Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
137
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aşık olduğum hatunu her gün takip ediyorum sizce sevgilisi var mı
B
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar spor salonunda çalışan, aşık olduğum bir hatun var. Evimle 1 saat mesafede, her gün onu görmeye gidiyorum ve takip ediyorum.

Takiplerim sonucunda, bazen moralimin çok bozulduğu anlar oldu. Yani iş çıkışı salona sürekli gelen kızlı erkekli müdavimlerin arabasına binip gittiği oldu ama hep arkaya oturdu, yani geç saatte çıktığından bazen otobüs bulamıyor.

iki hafta önce de sürekli yine salona gelen bir çocukla çıkıyordu, çocukta allam yarabbim patates çuvalı gibi yanıma yaklaşamaz yani, neyse bunlar durakta bekliyordu sonra çocuk bunu otobüse bindirip gidiyordu. Ama hiçbir şekilde el ele tutuşma sarılma yok. En son yine bir çıkışta, parka gittiler çocuk bunu salıncakta salladı, sonra banka gittiler oturdular.

Dedim herhalde bu patates çuvalı ayarttı diye ağlarken, geçen hafta bu çocuk artık tek çıkmaya başladı kızla muhabbeti falan da kesti, çünkü salondan çıkarken görüyorum konuşmuyorlar. Sanırım parktayken kıza açıldı, bu da parkta sittiri çekti.

Yani bugün yine gideceğim ve takip edeceğim. Sizce sevgilisi olsa, sevgilisi elbet bir şekilde gelip, salondan 1 kere de olsa alıp çıkmaz mıydı.

Tabi bugün dananın kuyruğunun kopacağı gün çünkü sevgililer günü. Herhalde bugün de sevgilisi bir şekilde salondan alması lazım ya da çalıştığı yere bir şekilde gelmesi lazım.

Yani bugün tek çıkarsa salondan, sevgilisi herhalde yoktur değil mi. Bir fikir verin arkadaşlar vallahi çok yoruldum tükendim artık.



S
6 yıl
Yüzbaşı

Gidip tanışsana hocam niye takip ediyorsun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Çavuş

Bir tanissaydin biraz vakit gecirseyiniz o sana zaten kesin söylerdi sevgilisi olup olmadığını.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.