Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2319
Tıklama
0
Öne Çıkarma
COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA
D
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İki ay kadar önce Power ın yanması sonucu eskimiş olan Termal Take pc kasasınıda değiştireyim dedim ve Cooler Master ın bu ürününü aldım.
Alırken 80 sertifikalı power ı olması ve görünüşü özelliklede markasına olan güvenim sonucu aldım. Bu başlığı açma amacımda SAKIN SİZ ALMAYIN sebeplidir.

1-) Kırmızı ledleri kapatamıyrosunuz.
2-) Kasa nın soğutması inanılmaz derecede kötü .Bu en büyük sorunu. Zaten ön kapağını bu sebeple tak çıkar yapmışlar. Oyun oynarken ön kapağı çıkarmadığımda ekran kartım 85C ye kadar çıkıyor. Açarsam düşüyor biraz. Ancak açıkken dahi eski kasa kadar iyi değil.

3-) Ön tarafta bulunan 3 fanda öyle çok sessiz fanlar değiller. Bİr uğultu söz konusu. Heleki kapağıda hep açmak zorunda olduğun uzdan ses dahada artıyor. Çok mu sesli hayır. Sessiz bir kasamı oda değil.

Ben birazda acele ile gittim Vatan bilgisayardan aldım , oradaki yorumlarda mükemelle soğutma falan gibi yorumlar var birazda o yanılttı beni. Oradaki 5/5 not verenler ya sahte kullanıcılar ya da ömürlerinde ilk defa pc kullanan insanlar.

Özetle içerisinde oyuncu donanımı olan hiçbir Pc için bu kasayı düşünmeyin. HA sadece internette gezecekseniz ozaman sorun yok .Tabi o sönmeyen led ler rahatsız etmesse..



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
6 yıl
Binbaşı

öne 3 tane fan koymanın anlamı yok ki zaten.soğutma için çıkış fanlarıdır esas önemli olan.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

cool masterın kasaların bazılarının içerisinde elektrostatik boya bile atılmmışken önerenler vardı. Dark f50 aldım 500w memnunum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

İ
6 yıl
Teğmen

Valla bizde bir arkadaşıma bu kasanın rgb modelinden almıştık.Soğutması ve malzeme kalitesi cidden berbat.İçindeki parçalar alev topu oluyordu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

Arkadaş için pc kasalarına bakarken bu modeli ilk başlarda beğenmiştim. Kasanın görünüşü güzel gözüküyor fakat üst tarafı kapalı (hava çıkışı yok) ve ön taraftaki fanlara hava girişi yok gibi bir şeydi. Bu şekilde iyi bir soğutma sağlayacağını düşünmemiştim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
6 yıl
Yarbay

1 adet exhaust fan takılabilecek kasadan ne bekliyordunuz ki hocam? Kötü bu kasa almayın diyince kızıyorlar bir de.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.