Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
599
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Windows Mail uygulamasındaki linkler artık otomatik olarak Edge tarayıcısında açılacak (2. sayfa)
E
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

Orijinalden alıntı: eozenir


quote:

Orijinalden alıntı: interwap


quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

adam haklı o zaman Windows kullanmayın varsa dünyada baba yiğit windowsun önüne geçecek bir işletim sistemi yapsın. Toyota marka araca hyundai parçası takabilirmisiniz yada canon marka yazıcınıza hp marka kartuş kullanabilirmisiniz? bende olsam tabiki kendi ürettiğim tarayıcıyı zorunlu kılarım.

Bide şöyle düşün. Bi baba yiğit çıkmış ve senin arabanın orijinal parçasından çok daha iyi bir parça üretmiş. Daha kullanışlı, daha pratik, daha estetik ve daha bir çok konuda daha iyi. ve herkes bu parçayı kullanmak istiyor.

dediğin doğru o zaman şöle düşünelim. madem ki aracımın markasından daha iyi yapan bir firma var ise o firma parça yerine araç üretecek. ve dedirtircek ki bana hakketen bu aracı aldığıma hata etmişim keşke bu markayı alsaydım dedirtecek.sen bir firma olsan senden ana malı alıyor ama sattığın ürünlerinin gerekli olan parçasını başkasından alsalar tersine gitmez mi? eğerki dünyadaki ezici çoğunlukla Windows kullanıyorsa bu baskı normal.

Haksız rekabet oluşturduğu için servislerin dışarı parça satma mecburiyeti getirildi, bunun yanısıra markaların servislerle tek marka üzerinden iş yapmasına engel konuldu. Microsoft'un yaptığı bir değil iki değil, her seferinde AB'den yüklü bir ceza yediği halde inatla hala aynı kafayla aynı dayatmalarda devam ediyor. Umarım en kısa sürede tekrardan yüklüce bir ceza yer.

Alıntıları Göster
bu kadar Windows kullanıcısı varken cezalar hiç bir zaman yeterli olmaz. bu işletim sistemini çok firma denedi ama başarılı olamadı. hiç bir üreticide driver olsun yazılım olsun önce Windows a yönelir.rekabet maalesef iyi olamıyor. çünkü karşısında karşı koyacak bir firma yok yazılım yok.dünya geneli kaç pc Windows kaç pc diğer işletim sistemi? nasıl bir rekabet bekliyorsunuz? internet explorer vasar edgede iyi değil ama. adam çıkıp abi biz bunu yapamadık sen chreome opera kullan dermi? dayatması kötü ama bu dayatmayı yıkacak bir firmada pek ufukta gözükmüyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.