Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
87310
Cevap
2317852
Tıklama
48
Öne Çıkarma
Cevap: [Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2314. sayfa)
G
5 yıl
Yarbay

Alan'ı bir tek ben istemiyorum sanırım yarım sezonlukta olsa büyük liglerden bir foevet kiralarsak iş görür diye düşünüyorum. Ayrıca transferi bugün ya da bir iki hafta sonra yapmanın hiçvir farkı yoktur o yüzdrn acele etmeye gerek yok maddi şartlar çok önemli şu aşamada. Sosyal medyaya bakarak transferi hemen aceleye getirip yaparlarsa hata yaparlar, bugüne kadar sosyal medyaya bakarak yapılan hangi iş gerçekten kulübe bir katkısı olmuş? O yüzden profesuonel düşünüp öyle hareket etmek gerekiyor.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Alan'ı bir tek ben istemiyorum sanırım yarım sezonlukta olsa büyük liglerden bir foevet kiralarsak iş görür diye düşünüyorum. Ayrıca transferi bugün ya da bir iki hafta sonra yapmanın hiçvir farkı yoktur o yüzdrn acele etmeye gerek yok maddi şartlar çok önemli şu aşamada. Sosyal medyaya bakarak transferi hemen aceleye getirip yaparlarsa hata yaparlar, bugüne kadar sosyal medyaya bakarak yapılan hangi iş gerçekten kulübe bir katkısı olmuş? O yüzden profesuonel düşünüp öyle hareket etmek gerekiyor.
Alan ı ben de istemiyorum ve eminim bir çok insan da istemiyordur çünkü kim olduğunu bilmiyoruz. 2 kere ağır sakatlık yaşamış Avrupa da çok az oynamış hemen para için Çin e gitmiş ve görüldüğü kadarıyla fiziği zayıf. Ama yönetim öyle bir duruma getirdi ki taraftarı şu an forvet için nefes alsın yeter modunda herkes. Açıkçası benim tercihim her zaman için iri fizikli siyahi forvetlerde çünkü ligimizde her zaman iş yapıyor böylesi. Özellikle de iyi liglerde tutunamamış ama potansiyeli olan oyuncular her zaman ilk tercih olmalı.



O
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: archdark

Despodova Bursanın girişimi varmış. Cska Sofyada iyi işler çıkardı Bulgaristanda yılın oyuncusu secildi bu sene. Hadi buyuk liglerden getiremiyorsun Danimarka Bulgaristan Hırvatistan Sırbistan gibi liglere yönelin bari.
A olmaz Hocam önce bir anadolu takımı cüzi bir paraya alsın biz sonra onlara 8-10M eur verir öyle alırız. Büyük takım dediğin öyle olur ne de olsa
Yani anlamıyorum ki bu insanları zorla mı yönetici yapıyorlar beceremiyorlarsa anlamıyorlarsa bıraksınlar yahu.



C
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Sen şuan insanlarin yaptıklarına transfer cilginligi mi diyorsun? Dalga mi geciyorsun? Koskoca Galatasaray'in mevkisi forvet olan futbolcu sayisi 0. Yasin kac bilmiyorum ama ac tarihe bak Galatasaray'in en donem en az 3 forveti olurdu. Insanlarin transfer transfer diye inlemesinin sebebi elde olan les Eren'de gitti suanda forvet yok. Stoper yok. Bunlar olmazsa olmaz transferler. Devre arasina girerken bize 2 forvet 1 kanat 1 stoper lazimken olan forvet ve stoper gidince 2 kaliteli forvet 1 kanat 1 stoper alınması elzem hale geldi. Ne transfer cilginlgindan bahsediyorsun? Elde forvet varda taraftar daha iisni mi istiyor da sen transfer çılgınligi diyorsun?

Alıntıları Göster
Kardeş eskiden onlar falan vardı, ekmeğini yedik. Şimdi bizim ihtiyacımız olan şey futbolcu keşfetmek olmalı. Transfer olsun, forvetimiz olsun,
ünlü olsun, yüksek maaşla yaşlı bir tane forvet alalım falan olmamalı bizim hedefimiz. Forvet almıyorlarsa bile alt yapıdan gerçekten kumaşı
sağlam çocuklar bulunsun ve A takıma monte edilsin. Ben bu şekilde keyif alırım. Yoksa yönetim gidip 2 tane yıldız futbolcu alsa, falcao gelmiş, sezon sonuna kadar 20 gol atıp bizi şampiyon yapmış falan bunlar beni pek etkileyecekler şeyler olmaz. Diğer yıl başkan değişir, ben bu teknik direktörü istemiyorum, şu futbolcuyu istemiyorum der, başka birini getirtip yine takımı dibe vurdurabilir bu şekilde. Alt yapı olmasa bile düşük bütçeyle genç futbolcu transfer edip parlatmak bizim ilk hedefimiz olmalı. Benim için bu ligde ilk hedef şampiyonluk değil. 50, 60m Euro'ya futbolcu satmak bence daha büyük ve keyifli iş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Onbaşı

K
5 yıl
Yarbay

Serdar Aziz mevzusuna çok taktım. Bu adamı 3 milyon euronun altına verirsek eyvahlar olsun daha 1.5 sene sözleşmesi var. Kaçamaz gidemez.

Bakın göreceksiniz Serdar Fenerbahçe'ye giderse astronomik bir maaşla gidecek. Ali Koç'un alacağı olsun kasım ayından beri görüşüyormuş. Aziz Yıldırım'dan ne farkın kaldı hem Tolgay hem Serdar bize gelmek istiyor dedirtiyor bir de yardımcısına, Aziz Yıldırım'da aynısını Quaresma için yapmıştı.

Bu 17. olmakla alakalı bir durum değil seneye yabancı sınırı değişiyor. Serdar Türkiye'de yetişmiş en iyi Türk stoper. Yabancı sınırı varken kimlere neler ödedik unutmamak lazım.

Bu arada Fulham'dan Stefan Johansen'le de anlaştık 6 ay sözleşmesi var muhtemelen açıklarlar bu hafta. 8 numara oynuyor ama 10 numaraya da yatkın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Tolisso

Galatasaraylı arkadaşlar Abi sizin nasıl bir yönetiminiz var Eren’de beleşe gidebilir , TFF şikayet etmiş sizi.
Belhandanında sözleşmesinde
quote:

Sözleşmede Galatasaray’ın, Belhanda’yı sözleşmesi bitmeden satması halinde Dinamo Kiev’e ekstra ödeme yapmasını gerektiren önemli bir madde bulunuyor.

Bu nasıl iş ?
beyle.jpg



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Ben taraftarın büyük kısmının yıldız transfer beklediğini düşünmüyorum. Herkes eksik bölgelere nokta atışı bekliyor sadece.

Bu taraftar sezon başı muğdat a ses çıkarmadı. Onu bile kabullendi.

Atalay ı, yunus u, recep i ilk 11 e koy. yıldız oyuncu getirme, taraftarın daha çok saygısını kazanırsın şu anda.

Aklı başında olan biri bu mali yapıda zaten falcao yu beklemez. Zira falcao yu getirebilecek ne yönetim ne de o kadar para var şu an bizde.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CheckVizoR
K
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Tolisso

Hocam Valencia Avrupa’da devam ediyor demişsin de bildiğin gibi Ş.Liginde zor bir gruptaydılar 3’üncü oldular Uefadalar şu an ligte de baktım 11’inciler seneye Ş.Ligi gitmeleri zor , Gs desen o da zaten UEFA’da 2.yarı gaza basarsa ş.ligine gitmemesi için bir neden Yok.



Artı Avrupa’da vergiler çok, maaşta da bir orta yolu bulabilirler

Alıntıları Göster
Ben para konusunda okeyim zaten hocam. Biz veririz 3.5-4 milyon euro maaş. Ben adamın geleceğine inanmıyorum. Biz İspanya ağımızı Cenk Ergün ve Mete İkiz'den sonra kaybettik. Albayrak İspanya'dan futbolcu getiremez inanmıyorum.



A
5 yıl
Yarbay

İşin doğası gereği oyuncuyu sözleşmesi devam ederken satabilirsin. Sözleşmesi biten oyuncuyu zaten satamazsın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tolisso
T
5 yıl
Yüzbaşı

Bizim takıma bence biraz yerli oyuncu kazandırmamız lazım taraftar auvv yapıyor yerli oyuncuya direk ama seneye Yabancı Sınırı düşünce Tarık Çamdal gibi adamlara kulüpleri 5 milyon fiyat çekecek. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu konuda iyi, takımlarında yerli bir çok oyuncu var ve hala yerli alıyorlar bizim takımda Yerli yok ve yerli oyuncunun adı geçmiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

K
5 yıl
Yarbay

D
5 yıl
Yüzbaşı

Abicim elin bitik yabancılarına Bi dünya para veriyoruz 35 yaşında emeklilik için geliyor adam. Portekiz de oldugu gibi alt yapıdan adam çıkarmak lazım. Kulüpler borç batağında. Çıkmaz demeyin çıkar adam gibi alt yapıya önem verin çıkar. İnsanlar seçmelere gitmiyor bile torpil var nasılsa alt yapıya önem yok diye. O güveni vericeksin bak nasıl cıkıyor alt yapıdan adam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Binbaşı

Johansen iyi olur ama kaynak nedir hocam? Öyle bir haber de göremedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kilo Moana
U
5 yıl
Çavuş

Ya ne kadar boş muhabbet dönüyor şu konuda.

Serdar'ı 10 senedir izlemesem Ramos , Varane falan sanardım.

Poziyon/kademe bilgisi rezalet , ayakları kötü , fiziğine göre çok yavaş ve takımı yakacak hamleler yapan "el bombası" diye tabir edilen oyunculardan.

Çalışma kültürümüz uymuyor vs. tarzı açıklamalar tamamen oyuncusunun piyasasını düşürmemek için yapılan açıklamalar.

Kadroya baktığımızda elimizde STOPER rolünde oynayabilen 3 oyuncu vardı : Maicon , Serdar ve Ahmet . SÜPÜRÜCÜ rolde oynayabilen sadece Ozan var oda zorlama aslında Ozan'da stoper rolüne daha uygun.

Geçen seneyi aklınıza getirin Maicon-Denayer yada Serdar-Denayer tandemleri ile oynadığımızda çok daha stabil bir oyun oynuyorduk. Bunun sebebi Denayer'in SÜPÜRÜCÜ rolüyle STOPERİ (Serdar/Maicon'u) tamamlamasıydı.

Serdar ve Maicon tek hamleli oyuncular oldukları için , arkaya kaçırdıkları adamları Denayer hızıyla kapatabiliyordu ayrıca ayağıda hem Serdardan hem Maicondan daha iyi olduğu için geriden daha rahat oyun kurabiliyorduk.

4 sene lisanlı futbol oynadım . 2 hafta Florya'da Galatasaray genç takımıyla idmana çıktım . Profosyonel futbola atılmamın tek sebebi ailemin engel olması ve Tıp fakültesini kazanmış olmam. Şunu çok net söyleyebilirim ki kadromuzdaki en iyi defans elemanı Maicon'dur.

Fatih Hoca'nın düşünceside bu yönde ve Maicon'u kişisel olarakta çok seviyor. Maicon'un satılma durumu teknik ekibin değil tamamen yönetimin tasarufudur bunu da bilin. Fatih hocanın sistemine uymadığı haberleri külliyen yalan haberler. Hocanın asıl istediği Maicon'un yanına onu tamamlayabilecek bir oyuncu. Bu söylenti değil direk divan kurulunda olan avukat bir abimden aldığım net bilgidir.

Nitekim alınan karar bu söylediğimin ıspatıdır.

Maicon , Ozan , TRANSFER , Ahmet Çalık 4'lüsü bizim seviyemiz için gayet yeterli bir rotasyon. Ayrıca Fatih Hoca Gökay Güney'i de A takıma monte edecek.

AMAAAAAA çok büyük bir AMA var.

Eğer meletiğe kurşun attığımız şu dönemde 4.5 Milyon Euroya aldığımız adamı , bedavaya bonservisini eline verip göndereceksek bu yönetimin hanesine ÇOK BÜYÜK EKSİ OLARAK YAZILIR.

Serdar gönderilip yerine kimse alınmazsa , yani sezon başındaki forvet mevzusu gibi olursa bu yönetim hanesine ÇOK BÜYÜK EKSİ OLARAK YAZILIR.

Ayrıca son olarak şunuda ekleyeyim. Divan kurulu üyesi avukat abimin söylediği şu :Hoca Alan'ı santrafor olarak değil , Rodrigez yerine kanatlarda kanat forvet olarak oynatmayı düşünüyor. Alan dışında mutlaka NET bir santrafor istiyor.





Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Yarbay

Bu Sir Abdürrahim, daha Aralık ayının başında anlaştığımız oyuncular var demişti. Nerede o anlaştıkları oyuncular?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

_
5 yıl
Yüzbaşı

“Ayrıca son olarak şunuda ekleyeyim. Divan kurulu üyesi avukat abimin söylediği şu :Hoca Alan'ı santrafor olarak değil , Rodrigez yerine kanatlarda kanat forvet olarak oynatmayı düşünüyor. Alan dışında mutlaka NET bir santrafor istiyor”

Bu bilgiye nasıl ulaştın ?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @uA-kktc
B
5 yıl
Binbaşı

City'den kiralıklar gelecekti ne oldu o iş?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Yarbay

Şu Batshuayi muhabbetini biri yalanlasa da rahatlasak.Boşu boşuna ufak da olsa bir umut oluyor yoksa