Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
911
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bıktım 2 ayda bir teknik servis parası vermekten!!
M
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu ne ya arkadaş, durduk yere canaga kimse karışmamasına rağmen sinyal seviyesi düşük olduğundan donmalar meydana geliyor dolayısı ile servis çağırıyoruz 35 TL her çağırdığımda ödüyorum o parayı, artık bıktım ödemem o ücreti kapatmayı düşünüyorum bu sebeple, bunun bir çaresi yok mudur?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

Hocam çanağın kurulu olduğu zemin baca oluk kenarı duvar neredeyse zemin yumuşak dübel tutmuyor olabilir?



Bulunduğunuz konuma göre 90 lık çanak kullanıyorsanız yetmeyebilir?



Anten önünde yeşillik ağaç olabilir?



tavsiyem duruma göre anten ayarı değilde komple set değişimi ve komum değişimi hatta kablo eskiyle varsa disecq ve kablo değişimi de öneriririm.



Zira en büyük sıkıntı dediğim gibi antenin bacaya monte olup dübellerin gevşemesi veya çok sık yer veya ayar değiştirilmiş anten ayaklarında somun gevşemeleri bacak yamulmaları oluyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Teğmen

Teknik servis yine gelmek için çanagı ayarlarken hafif bi gevşeklik bırakıyor sen anlamıyosun tabi en ufak bi rüzgarda fırtınada bozuluyor yayının.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Er

Lnb konnektör paslı kabloya su sızmış olabilir receiver besleme kondansatörler leri şişmiş se bir süre sonra donma olur



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @máwci
J
6 yıl
Teğmen

Naçizane tavsiyem size, burada durumu özetlediğiniz şekilde online işlemlerden şikayet oluşturarak servis bedeli ödemek istemeden bu durumun düzelttirilmesini, gerekiyor ise ki gerekiyor, ekipmanın tamamen değişmesini ve servisin işi baştan sağma yaptığını yazınız isteğinizin reddi halinde üyeliği devam ettirmeyi düşünmediğinizi, çünkü siz bu hizmeti keyfini sürmek için kullanıyorsunuz, sürekli sorunlar ile boğuşmak için değil . . .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.