Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
39
Cevap
1344
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG G7 videoda gözüktü ve tüm özellikleri açığa çıktı
A
6 yıl
General
Konu Sahibi

 
İsrail basınında ortaya çıkan görüntüler teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Haziran ayında tanıtılması planlanan LG G7, ve telefonun özelliklerinin sıralandığı bir katalog; videoda sergilendi. Çalışır halde görüntülenen LG G7'nin çentik furyasına katıldığı da gün yüzüne çıkmış oldu.
 
iPhone X'dan daha dar bir çentiğe sahip olan LG G7'nin ekran tarafında 6 inçlik 3120x1440 çözünürlüğünde, bugüne kadar akıllı telefonlarda görmeye pek de alışık olmadığımız 19.5: 9 formatında köşeleri yuvarlatılmış MLCD+ panelin tercih edildiğini görüyoruz. MLCD+ ekran paneli, RGBW matriksi daha yüksek olan beyaz alt pikseller içeriyor ve bu sayede standart IPS LCD ekranlara göre %35 daha az enerji tüketilirken, kullanıcıya 800 nit daha yüksek parlaklık sunuluyor.
 
Snapdragon 845 platformuyla güçlendirilen G7 modeline 4 GB RAM ve 64 GB depolama kapasitesi eşlik ederken G7+'da ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. 3000 mAh kapasiteli bir pilden beslenen G7, USB TYPE-C 2.0 bağlantı noktası üzerinden hızlı şarj desteğine de sahip. 
 
 
16 MP çözünürlüğünde çift arka kamera sensörünün kullanıldığı telefonun ana kamerasında OIS desteği bulunurken ikincil kamerasında ise ne yazık ki OIS desteği bulunmamakta. Birinci kameranın diyafram değeri f/1.6 olarak ölçülürken diğer sensörün f/1.9 diyafram aralığına sahip olduğu görülmekte. İkincil kamera sensörünün Bokeh efekti veren telefoto lens ile mi yoksa ekstra geniş açı sunan bir lensle mi geleceği bilinmiyor. Parmak izi sensörü ise LG V30'da olduğu gibi kamera lenslerinin tam altına konumlandırılmış. 
 
LG'nin ön taraftaki tercihini, geniş açı özelliğine sahip 8 MP çözünürlüğünde bir selfie kamerasından yana kullandığı da videoda açık bir şekilde görülüyor. IP 68 sertifikası, Bluetooth 5.0, NFC, 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi protokolleri ve yapay zeka desteği telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.
 

 Haberi Portalda Gör

Çentik iğrenç. Çentikten nefret ediyorum.
Yoruma Git
Guest-37A42C87E - 6 yıl +3
V
6 yıl
Yarbay

Bu haber yabancı sitelerde: "İPTAL EDİLEN G7 MODELİ" diye gösterildi.
Yani böyle bir G7 çıkmayacak.




M
6 yıl
Yüzbaşı

Sende mi brütüs!




S
6 yıl
Yüzbaşı

Çentik olayından da anlaşılıyor ki, yenilik, tüketicinin isteği, akıllı yatırım vs firmaların umrunda değil. Tek istedikleri zaaf kullanarak satış yapmak. Maalesef bu durumu, tüketiciler olarak hakediyoruz.!



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Binbaşı

6" yuksek cozunurluklu ekran ve 3000 mah pil?!?

japon da degiller yoksa harakiri yaptilar diyecegim.




M
6 yıl
Yarbay

abi bu nedir ya? 18:9 u sindiremedik daha 19.5:9 diyor. iyice kumandalara dönecek telefonlar. seneye 22:9 görürüz. hepsi birbirinden iğrenç tasarımlar. mate 10 alıp bozulana kadar telefon değiştirmicem.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
6 yıl
Yarbay

Çentik.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Z
6 yıl
Yarbay

Bu çerçevesiz telefon akımını başlatan mezarında ters dönsün yav bu nedir Atom karınca gibi telefonlar ne hale geldi 7 inç tab 3 gibi..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

3000 mah pili benim g4 içiyor

Bu telefon ırzına geçer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
6 yıl
Teğmen

6 inç ekranlara 3000mah koyuyorlar aklım almıyor, 5 saat ekran süresi vermez, demedi demeyin bak, 6 inç telefon da 4000mah sınırını geçecek firmalar artık bu şart oldu




D
6 yıl
Yarbay

Ne hikmetse beyenmedim




-
6 yıl
Yarbay

2013 G2 3000 mAh

2018 G7 3000 mAh






< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Onbaşı

Birkaç model sonra çentiği kaldırıp, bunu bize bir yenilikmiş gibi sunarlar




Q
6 yıl
Yarbay

Çentik koyarak, kopyalarak bir nane yediğini zanneden firmaları artık fişliyorum çevremde ki kişilere şarj cihazı bile aldırtmamaya azami gayret göstereceğim. Alternatif aklı başında firmalara yönlendireceğim herkesi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl
Yarbay

G7 iptal olmadı mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Çavuş

LG'nin bu zamana kadar çıkardığı bütün modeller bir önceki modelden farklı oluyordu sürekli yeni şeyler deneye deneye geldi bu zaman kadar baktı ki böyle olmuyor sonunda iPhone'a benzeyen bir telefon yaptı inşallah kronik bir arıza çıkmaz




N
6 yıl
Yarbay

Sanırım iPhone X ile aynı çözünürlük. Hiç şaşırmadım. 18:9-18.5:9- 19:9-17:9 diye saçmalayacaklarına direk apple ekran oranına geçseler hepimiz rahatlarız. Sırf bu yüzden androidden nefret ediyorum. Uygulamalar rezalet resmen.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mipa90
S
6 yıl
Yarbay

Apple telefonun üstüne b.k koysa diğer bütün firmalarda koyacak demek ki. Şaka gibi. Apple taklit et telefon satsın mantığı demek ki. Kavisli ekranları bile sevmiyordum. Valla diğer tüketicileri bilmiyorum da bu çentik olayına hiç ama hiç ısınamadım.




S
6 yıl
Çavuş

Her LG telefonun tasarımına aşık olan ben bu modeli hiç beğenmedim. İnşallah iptal olan G7 dir bu.




3
6 yıl
Yüzbaşı

çentik olaya hava katıyor aga

bmw nin böbrek ızgarası neyse telefonlarda da çektik o dur.karaşimşekteki önde yanan ışığa da benzetebiliriz.üstü düz olsa çerçevesiz ekran o kadar dikkat çekmez.net

bu arada çentik olayını en iyi yapan asus zenfone 5z oldu. çünkü altta da küçük bir şerit olduğu için alt üst simetrik olarak birbirini dengeliyor görsel açıdan.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 1 Mart 2018; 18:1:51 >