Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
625
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Tipik Türkiyedeki dizilerini özetleyelim (2. sayfa)
G
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Overkahan

Aşk olmazsa olmaz her dizide mutlaka aşık ve türlü sebeplerle kavuşamayan birileri olur.Genelde aileler karşı çıkar ve dizi burdan yürümeye çalışır. 

-Zengin/fakir ayrımı da olmazsa olmazlardandır.Toplumun bam teline ufak dokunuşlarla ilgi çekmeye çalışılır. 

-Kimin eli kimin cebinde mevzuları pek yaygındır.Özellikle ergen dizilerinde bu durum sıkça görülür.Vıcık vıcık samimiyetsiz ilişkiler... öğğkkk midem bulandı anlatamıycam. 

-Bir de bebelerin karışması mevzusu vardır ki tam komedi.Burda bebeler gerçek ailelerine döner ve türlü problemler yaşanır.Dizi final yapana kadar ısıtıp ısıtıp koyarlar önünüze. 

-Dizilerde öylesine karışık bir seks hayatı vardır ki kim kimin çocuğu belli değildir.Hangi ara şey ettiniz lan dedirtir adama.O onun çocuğu çıkar, bu bunun çocuğu çıkar. 

-Mutlaka bir hastane sahnesi yaşanır.Kişinin ölüm tehlikesi vardır ve yakınlar dışarda salya sümük.Yakınlardan biri spot ışığı ile aydınlatılmışçasına agresifleşir.Duvarlar yumruklanır, triplere girilir ve isyankar modda bir süre takılır. 

-Bir de töre, berdel dizileri vardır.Bu aralar pek çıkmıyor ama yakında yine hortlarlar. 

-Mafyatik dizilerimiz de meşhurdur.Diğerlerine bakarak konudan yırtmaya çalışıyorlar ama efektler, gerçekçilik ve olaylar bakımından yine vasat kalıyorlar. 

Töre dizileri birkaç yıldır yapılmıyor yakında yaparlar dediğin gibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Binbaşı

TÜrkiye'deki dizilerin özeti

Videoyu izlemek için tıklayınız



F
6 yıl
Yarbay

Kız gider intikam uğruna başkasıyla yatar. Sonra pişman olur gönlünü gene aldatılan erkek alır. İzleyici kitlesi ayyyy ne kadar romantik.



K
6 yıl
Yarbay

Avrupai bir oyuncu kadrosu,içkili mekanlar,türbansız kızlar oynar.Bura harbi Çomaristan mı? dersin.



X
6 yıl
Teğmen

Fakir kız vardır zengin oğlana aşık olur aşk yaşarlar.
Zengin oğlan bunu en lüks şekilde yaşatır, giydirir, gezdirir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.