyor arkadaşlar
Erzurumspor Sarpsborg'tan Rashad Muhammed'i alıyormuş.Bjk maçında izlemiştim ben bu adamı,aynı Karabükteki Emenike. Hız,fizik,güç her şey var ama son vuruşlar kötü.Bizim ligde iş yapar.Erzurum bile adam alıyor FB yönetimi küme düşmeyi kafasına koymuş bu takıma transfer yapmamak ben küme düşmek istiyorum demektir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ExcessiveScreen

Eskiden yıldız futbolcular bile başkaydı.
Kesinlikle sana katılıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Erzurumspor Sarpsborg'tan Rashad Muhammed'i alıyormuş.Bjk maçında izlemiştim ben bu adamı,aynı Karabükteki Emenike. Hız,fizik,güç her şey var ama son vuruşlar kötü.Bizim ligde iş yapar.Erzurum bile adam alıyor FB yönetimi küme düşmeyi kafasına koymuş bu takıma transfer yapmamak ben küme düşmek istiyorum demektir

Alıntıları Göster
Lig gerçekten çok çetin geçecek,bu o kadar belli ki.Erzurum bile aldığı stoperi bilinçli alıyor ki kuzey bölgesinden hem dayanıklı olsun hem de hava şartlarına uyum sağlasın diye aldı.Kjaer'e de benziyor aldıkları eleman az biraz

Kasımpaşa da Sarpbosrg'tan 20 yaşındaki Heintz adlı ofansif orta sahayı almıştı Madeni buldular mis gibi.Biz de mal gibi yok Serdar Aziz,yok Tolgay,yok Emre Kılınç etrafında dolanalım hakikaten komik ya,evrensel Dünya'da bu kadar imkana ve Fenerbahçe apoletine rağmen yerel bir kafa olmamalı arkadaş. Göztepe de Serdar Gürler'i aldı mesela

Ortalama 500-600 bin euro civarı idi Sarpbosrg'taki oyuncuların bonservisleri,yani Şabaniye'nin maaşının nerdeyse 8'de 1'i