Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
103
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Resmi olmayan site yöneticisi
O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sitemiz kooperatif olarak gözüküyordu ve her binada 1 yönetici bulunuyordu, aidatları topluyorlardı falan, alınan ücretlerin neye harcandığını bilmiyoruz bir bilgilendirme yapılmıyor yazı falan asılmıyor. Bizden birşey yapılacak diye para toplanıyor sonra dolandırıldım diyip yeniden toplanıyor ama hiç birisinin makbuzu yok (aidatlar hariç), işi bırak istemiyoruz diyoruz bırakacağım zaten falan diyor ama bırakmıyor, sitenin defterlerini göster diyoruz kooperatiften çıktığımız için defterlere polis el koydu vs diyor, anlayacağınız dolandırıcı resmen, adı sanı duyulmuş zaten artık, uzun yıllardır yapıyor ve paranın nereye gittiği belli değiş ama kimse birşey yapmıyor.

Ben 21 yaşındayım ailemle yaşıyorum ev babamın üzerine ama benim de söz hakkım vardır diye düşünerek birşeyler yapmak istiyorum, imza vs toplanacaksa toplarım nereye şikayet etmek gerekiyorsa ederim uğraşırım herşeyle, dışarıdan yönetici talep edilebiliyormuş sanırım, nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

ev babanızın üzerineyse babanız karakola gidip şikayetçi olacak, hepsi bu



O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yöneticinin değişmesini istiyorum diyip mi şikayet etmek gerekiyor, dışarıdan yöneticiyi de karakol mu veriyor bilginiz var mı ?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.